na potwierdzeni słów z pierwszych postów napiszę iż dalej jestem wierną fanką
który to wełniak nie zliczę
na potwierdzeni słów z pierwszych postów napiszę iż dalej jestem wierną fanką
który to wełniak nie zliczę
U mnie ecodidi niezalanolinowany przemakał na wylot,ale po kuracji trzyma na mur beton ze zwykłą najtańszą tetrą. To nasz ulubiony wełniaczek na równi z amsterdamem. Zgrabny,cienki i schnie w oka mgnieniu. Kupiłam używany na bazarku,a wygląda praktycznie jak nówka. Bardzo polecam!!!
Dziś otrzymałam paczkę a w nie formowanka i wełniaczek
Formowanka z weluru bambusowego z falbankami. Jest mięciutka i bardzo zgrabna świetnie leży na 7-mio kilowej pupieMam kilka formowanek Ecodidi, ale ta wydaje mi się najzgrabniejsza
A co do otulacza szafirowego.... Kolor rzeczywiście jest boski i do tego kolorowe napkiOtulacz wydaje mi się większy niż ten z poprzedniej serii (mam szary) ale to dobrze bo ten poprzedni mi się sfilcował i niedługo będziemy misia w niego ubierać
Co do chłonności pieluszki i nie przepuszczalności otulacza (tych konkretnych sztuk) to jeszcze się nie wypowiem, ale formowanki bambusowe wcześniejsze i szary otulacz.... nie mam uwag
Formowanki im częściej prane tym bardziej chłonne a otulacz ani razu nie był jeszcze mokry
Moje (nasze) ostatnie nabytki
Formowanka
![]()
I otulacz założony na tę formowankę
![]()
A ja dzisiaj zrobiłam próbę z formowanką Ecodidi z falbankami oraz nowym otulaczem i mimo najszczerszych chęci otulacz nie zakrył całej formowanki. Wystawało trochę od góry. Niedużo, ale na noc bym tego nie zostawiła. Potwierdza to moje doświadczenia, że na formowanki najlepsze są GACIEJutro spróbuję jeszcze wcisnąć drugą formowankę - te bez falbanek wydają się być ciut niższe. Zobaczymy. Tak czy siak, Ecodidi wymiata u nas jako otulacz do wszelkiej maści wkładów!
Społecznie: www.dobrzeurodzeni.pl
Nie wiem, jak wypada całościowe porównanie wykrojów, ale na pierwszy rzut oka widzę, że wersja bez falbanek ma węższe uszySkoro piszesz, że pod starą wersję też Ci się formowanki chowają, to też spróbuję
![]()
Społecznie: www.dobrzeurodzeni.pl