Czy napki do wpinania kieszonki nie uwierają, jeśli używa się otulacz z samym wkładem?
Czy napki do wpinania kieszonki nie uwierają, jeśli używa się otulacz z samym wkładem?
F 07.09.2011, Z 22.09.2014
Blog: http://www.razemrosniemy.blogspot.com/
Wymianka: http://www.chusty.info/forum/showthr...uj%C4%99-i-ja-)
Dzięki pewnej kochanej forumce Mi ma olbrzymi zestaw pieluszek noworodkowych, do wyboru do koloru, w tym ecodidi i powiem Wam że jestem zachwycona i pewnie będę kontynuować przygodę z tą firmą jak wyrośnie z eSek. Konkretnie formowanki welurowe malutkie (stosujemy bez dodatkowego wkładu) i otulacze wełniane. Pieluszka jest cieniutka, mam wrażenie nawet że cieńsza jest od pampka, pupka jest malutka i zgrabne, co ważne u leżącego dzidziusia, dzięki gumeczkom kupka nie wypływa z formowanki więc otulacz pozostaje czysty, udało mi się dobrze zalanolinować więc trzyma świetnie, i do tego formowanki schną błyskawicznie powieszone w pobliżu kaloryfera - nocka wystarcza i rano mam suche i gotowe do użycia. Także nawet ekonomicznie to wychodzi. Bardzo jestem zadowolona i bardzo polecam![]()
Agnieszka, mama Marty (10.2011), Miriam (12.2014) i Elżbiety (11.2016)
czy któraś z Was używa dla dziecka pieluszek formowanych bambusowych soft&fluffy Onesize z kieszonką? Jak wrażenia? Zastanawiam się nad zakupem a cena jest bardzo kusząca![]()
Alicja X.2011 Olga XI.2013
Początkowo podchodziłam sceptycznie do wełnianych otulaczy, no bo jak to wełna i nie będzie przeciekać?
A teraz jestem zakochana i w dzień używam praktycznie bez przerwy wełniaka
tylko trzeba uważać przy lanolinowaniu, bo mój się ekhm trochę chyba skurczył i pasuje tylko do wkładów, ale to plus bo przynajmniej jest bardzo wąski w kroku.
Yaheira a sama lanolinujesz? Ja wlasnie miałam sie zabrać ale nie wiem czy nie kupic gotowej kuracji do tego welniaka. Jest super ale juz zaczął przeciekać. Wełnę mozna pokochać byle było w niej siku. U nas przy pierwszym założeniu po 5 minutach była w środku mleczna kupai od razu do prania. To mnie troche zniechęciło do wełny
![]()