W ostatnim odcinku, z Zielonej Góry, czy mi się wydawało czy na otwarciu restauracji po rewolucjach była mama z maluchem z przodu, chusta w zielonej gradacji, wiązanie z przodu (kieszonka,2x?). Widział ktoś?! Nasi?![]()
W ostatnim odcinku, z Zielonej Góry, czy mi się wydawało czy na otwarciu restauracji po rewolucjach była mama z maluchem z przodu, chusta w zielonej gradacji, wiązanie z przodu (kieszonka,2x?). Widział ktoś?! Nasi?![]()
Asieńka (2011) Justysia (2014) Czaruś (2017)
Oglądałam i ... nie zauważyłam. Młoda miała w tym czasie jak zwykle sto pytań do i musiałam przeoczyc.
Księżniczka ' 05.
tak tak jest)
http://kuchennerewolucje.tvn.pl/odci...1,12964,1.html ok 36,46 min)
P. 23.08.2001
O. 25.05.2003
I. 07.11.2005
B. 18.08.2011
02.12.2016
Tak,też zwróciłam uwagęale szkoda,że to tylko taki ułamek sekundy był
![]()
Gad 2011
IMO to nie Grecja, ale ślimaki!
To się nazywa pisanie ze zrozumieniem. Chciałam napisać o gradacji, a skrobnęłam o Grecji wzdychając do Indii.
jak Wy żeście zdążyły takie szczegóły zobaczyć?ja tylko zarejestrowałam fakt,że chustę chyba miała na ramieniu
![]()
Gad 2011
Też mi się wydawało, że widziałam, ale potem sobie wmówiłam, że to moja podświadomość pozdrawia obsesję.
i to ślumory acqua
moje niebieskie miała Olmis... Sylwia przyznaj się komu oddałaś??![]()
No i nie przylukałam wczoraj! Ale oglądałam po łebkach. A mogłam być na tym nagraniu!
Ode mnie ślimaki do sheany poleciały, ale obstawiam, że to nie te.
Pani siedzi obok dyrektora teatru, a potem on mam malucha na rękach, niedawno urodziło im się dziecko, więc obstawiam, ze to jego żona. Dopytam przy więc przy najbliższej okazji
w każdym razie ja nie chustowałam![]()
starsza siostra - 08.08.08, młodsza siostra - 06.10.10
-----------------------
Instruktorka Masażu Shantala, Doradczyni Akademii Noszenia Dzieci (lubuskie, Zielona Góra); www.nowoczesnerodzicielstwo.com.pl
ale miło zobaczyć choć przez sekundke![]()
K mama Kulki i Kropki
„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.
ja, oglądając 1 raz, musiałam przeoczyć.
ale miły akcent![]()
Marysia16.09.2010, (*)2011,Ryś
2.09.2019, Helenka
7.05.2021