Cytat Zamieszczone przez livada Zobacz posta
Co do spierania - tu znów bywa różnie, ja wolę spierać z kieszonki, gdzie od pupy miałam jednolitą warstwę weluru bambusowego/mikropolaru/coolmaxu, niż z choćby przywołanych IB, w których często miałam do zaprania jeden wkład, drugi, i jeszcze otulacz...
zdecydowanie się zgadzam - jak przewiduję kupę, to staram się zakładać kieszonkę - mimo, że IB to moje ulubione pieluszki (jedno, to wolałabym, żeby były z gładkiego pulu, a nie minky)

firmowe wpinane są jeszcze pieluszki grovia, ale ich nie miałam
close parents nie nadają się dla noworodka, bo mają grubo z tyłu (CP nowszego typu mają trochę cieniej, ale nadal), bo i pieluszka i wkład mają gumki z tyłu, przez co pieluszki są trochę grubsze od np IB, za to są bardzo skuteczne (te starszego typu zakładam na dłuższe spacery, jak przewiduję, że mogę się zagapić i nie przewinąć dłużej, te nowszego typu są cieńsze i nie mam do nich aż takiego zaufania, choć jeszcze nigdy mi nie puściły)

co do tetry+flip dla Miłosza - przy moim ciut starszym taki zestaw raczej by był za słaby - chyba, że masz jakąś solidną tetrę (ja miałam tylko taką najzwyklejszą ze smyka), albo wkładałaś dwie