uroczy dzidziuśpieluszkę też taką mamy
![]()
uroczy dzidziuśpieluszkę też taką mamy
![]()
aaaa MarciulaAleż synka masz ślicznego! ależ mi się marzy taka kruszyna.. wyświetla mi się jedno zdj. tak ma być? Mogę do galerii? (musze kiedyś ją uzupełnić, ale na razie padam na twarz i nie wiem w co ręce ostatnio wkładać
)
Ignacy 2009, Antoni 2011, Szymon 2014, Józek 2016, Franciszek 2018... fasolka 2020
https://manymum.blogspot.com/
W jakich sklepach moge kupic NappiMe? Czailam sie na Jablka z nowej kolekcji i nigdzie juz nie maMoglam kupowac od razu, a nie sie zastanawiac
![]()
A. 02.2010, T. 06.2012
[...]
/Meta
Ostatnio edytowane przez Meta ; 09-04-2013 o 11:12 Powód: cenzura
„Ekologia zaczyna się od pościelenia łóżka, wzięcia prysznica, umycia zębów po jedzeniu i zmycia naczyń. Nie mówcie mi o wielkiej ekologii. Jeśli zrobicie podstawowe rzeczy wokół siebie, to panujecie nad swoim życiem. Pierwsza rzecz w ekologii, to zadbać o to, co jest wokół. Nie można myśleć o całej ziemi i o wszystkich ludziach, a nie robić nic w swoim życiu.” (W. Wharton)
[...]
/Meta
[...]
/Meta
„Ekologia zaczyna się od pościelenia łóżka, wzięcia prysznica, umycia zębów po jedzeniu i zmycia naczyń. Nie mówcie mi o wielkiej ekologii. Jeśli zrobicie podstawowe rzeczy wokół siebie, to panujecie nad swoim życiem. Pierwsza rzecz w ekologii, to zadbać o to, co jest wokół. Nie można myśleć o całej ziemi i o wszystkich ludziach, a nie robić nic w swoim życiu.” (W. Wharton)
[...]
/Meta