Pokaż wyniki od 1 do 20 z 268

Wątek: Ecodidi

Mieszany widok

Chustofanka
    Miejscowość
    Śląsk

Domyślnie

Są bardzo chłonne? Moja dziewuszka bardo siusia w nocy i rozważam zakup

Chustofanka Awatar ismeril84
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Na razie ciężko powiedzieć, bo pieluszki jeszcze nie nabrały chłonności. Będę się mogła wypowiedzieć dopiero za jakiś tydzień, dwa. Pieluszka ma dołączone dwa w spinane ze sobą wkłady z dzianiny bambusowej (jeden mały, drugi duży, składany) i jeszcze kilka warstw wszytych w samą formowankę. Jeśli będzie się to wszystko dało założyć dzieciowi na pupę, to powinno być ok. Ja na razie założyłam tylko ten mały wkład i jeszcze jeden mały nie od kompletu z froty bambusowej. Młody chodził w tym w dzień. Wytrzymało jakieś 2,5 godziny.

Chustofanka
    Miejscowość
    Śląsk

Domyślnie

Powiedzcie mi dziewczyny: Widziałam taki śliczny, różowy wełniaczek na stronie ecodidi i zastanawiam się czy go nie zamówić, tylko tu jest mój problem... Czy z tak jasnej wełny spiorą się ślady po kupce, która może się przecież zdarzyć(że wycieknie)? Wydaje mi się, ze bezpieczniej jest dziecku w ciemnych kolorach ale ja lubię bardzo pastele. Poza tym, czy taki wełniaczek nie będzie szybko brudny od kurzu z podłogi(albo co gorsza trawy w lecie)? W rezultacie musiałabym go prać dość często bo dziecko czasem raczkuje w samej bluzeczce i pieluszce. Ja nie wiem jak to z taką wełną bywa bo patrząc na zwykły PUL to chyba takich problemów nie ma a wiele osób mówi, ze wełna z takiego otulacza jest zupełnie inna niż taka jaką się nosi w formie swetra np.

Chustomanka
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Bezpieczniej wybrać ciemniejszy. Na moim różowym zostały niedoprane przebarwienia od kupki, niestety.

Możesz zostawić pastele na późniejszy czas, kiedy do pieluchy będzie tylko sikać, a kupa do nocnika.

Chustoholiczka Awatar kustafa
    Miejscowość
    WAW

Domyślnie

widziałyście nowe kolory wełniaczków ecodidi?
    jeans
    http://www.ecodidi.pl/pl/p/Otulacz-w...Jeans-cool/253

Są dwie grupy matek: te, które mają kryzysy i te, które się do nich nie przyznają

Chustofanka
    Miejscowość
    Śląsk

Domyślnie

Nowe kolory są super! Nie wiem kto projektuje te pieluszki ale te cudowne szczegóły i dobór kolorów powalają. Zastanawiam sie nad jeansem abo tym ciemnym fioletem aktualnie, choć cały czas też kusi mnie spróbowanie innej firmy niż Ecodidi

Chustofanka
    Miejscowość
    Śląsk

Domyślnie

Pytanie jeszcze Mam formowanki ecodidi i zastanwiam się czy bardzo różnią się od takich pupeko czy kokosi. Bo z wkladem to trochę szerokie są w kroku(mam takie z kieszonką) a córeczka już chodzi. Może lepsze byłyby dla niej kokosi?

Uprawnienia umieszczania postów