Pokaż wyniki od 1 do 20 z 1791

Wątek: NappiMe. DARMOWA DOSTAWA!

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar Kudlata
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

A ja mam jakiś kryzys wielo właśnie, nie podejrzewałam, że mnie to dopadnie chyba muszę kupić nowe piękne pieluchy żeby mi przeszło
    Jakub -16 września 2013 Antonina- 16 marca 2018

Chustoguru Awatar MonikaK
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Kudlata każdego kiedyś dopada, mija
    Zapraszam aktualnie polecam coolmax. Serio, mnie zauroczył bardzo! I jeszcze wkład gratis jest do niedzieli
    a w sklepie dostawa i sa np kameleony z coolmaxem
    Ignacy 2009, Antoni 2011, Szymon 2014, Józek 2016, Franciszek 2018... fasolka 2020

https://manymum.blogspot.com/

Chustonoszka
    Miejscowość
    Kielce

Domyślnie

a będą jeszcze łowickie kogutki z coolmaxem?a moje zamówienie już poleciało Karolina Wójcik-rowerki coolmax czy jeszcze nie? bo teraz myślę jeszcze nad kameleonami z coolmaxem i te łowickie kogutki tez mi sie podobają

Chustomanka Awatar Mama.O.
    Miejscowość
    POMORZE

Domyślnie

A ja chciałam napisać, że nie wiem jak to pani producent robi, że te z wyglądu malutkie , w dotyku delikatne i lekkie pieluszki obejmują bezproblemowo ogromną pupę mojego syna. Zachwycam się nimi codziennie. Złote ręce oj złote.
    3 horkruksy

Chustofanka Awatar Baryczka
    Miejscowość
    Dolina Baryczy

Domyślnie

Moniko, dziś otrzymałam przesyłkę od Was. Rowery to cudowny wzór, na zdjęciach wygląda fajnie, ale dopiero gdy można z bliska zobaczyć całość, to oooch Te szczegóły... Zachwyciłam się. Od dziś ten wzór staje się moim ulubionymi, zastępując na pierwszym miejscu pingwinki. <3

Mam pytanie odnośnie wkładu standard- moim zdaniem jest za cieniutki, by włożyć go samodzielnie do kieszonki, czy jest w stanie wchłonąć sik niemowlaka? Dotąd korzystałam z wkładów mikrofibrowych i bambusowo- węglowych, które są grubsze. I naprawdę jestem ciekawa jak chłonie Twój wkład. A moze masz jakieś sugestie?

Chustoguru Awatar MonikaK
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

karolciaczika wysłane Twoje,. Kameleony CHYBA jeszcze będą, ale to listopad, bo się szyje wszystko.

Mama.O bardzo dziekuję za miłe słowa! Moi chłopcy są bardzo drobni stąd zalezało mi by pieluszka nie robiła dużej pupy i kombinowałam jak

Baryczko ja jednak polecam dwa wkłady standard do pieluszki, tak zresztą zawsze i na stronie pisałam. Dołóż jakiś drugi i wtedy powinno być dobrze
    Bardzo się ciesze że tak Ci ten wzór przypadł do gustu
    Ignacy 2009, Antoni 2011, Szymon 2014, Józek 2016, Franciszek 2018... fasolka 2020

https://manymum.blogspot.com/

Uprawnienia umieszczania postów