wczoraj wieczorem czytałam miss_kumcia o kameleonach i mi się przyśniło, że robię w dzieciowym sklepie zakupy i znajduję bodziaki i koszulkę w te same kameleony (to też i mój ulubiony wzorek pieluchowy) -myślicie, że sen proroczy?![]()
wczoraj wieczorem czytałam miss_kumcia o kameleonach i mi się przyśniło, że robię w dzieciowym sklepie zakupy i znajduję bodziaki i koszulkę w te same kameleony (to też i mój ulubiony wzorek pieluchowy) -myślicie, że sen proroczy?![]()
a jak tam nowa dostawa bo wrzesień już jest![]()
miss_kumcia piękny stos masz!
Kudłata wzór jest specjalnie zaprojektowany dla nas, więc identycznego raczej nie znajdzieszchyba że zaczniemy kiedyś ubranka szyć
![]()
ale może jakiś inny kameleonowy?
joasiu pieluszki będą (pierwsza partia) najwcześniej 20, niestety trochę to jeszcze potrwaale jak chcesz coś zamówić to możesz już teraz- odłożę.
Ignacy 2009, Antoni 2011, Szymon 2014, Józek 2016, Franciszek 2018... fasolka 2020
https://manymum.blogspot.com/
to My raz jeszcze
stosik dumnie prezentuje jego właścicielprosze podziwiać tutaj
Gad 2011
Monika wiesz, że ja z upodobaniem Wasze pieluszki polecam bo naprawdę je lubię
Miss_kumcia jakby to wyrazić - każdy ma jak widać jakieś zboczeniedo takiej perfekcji w układaniu stosika nie doszłam ale przyznaję - piękny i robi wrażenie dla znawców tematu
![]()
Doradca Noszenia ClauWi®
Mama dwóch córek: H. (03.2008) i K. (08.2011)
spieszę donieść, że miss_kumcia kupuje właśnie kolejne nappime na bazarku i podkupiła mi sowy :/
edit: a zdjęcie suuper![]()
Nie ma to jak uzależnienie
Co to będzie po odpieluchowaniu?
Kolejny wątek gratulacyjny?![]()
Doradca Noszenia ClauWi®
Mama dwóch córek: H. (03.2008) i K. (08.2011)