Pokaż wyniki od 1 do 20 z 268

Wątek: Ecodidi

Mieszany widok

Guest
    Guest

Domyślnie

na potwierdzeni słów z pierwszych postów napiszę iż dalej jestem wierną fanką
    który to wełniak nie zliczę

Chustomanka
    Miejscowość
    Białystok i okolice :)

Domyślnie

U mnie ecodidi niezalanolinowany przemakał na wylot,ale po kuracji trzyma na mur beton ze zwykłą najtańszą tetrą. To nasz ulubiony wełniaczek na równi z amsterdamem. Zgrabny,cienki i schnie w oka mgnieniu. Kupiłam używany na bazarku,a wygląda praktycznie jak nówka. Bardzo polecam!!!

Chusteryczka Awatar aptonia
    Miejscowość
    Warszawa - Gocław

Domyślnie

Dziś otrzymałam paczkę a w nie formowanka i wełniaczek
    Formowanka z weluru bambusowego z falbankami. Jest mięciutka i bardzo zgrabna świetnie leży na 7-mio kilowej pupie Mam kilka formowanek Ecodidi, ale ta wydaje mi się najzgrabniejsza
    A co do otulacza szafirowego.... Kolor rzeczywiście jest boski i do tego kolorowe napki Otulacz wydaje mi się większy niż ten z poprzedniej serii (mam szary) ale to dobrze bo ten poprzedni mi się sfilcował i niedługo będziemy misia w niego ubierać
    Co do chłonności pieluszki i nie przepuszczalności otulacza (tych konkretnych sztuk) to jeszcze się nie wypowiem, ale formowanki bambusowe wcześniejsze i szary otulacz.... nie mam uwag
    Formowanki im częściej prane tym bardziej chłonne a otulacz ani razu nie był jeszcze mokry

Moje (nasze) ostatnie nabytki
    Formowanka

I otulacz założony na tę formowankę

Chustoguru Awatar Pat
    Miejscowość
    Warszawa-Białołęka

Domyślnie

A ja dzisiaj zrobiłam próbę z formowanką Ecodidi z falbankami oraz nowym otulaczem i mimo najszczerszych chęci otulacz nie zakrył całej formowanki. Wystawało trochę od góry. Niedużo, ale na noc bym tego nie zostawiła. Potwierdza to moje doświadczenia, że na formowanki najlepsze są GACIE Jutro spróbuję jeszcze wcisnąć drugą formowankę - te bez falbanek wydają się być ciut niższe. Zobaczymy. Tak czy siak, Ecodidi wymiata u nas jako otulacz do wszelkiej maści wkładów!

Chusteryczka Awatar oli-vka
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bianka2009 Zobacz posta
    Ja nie mam problemu ze schowaniem formowanek ecodidi pod otulacze wełniane nawet z tych starszych wersji choć muszę przyznać że formowanka z falbankami z dopinanym wkładem jest wykrojem większa od formowanki z dopinanym wkładem bez falbanek wiec może dlatego. Ja falbanek nigdy nie lubiłam, próbowałam się przekonać ale jakoś nie mogę
    No to ja mam megamały otulacz z bazarku. I zaznaczam, że nie jest sfilcowany. Z ledwością zakrywa formowankę noworodkową IV, a z rozmiarem infant ECOpi już sobie nie radzi

Chustoguru

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oli-vka Zobacz posta
    No to ja mam megamały otulacz z bazarku. I zaznaczam, że nie jest sfilcowany. Z ledwością zakrywa formowankę noworodkową IV, a z rozmiarem infant ECOpi już sobie nie radzi
    to może kupiłaś noworodkowy?

Chusteryczka Awatar oli-vka
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez joasia Zobacz posta
    to może kupiłaś noworodkowy?
    Osoba sprzedająca zarzeka się, że to OS. I ilość napek ma jak OS.

Chustoguru Awatar Pat
    Miejscowość
    Warszawa-Białołęka

Domyślnie

Nie wiem, jak wypada całościowe porównanie wykrojów, ale na pierwszy rzut oka widzę, że wersja bez falbanek ma węższe uszy Skoro piszesz, że pod starą wersję też Ci się formowanki chowają, to też spróbuję

Uprawnienia umieszczania postów