madzi! ale piekne zdjecia!!!
fane są te czerwone elfy![]()
madzi! ale piekne zdjecia!!!
fane są te czerwone elfy![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Sliczne - obie! Czerwone prawie upolowalam (ludzie, po co mi jeszcze chusty????) - tylko ze stary mi nad glowe akurat nadszedl!!!!!! i musialam transakcji zaprzestac.
Chyba wezme i go zniewole, coby chusciocha zmajstrowac i miec czyste sumienie przy zakupach chustowych.
Corcia 09.07.2006 i Syneczek 30.06.2008
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
do mnie właśnie dotarły i hm...są piękneale czerwień trochę inna niż myślałam...na zdjęciach wydawała mi się bardziej soczysta, w realu taka nie jest, na 90% jest to ten sam kolor co jaskółek
nie mam doświadczenia z jedwabiem, myślałam, że będzie delikatna, cienka, ale ta chusta na moje oko jest dość zbita, co mnie cieszy, bo może nawet moje 13 kilo szczęścia poniesie chwilę (pod warunkiem, ze Szczęście się zgodzi)
![]()
marzec 2010 i
kwiecień 2013
Przynieś jutro pokazać!![]()
moje drogie Panie kto mi zwinął 5,2 z jedwabiem?
Bo dzwoniła do mn ie pani z Natibaby że nie wysłali mojego zamówienia bo... no jakby to powiedzieć nie mają chusty z którą zapłaciłambo im system sprzedał więcej niż mieli
![]()
Basia mama 5 małych Trolli![]()
Doradca Noszenia ClauWi, Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
no to super... czyżby powtórka z rozrywki odnośnie wadliwego systemu??
niezbyt fajne uczucie
jedwabne:
cudne! Jeszcze dość sztywne, choć nie tak jak lniane![]()
i lniane (nawet z takiej odległości widać na zdjęciu różnicę na jasnej stronie między lnianymi i jedwabnymi):
a tu od dołu dwa jedwabie, wyżej len, i na górze farbowane jedwab z ramią (widać fajnie różnicę w kontraście w jedwabiu a lnie - jedwab ma zdecydowanie ładniejszy kontrast):
![]()
2 + 7 (2005-2018)
Karusku,czy w tych elfach też są różnice w szerokości między lnem a jedwabiem? Po ile mają?
Na Twoich zdjęciach bardzo mi się podobają,a jeśli jeszcze to ma być kolor koralowy to![]()
Buuu, coraz bardziej żałuję, że nie udało mi się upolować jedwabnychCzerwono-białe jedwabne elfy albo jaskółki będą mnie męczyć...
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)
będzie "coś" czerwono białe jeszcze![]()
nie tak piękne jak elfy ale też niezłe![]()
Basia mama 5 małych Trolli![]()
Doradca Noszenia ClauWi, Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
ale koniczynki juz byly
hmmm zgadujemy?
moze paprotki, dawno nie bylo ich![]()
Marcel 3 lata