Pokaż wyniki od 1 do 20 z 268

Wątek: Ecodidi

Mieszany widok

Domyślnie

i te kieszonko-formowanki z mikropolarem są na dodatek teraz w promocji
    Tymek 30.05.2010
    Luśka 13.03.2013
    Saszka 20.07.2015
    ​2011 [*] 2012 [*] 2014 [*]

Chustonówka

Domyślnie

Odebrałam dzisiaj swoją paczuszkę i jestem zachwycona!!!! Dzieć w drodze więc nie sprawdzone w praktyce ale nie oprę się pokusie, żeby nie podzielić się wrażeniami!! Przede wszystkim aż bije po oczach niezwykła dbałość o szczegóły! Pięknie wykonane, starannie obszyte,nic się nie strzępi, żadne nitki nie wystają... i te zawieszki z instrukcją prania!! Tak samo urocze jak pieluszki!!
    Jestem w posiadaniu pieluszki wełnianej z kieszonkami: welur- bambus i welur- mikropolar i wkładów bambusowych.
    Pieluszka wełniana bosko przyjemna!Mięciuteńka i nic a nic nie gryząca!Dzięki gumkom wydaje się bardzo dobrze dolegać tam gdzie to konieczne (przymierzane na lalce ) Kieszonki welur- mikrofibra i welur-bambus- mięciutkie, milutkie, cudnie przyjemne w dotyku! Kolorowe napy rozczulają!!!Wkłady chłonne- wystarczy dotknąć i bajka!! Są uszyte z bardzo grubej froty- takiej...ciasno zbitej. Bardzo, bardzo fajniutkie! Teraz trochę żałuję, że nie kupiłam wszystkich, które mam z Ecodidi. Tym co mam nic nie brakuje ale te są bardziej zbite i wydają się być znacznie bardziej chłonne.
    Genialnym moim zdaniem jest rozwiązanie-otulacz z wpinaną kieszonką!
    Świetne rozwiązanie- ekonomiczne i ponadczasowe (oczywiście przy rozmiarach OneSize)!Myślę, że ze względu na różnorodność możliwych rozwiązań, przy takim połączeniu, taki zestaw mógłby być niepokojącą konkurencją dla innych pieluszek w stosikach! Przewiewne, oddychające i łatwe w utrzymaniu czystości!
    Jak tylko wypróbuję w praktyce napiszę więcej o użytkowaniu ale już teraz polecam, polecam, polecam!!!

Chustomanka Awatar inka
    Miejscowość
    Casablanca/ teraz w PL na wakacjach

Domyślnie

Welniaczek od Ecodidi to nasz number 1. Cienka niegryzaca welna, po lanolinowaniu trzyma super. A najbardziej podoba mi sie metka

A. listopad 2012

Chustomanka
    Miejscowość
    Gdynia

Domyślnie

Teraz ja
    Wełniak ecodidi od kiedy mamy candy jest niezastąpiony na noc, świetnie się układa, jest milutki, cienki (porównuje do gatek magnolii bo to z nimi jeszcze współpracujemy na noc ) i w ogóle nie przyjmuje zapachów z formowanki szerokość w kroku super, akurat by zmieścić dowolną formowankę, nawet z falbanką (bambusowy puch pupeko np) teraz oczekujemy na następnego szafirowego wełniaczka więc będziemy mieli duet od zadań specjalnych do tego świetny kontakt, wyczerpujące odpowiedzi na wszystkie nurtujące pytania, rewelacja

Chustomanka Awatar Elayla
    Miejscowość
    Sulejówek (wcześniej Wrocław i Warszawa)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gosza191 Zobacz posta
    Odebrałam dzisiaj swoją paczuszkę i jestem zachwycona!!!! Dzieć w drodze więc nie sprawdzone w praktyce ale nie oprę się pokusie, żeby nie podzielić się wrażeniami!! Przede wszystkim aż bije po oczach niezwykła dbałość o szczegóły! Pięknie wykonane, starannie obszyte,nic się nie strzępi, żadne nitki nie wystają...
    Tak, tak! I nie srzępi się nic nawet po wielu praniach. Wiem, bo używam już od 4 miesięcy na dwóch chłopakach.

i te zawieszki z instrukcją prania!! Tak samo urocze jak pieluszki!!
    i bardzo przydatne, żeby się potem połapać co jak prać

Jestem w posiadaniu pieluszki wełnianej z kieszonkami: welur- bambus i welur- mikropolar i wkładów bambusowych.
    Pieluszka wełniana bosko przyjemna!Mięciuteńka i nic a nic nie gryząca!Dzięki gumkom wydaje się bardzo dobrze dolegać tam gdzie to konieczne (przymierzane na lalce ) Kieszonki welur- mikrofibra i welur-bambus- mięciutkie, milutkie, cudnie przyjemne w dotyku!
    Otulacze przyjemne, niegryzące i baaardzo dobrze trzymające wilgoć!

Kolorowe napy rozczulają!!!
    Mi się podoba, że można samej dobrać kolory nap i obszyć - spersonalizować pieluszkę

Wkłady chłonne- wystarczy dotknąć i bajka!! Są uszyte z bardzo grubej froty- takiej...ciasno zbitej. Bardzo, bardzo fajniutkie! Teraz trochę żałuję, że nie kupiłam wszystkich, które mam z Ecodidi. Tym co mam nic nie brakuje ale te są bardziej zbite i wydają się być znacznie bardziej chłonne.
    To prawda, bardzo chłonne, choć ja już planuję zakup tych maxi dla moich mega sikaczy na noc.

Genialnym moim zdaniem jest rozwiązanie-otulacz z wpinaną kieszonką!
    Świetne rozwiązanie- ekonomiczne i ponadczasowe (oczywiście przy rozmiarach OneSize)!Myślę, że ze względu na różnorodność możliwych rozwiązań, przy takim połączeniu, taki zestaw mógłby być niepokojącą konkurencją dla innych pieluszek w stosikach! Przewiewne, oddychające i łatwe w utrzymaniu czystości!
    Jak tylko wypróbuję w praktyce napiszę więcej o użytkowaniu ale już teraz polecam, polecam, polecam!!!
    Jak dla mnie wełniaki ecodidi są bezkonkurencyjne. Myślę, że bianka musi przemyśleć zatrudnienie jakichś dodatkowych szwaczek jak już otworzy sklep internetowy, bo wróżę jej zalew klientów właśnie ze względu na to że pieluszki są bardzo praktyczne i drugich takich nikt nie robi!

Ekologiczne pieluszki wielorazowe z naturalnych tkanin - www.puppidiapers.com
    Pieluchowy blog ekspercki.

Domyślnie

a na takiego pulpecika z grubiutkimi udkami to taki otulaczyk wełniany ecodidi będzie dobry? nie będzie uciskał nóżek?

Chustoguru Awatar Pat
    Miejscowość
    Warszawa-Białołęka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez montmorency Zobacz posta
    a na takiego pulpecika z grubiutkimi udkami to taki otulaczyk wełniany ecodidi będzie dobry? nie będzie uciskał nóżek?
    Nie widziałam udek grubszych niż mojego Młodszego Generalnie nie widziałam dziecka większego w tym wieku Ecodidi sprawdza się super

Chustomanka Awatar inka
    Miejscowość
    Casablanca/ teraz w PL na wakacjach

Domyślnie

Moje dziecie wazy 9kg, nozki ma grubiutkie, nic go nie odciska.

A. listopad 2012

Chustoguru Awatar Pat
    Miejscowość
    Warszawa-Białołęka

Domyślnie

Moje waży 12,9 kg Ecodidi dają radę

Uprawnienia umieszczania postów