Pokaż wyniki od 1 do 20 z 268

Wątek: Ecodidi

Mieszany widok

Chustofanka
    Miejscowość
    Warszawa, Praga Południe (Kamionek)

Domyślnie

Czy napki do wpinania kieszonki nie uwierają, jeśli używa się otulacz z samym wkładem?

Chustoguru Awatar Agulinka
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Dzięki pewnej kochanej forumce Mi ma olbrzymi zestaw pieluszek noworodkowych, do wyboru do koloru, w tym ecodidi i powiem Wam że jestem zachwycona i pewnie będę kontynuować przygodę z tą firmą jak wyrośnie z eSek. Konkretnie formowanki welurowe malutkie (stosujemy bez dodatkowego wkładu) i otulacze wełniane. Pieluszka jest cieniutka, mam wrażenie nawet że cieńsza jest od pampka, pupka jest malutka i zgrabne, co ważne u leżącego dzidziusia, dzięki gumeczkom kupka nie wypływa z formowanki więc otulacz pozostaje czysty, udało mi się dobrze zalanolinować więc trzyma świetnie, i do tego formowanki schną błyskawicznie powieszone w pobliżu kaloryfera - nocka wystarcza i rano mam suche i gotowe do użycia. Także nawet ekonomicznie to wychodzi. Bardzo jestem zadowolona i bardzo polecam
    Agnieszka, mama Marty (10.2011), Miriam (12.2014) i Elżbiety (11.2016)

Chusteryczka Awatar aptonia
    Miejscowość
    Warszawa - Gocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GosiaG Zobacz posta
    Czy napki do wpinania kieszonki nie uwierają, jeśli używa się otulacz z samym wkładem?
    Ja używałam, a właściwie to mój mały model używał wełnianego otulacza z napkami do wpinania kieszonki z samymi wkładami bądź tetrą i nigdy nie zauważyłam żeby miał odciśnięte cokolwiek na pupie. Mogę polecić taki układ z czystym sumieniem

Chustofanka Awatar kammillka
    Miejscowość
    Czarna Białostocka

Domyślnie

czy któraś z Was używa dla dziecka pieluszek formowanych bambusowych soft&fluffy Onesize z kieszonką? Jak wrażenia? Zastanawiam się nad zakupem a cena jest bardzo kusząca
    Alicja X.2011 Olga XI.2013

Chustopróchno Awatar Kreska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kammillka Zobacz posta
    czy któraś z Was używa dla dziecka pieluszek formowanych bambusowych soft&fluffy Onesize z kieszonką? Jak wrażenia? Zastanawiam się nad zakupem a cena jest bardzo kusząca
    ja
    genialne, miekkie, chlonne, cena dobra, kupilam w komplecie z wkladem. a! i zgrabna do tego jeszcze!
    Ania
    2008, 2011, 2013, 2018

Chustofanka Awatar kammillka
    Miejscowość
    Czarna Białostocka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kreska Zobacz posta
    ja
    genialne, miekkie, chlonne, cena dobra, kupilam w komplecie z wkladem. a! i zgrabna do tego jeszcze!
    dzięki za opinię więc może i ja się w końcu skuszę
    Alicja X.2011 Olga XI.2013

Chustofanka Awatar yaheira
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Początkowo podchodziłam sceptycznie do wełnianych otulaczy, no bo jak to wełna i nie będzie przeciekać?
    A teraz jestem zakochana i w dzień używam praktycznie bez przerwy wełniaka
    tylko trzeba uważać przy lanolinowaniu, bo mój się ekhm trochę chyba skurczył i pasuje tylko do wkładów, ale to plus bo przynajmniej jest bardzo wąski w kroku.

Chustofanka
    Miejscowość
    Szczecin

Domyślnie

Yaheira a sama lanolinujesz? Ja wlasnie miałam sie zabrać ale nie wiem czy nie kupic gotowej kuracji do tego welniaka. Jest super ale juz zaczął przeciekać. Wełnę mozna pokochać byle było w niej siku. U nas przy pierwszym założeniu po 5 minutach była w środku mleczna kupa i od razu do prania. To mnie troche zniechęciło do wełny

Uprawnienia umieszczania postów