Pokaż wyniki od 1 do 20 z 268

Wątek: Ecodidi

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar aptonia
    Miejscowość
    Warszawa - Gocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aginia Zobacz posta
    To ten nowszy wełniak i bez naciagania, tak na płasko mierzyłaś?
    Na płasko...... naciągnęlam troszeczkę tak aby wyrównać tylko.....

Wysłane z mojego onetouch EVO7 przy użyciu Tapatalka

Chustoholiczka Awatar aginia
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aptonia Zobacz posta
    Na płasko...... naciągnęlam troszeczkę tak aby wyrównać tylko.....

Wysłane z mojego onetouch EVO7 przy użyciu Tapatalka
    Wielkie dzieki! W takim razie moge uznać, że mój to xs ale rozciagliwe xs

Otulacz kupię w takim razie OS nad formowankami muszę jeszcze tylko pomysleć bo to jednak wygoda jak sa takie tyci dopasowane ...tylko te fundusze
    Kuba - 2004, Jaś -2006, Franio -2011 i Józio 2014

Chustopróchno Awatar Kreska

Domyślnie

Wełniany otulacz Ecodidi na rzepy
    Wełenka ta sama co w poprzednich otulaczach, czyli miękka, dość cienka, ładnie się układa. Nie przecieka nawet bez lanolinowania za bardzo. Po lanolinowaniu trzyma bardzo porządnie.
    I w dodatku rzepy!!! Nie za szerokie, nie usztywniają otulacza, trzymają bardzo dobrze. Zapięcie ekspresowe bez dopasowywania napek i płynna zmiana rozmiaru a nie skokowa!
    Są białe, ale w końcu wełnianego otulacza się nie pierze codziennie więc ryzyko że zszarzeją jest niewielkie Choć jakby były kolorowe to byłoby jeszcze piękniej
    Idealny otulacz wełniany dla tych co wolą rzepy
    (reszta zalet jak w napkowych czyli bardzo starannie uszyty, kolorowe ozdobne szwy i napki zmniejszające wysokość)

Bambusowe welurkowe wkłady składane

2warstwy welurku bambusowego, super miękkie i baaaardzo delikatne! Nawet po wielu praniach Przy składaniu na 4 bardzo chłonne.
    Są gładkie, nie odciskają się na skórze (w chuście na przykład)
    Cena niestety nie-najniższa ale są naprawdę dobre
    Ania
    2008, 2011, 2013, 2018

Chustomanka Awatar fensterka

Domyślnie

dziewczyny napiszcie czy bardzo spiera się ta bawełna w formowankach- kieszonkach?
    Problem w tym, że jest nas czterech
    Rafał mąż- 2003, Eryczek- 04.2010, Tymusiek- 05.2012, Staś- 10.2014
    i każdy chce przy Tobie LEŻEĆ.

Chusteryczka Awatar aptonia
    Miejscowość
    Warszawa - Gocław

Domyślnie

Bawełna jak to bawełna po kilku praniach już nie takie kolorowe za to bardziej chłonne, ale te welurowe dłużej trzymają kolory

Chustofanka

Domyślnie

My posiadamy już od paru tygodni otulaczyk wełniany z wpinaną kieszonką z welurku bambusowego plus wkład bambusowy. Rozwiazanie bardzo fajne, choć ja staram sie wysikiwac M. odkad siedzi (teraz ma 10 m) więc wkład ewentualnie na jedno siku jest bo zaraz zmieniam (w nocy jednak jedno), czasem jak niewylapane wieksze siku poleci to otulaczyk pod kieszonka lekko wigotnieje no ale jest wciąż bez lanolinowania więc ma prawo. Wełenka jak i bambus przyjemne, milusie same achy i ochy no i jakość wykonania- bardzo starannie, nawet metka jest śliczna Bardzo podoba mi się indywidualne podejście do klienta, możliwość doradznia no i wybrania koloru napek i obszyc

Domyślnie

Dla mnie otulacz ecodidi to najlepsza pielucha na świecie, a pieluchuje już 2 lata, od niedawna dwoje dzieci na raz. Otulacz one size pasuje idealnie i na dwuletnią córkę i na 3 kilogramowego noworodka.

Uprawnienia umieszczania postów