Pokaż wyniki od 1 do 20 z 27

Wątek: Krótkie spodenki latem?

Mieszany widok

Chustoguru Awatar Wiewiórka
    Miejscowość
    Woodstock

Domyślnie Krótkie spodenki latem?

Nie wiem czy kupować krótkie spodenki na lato Maciusiowi. W te które mamy ledwo włazi jego pupsko w wielo. A może niech lata w koszulce i pieluszce tylko? Jak jest u waszych dzieci latem w kwestii krótkich spodenek?
    Kasia-mama Liwii (11.2007) i Maciusia (06.2011)

Chustomanka Awatar Magda&Franio
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Franek chodzi w wielo i w szortach gdy jest ciepło. Po prostu często siada na pupie gdy spacerujemy, korzysta z huśtawek, zjeżdzalni i innych sprzętów na palcu zabaw. Jakoś wolę by miał spodenki na sobie niż żeby nóżkami szorował po tym wszystkim.
    Kupiłam mu fajne szorty w zarze i koleżanka szyjąca, szyje nam takie fasony spodenek w których pupa wielo sie mieści i w dodatku super wygląda.

Chustoguru Awatar annia
    Miejscowość
    Warszawa Tarchomin

Domyślnie

Ja nawet w upalne dni wolę zakładać małej cienkie legginsy - przy jej żywiołowym sposobie bycia (czyt. biegania, skakania, przewracania się) musi mieć kolana chronione przed większymi zadrapaniami.
    ['] 07.2008
    Dotka 06.2010
    Agutka 07.2013
    Katka 08.2017

Chustoguru Awatar Wiewiórka
    Miejscowość
    Woodstock

Domyślnie

Maciuś na razie nie chodzi i się nie zanosi
    Kasia-mama Liwii (11.2007) i Maciusia (06.2011)

Chusteryczka Awatar reginleif
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Jesli nie chodzi to bym sobie darowała spodenki. Zawsze to jedna warstwa na tyłku mniej
    Mój gad chodzi i mam problem żeby upchnąć zadzior w cokolwiek. Mam dla niego takie z rozciągliwej bawełny, na gumce. Zastanawiam się też nad jakimis ochraniaczami na kolana i mógłby w samym śmierdzielku pomykać.
    Styczniowy Staszek (2009), lutowy Tadek (2011)
    Moja dłubanina

Chustodinozaur Awatar jul
    Miejscowość
    zachodnie podwarszawie

Domyślnie

mój (sierpniowy, zaczął chodzić w grudniu) większość zeszłego lata (ciepłych dni, których znowu aż tak dużo nie było :/) przechodził, a konkretniej przeraczkował w pieluszce i koszulce - od razu przewijanie szybsze Na zjeżdżalni i tak zjeżdżał leżąc na brzuchu. W tym roku trochę inaczej, na razie raczej szorty (po domu bez, ale często i w ogóle bez niczego) ale już starszy jest, poważniejszy
    żona TEGO Jaśka
    mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)

Chusteryczka Awatar Truscaveczka
    Miejscowość
    Podkarpacie

Domyślnie

Podpiszę się pod powyższym - jak chodzi, trzeba ochronić choćby pupę przed piachem w pieluszce (zaliczone) i nogi przed podrapaniem (zaliczone). Jak nie chodzi, nie raczkuje po placu zabaw, pieluchy wystarczą
    Sarcasm helps keep you from telling people what you really think of them.
    Dziergam Pichcę Ględzę Tłumaczę

Chustoguru Awatar annagdynia
    Miejscowość
    Gdynia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Wiewiórka Zobacz posta
    Maciuś na razie nie chodzi i się nie zanosi
    wlaśnie dlatego w upalne dni bym odpuściła spodenki do leżenia czy siedzenia na trawce ładna wielo starczy
    synek lato 2008 synek wiosna 2011

Uprawnienia umieszczania postów