Pokaż wyniki od 1 do 20 z 268

Wątek: Ecodidi

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar spinek

Domyślnie

no tak, zagmatwałam się, miałam flexi toty, tam były kieszonki, zapomniałam, że przecież sprawdzałam i w stretchy ich nie ma. zrobiłam mixa

stretchy mniej chłonne od ecodidi, bardziej czy podobnie?

Chustoguru Awatar Pat
    Miejscowość
    Warszawa-Białołęka

Domyślnie

W wersji podstawowej, czyli pielucha + jedna wpinana wkładka - mniej chłonne. Ale trzeba im oddać, że jak na swoje gabaryty Stretchi są bardzo chłonne

Chusteryczka Awatar spinek

Domyślnie

dzięki pat

Chusteryczka Awatar oli-vka
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Pora na recenzję z mojej strony. Firmy Ecodidi mam formowankę z froty bambusowe i otulacz.
    Formowanka jest bardzo fajna, chłonna, nie twardnieje jak inne z froty bambusowe, zgrabna, używamy na noc i jestem b. zadowolona
    Otulacze mam dwa. Jeden z bazarku, okazało się, że sfilcowany, więc już jest u Nas na wylocie, ale za to trzyma dobrze. Drugi nowy, kupiony wiosną. Jest ładny, zgrabny i mięciutki, ale... to najbardziej przepuszczający otulacz ze wszystkich wełenek jakie miałam (Tetro, Kokosi, Podaj Dalej, BBH i Ecodidi właśnie). Mimo kilkukrotnego lanolinowania przesiąka po prostu na wylot w sytuacjach, w których inne otulacze dają radę Do chusty w ogóle się nie nadaje... Jednym słowem dobry jest wtedy, gdy chcę czegoś miękkiego i wiem, że zmienię pieluchę zaraz po siknięciu.

Uprawnienia umieszczania postów