Czytałam oba wątki. Więcej pozytywnych opinii przypada na Nati. Nie powiem, jest super, moją Toskanię nosi się bosko ale sprzedaję bo za krótka. Kusi mnie jednak Lima Hoppediz![]()
Nie umiem się zdecydować![]()
Czytałam oba wątki. Więcej pozytywnych opinii przypada na Nati. Nie powiem, jest super, moją Toskanię nosi się bosko ale sprzedaję bo za krótka. Kusi mnie jednak Lima Hoppediz![]()
Nie umiem się zdecydować![]()
Anto 25.08.2008
Zosia 24.10.2011
Fasolka Listopad 2019
Podobne nowe Hoppki są mięciutkie, a gruby może być, na tutejsze wiatry się przydaZamieszczone przez ithilhin
Tylko moja Nati, kocham Nati chusty, dobrze mi z nimi
![]()
A jakby ktoś zadecydował za mnie?Mąż chce wołać psychiatrę już
![]()
Anto 25.08.2008
Zosia 24.10.2011
Fasolka Listopad 2019
ja kupiłabym nati![]()
Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
and life's like an hourglass glued to the table,
No one can find the rewind button girl
So cradle your head in your hands.
And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe
Ja też Nati, nie lubię hopków![]()
Konstanty 16.04.2014
Lilianna 7.04.2010
Kacper 29.07.2007
A czemu nie lubisz ?![]()
Anto 25.08.2008
Zosia 24.10.2011
Fasolka Listopad 2019
me tooZamieszczone przez Dagmara
![]()
matka czworga![]()
![]()
![]()
i psa
OdpadaFinansowo
![]()
Anto 25.08.2008
Zosia 24.10.2011
Fasolka Listopad 2019
Jak dla mnie, to Nati nosi lepiej niż Hopp.
(tzn hopp ze starej serii, takie mam... nowych nie znam)
Ja także wolę Nati.
Miałam limę, to była moja pierwsza wiązanka, i potwierdzam - kolor jest boski, to IMO jedna z najpiękniejszych chust. Ponieważ była pierwsza, to mam do niej sentyment, ale po wypróbowaniu innych chust, nie wróciłabym do niej. Hoppy są jakieś takie... zbyt grubaśne.
Helena --> luty 2008
Kalina --> wrzesień 2009
Amitola Studio - Fotografia noworodków i starszych dzieci, fotografia rodzinna, ciążowa, ślubna - Jelenia Góra, Legnica, Wałbrzych, Wrocław
Mój blog
No tak...Jakoś panicznie boję się tego osadzania w Hoppku, no i że nie będzie się jej dobrze dociągało. To mnie głównie trzyma. Bo dzisiaj spacerując w Nati nic się nie ruszało, Antek po 2 h był w tej samej pozycji co w momencie zamotania. To niewątpliwy plus.
Odkupi ktoś ode mnie Limę jak mi się nie spodoba?![]()
Anto 25.08.2008
Zosia 24.10.2011
Fasolka Listopad 2019
Lima ma dla mnie niepowtarzalnie piekny kolorek... Ale nie bardzo lubie stare hoppy (no chyba, ze przerobione na CHtMT), nowe sa miekkie. Ale te nowe Nati sa boskie... Pewnie wiec wybralabym Nati![]()
A Lima to stara wersja? Nie ma nowych? Myślałam że na ich stronie są tylko nowe![]()
Anto 25.08.2008
Zosia 24.10.2011
Fasolka Listopad 2019
sadze, ze raczej wszystkie sa nowe. po prostu w pewnym momencie zmieniono sposob tkania i te nowe wersje z tkalni maszynowej sa ciensze i delikatniejsze.
moim zdaniem nosza tak samo bardzo dobrze.
i zanim ktos uprzejmy mi wypomni uzupelnie wypowiedz o zastrzezenie, ze ja jestem hoppofanka
Limy nie kupie bo juz mamszkoda, ze tak daleko mieszkasz, pozyczyalabym na sprobowanie.
O rany, piękna Lima z nośnością i miękkością Nati ?![]()
Generalnie co 5 min zmieniam decyzje, raz wydaje mi się że Nati, raz że zaryzykuję z Hoppkiem
![]()
Ja już powinnam z 5-6 chust kupić bo mi się coraz więcej podoba. Przecież mąż mnie wywali z domu![]()
Anto 25.08.2008
Zosia 24.10.2011
Fasolka Listopad 2019