Pokaż wyniki od 1 do 12 z 12

Wątek: Kupowanie bezpośrednio u Didka

Chustoholiczka Awatar aginia
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie Kupowanie bezpośrednio u Didka

Dręczy mnie myśl, że Didek wypuści coś niezwykłego ( np reedycje eibe) a ja będąc wtedy przy komputerze nie będę potrafiła tego u nich kupić
    Dochodzę do etapu płatności i mam wybór karta albo paypal - rozumiem, że nie ma opcji kupno ale zapłata następnego dnia? A może jest tylko ja nie wiem gdzie? Jeśli nie ma to wybieram paypal no ale nie trzymam tam non stop gotówki i co wtedy? Musze szybko wejść na pp sciągnąć pieniądze z konta, ale czy one pojawia sie od razu?

Ot i takie mam dylematy
    Kuba - 2004, Jaś -2006, Franio -2011 i Józio 2014

Chusteryczka Awatar matysia
    Miejscowość
    Jabłonna

Domyślnie

Też mnie to ciekawi bo sie obraziłam na Nati?

Maciek 1987,Marta 1989,Mateusz 1993,Michał 1995, Matylda 2005,(*)2006, Benjamin 2008, Franuś 2010,
    Nikt z nas nie jest ideałem.
    Choruje, mało mnie na forum

Chusteryczka Awatar Kamila
    Miejscowość
    Sztokholm

Domyślnie

Ja podlaczylam karte platnicza pod paypala - wlasnie dla sytuacji "w razie draki, jakbym na gwaltu rety musiala cos miec" - ciagnie wtedy z salda, jak nie wystarczy dobierze reszte z karty. Ale pierwszenstwo ma saldo. Bardzo mi taka mozliwosc odpowiada i chwale sobie. Zawsze mozna karte odlaczyc w ustawieniach, lub podlaczyc tylko kliknieciem. Jedyne co pamietam, to pierwsza aktywacja podlaczenia karty moze zajac kilka dni.

A u Didka bezposrednio nie zamawialam i tez mam takie obawy, ze jak wyjdzie limit nad limity, to nie bede sie potrafila szybko na ich stronie poruszac...
    Marcel 3 lata

Chustomanka Awatar kashinka
    Miejscowość
    Royston, UK

Domyślnie

tak wlasnie robie.

Cytat Zamieszczone przez Kamila Zobacz posta
    Ja podlaczylam karte platnicza pod paypala - wlasnie dla sytuacji "w razie draki, jakbym na gwaltu rety musiala cos miec" - ciagnie wtedy z salda, jak nie wystarczy dobierze reszte z karty. Ale pierwszenstwo ma saldo. Bardzo mi taka mozliwosc odpowiada i chwale sobie. Zawsze mozna karte odlaczyc w ustawieniach, lub podlaczyc tylko kliknieciem. Jedyne co pamietam, to pierwsza aktywacja podlaczenia karty moze zajac kilka dni.

A u Didka bezposrednio nie zamawialam i tez mam takie obawy, ze jak wyjdzie limit nad limity, to nie bede sie potrafila szybko na ich stronie poruszac...
    moje dzieci: Jacob (2003), Alexander (2004), Mila (2006), Nicolas (2007) i Maya (lipiec 2012)
    Doradca po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ® Dresden

Chusteryczka Awatar zoana
    Miejscowość
    we własnym świecie

Domyślnie

trzeba podać dane karty i oni pobierają dwie male kwoty które trzeba potem wpisać w odpowiednie miejsce dla potwierdzenia i gotowe pp ciągnie wtedy kasę z konta
    całość rzeczywiście może potrwać kilka dni
    Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)

Chusteryczka Awatar paulina
    Miejscowość
    90419

Domyślnie

A mi rachunek przychodzi z chusta i płacę jak zdecyduję się zatrzymać
    sorry
    Kokoszka, 12.2010
    Kokos, 11.2013
    Fi, 3.2016

Chustomanka
    Miejscowość
    Sundsvall/Kraków

Domyślnie

jak bedzie jakis limit nad limity to daj znac
    Cytat Zamieszczone przez Kamila Zobacz posta

Chustoholiczka Awatar Basinda
    Miejscowość
    Koszalin

Domyślnie

Ja dostawałam fakturę na meila i kilka dni na zapłatę Kurcze to jak w końcu jest z tymi zakupami
    Basia mama 5 małych Trolli
    Doradca Noszenia ClauWi, Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala

Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez paparapa Zobacz posta
    A mi rachunek przychodzi z chusta i płacę jak zdecyduję się zatrzymać
    sorry
    Jak???

Cytat Zamieszczone przez Basinda Zobacz posta
    Ja dostawałam fakturę na meila i kilka dni na zapłatę Kurcze to jak w końcu jest z tymi zakupami
    To jak to robiłas?

Kiedyś dla na próbę kliknęłam na jakąś chustę i próbowała kupić ale dochodziłam do opcji podania nr PP i koniec pieśni. Nie widziałam nigdy opcji pominiecia całej procedury płacenia A to byłby najlepszy układ!

Edit, sprawdziłam - opcje są takie: prepayment, Mastercard, visa, paypal
    Ostatnio edytowane przez aginia ; 14-05-2012 o 23:53

Chustopróchno Awatar marjen

Domyślnie

e tam, ja nie kumata w elektronice, niemieckiego prawie nie znam i dałam radę kupić bezpośrednio u didka - płaciłam kartą. nic strasznego

edit: ale niezbyt rozumiałam co mi potem pisali sprawdziłam tylko czy kasa zeszła z mojego konta i liczyłam na niemiecką precyzję i rzetelność no i udało się
    acha lilijki antracytowe kupowałam więc trochę tam mroziłam kasy
    Kasia 11.2010, Mati 10.2013, Jadzia 6.2015, Michaś 11.20

Chusteryczka Awatar paulina
    Miejscowość
    90419

Domyślnie

Aginia, do 200€ na terenie Niemiec wysyłają bez płacenia z góry, masz 14 dni na zdecydowanie czy chcesz chustę zostawić czy odesłać
    Kokoszka, 12.2010
    Kokos, 11.2013
    Fi, 3.2016

Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marjen Zobacz posta
    e tam, ja nie kumata w elektronice, niemieckiego prawie nie znam i dałam radę kupić bezpośrednio u didka - płaciłam kartą. nic strasznego
    eee majac kasę na karcie zakup nie jest problemem ja pytam co zrobic żeby zapłacić nastepnego dnia albo co zrobic jak pp pusty

Cytat Zamieszczone przez paparapa Zobacz posta
    Aginia, do 200€ na terenie Niemiec wysyłają bez płacenia z góry, masz 14 dni na zdecydowanie czy chcesz chustę zostawić czy odesłać
    aaaaaaaaaa zazdroszczę!!!

Uprawnienia umieszczania postów