Strona 45 z 90 PierwszyPierwszy ... 35373839404142434445464748495051525355 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 881 do 900 z 1791

Wątek: NappiMe. DARMOWA DOSTAWA!

Chustoguru Awatar MonikaK
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

slomka w opisie wszystko napisane, wesołe zwierzęta takie są. Ale ta tkaninka bambusowa cienka jest tylko z zewnątrz, środek z frotą bambusową mega chłonną
    Ignacy 2009, Antoni 2011, Szymon 2014, Józek 2016, Franciszek 2018... fasolka 2020

https://manymum.blogspot.com/

Chustomanka Awatar slomka81
    Miejscowość
    Jawiszowice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MonikaK Zobacz posta
    slomka w opisie wszystko napisane, wesołe zwierzęta takie są. Ale ta tkaninka bambusowa cienka jest tylko z zewnątrz, środek z frotą bambusową mega chłonną
    acha....musi być super
    Marta mama Werci (9lat), Juli (5 lat) i Kubusia (marzec 2017....)...spełnionych marzeń
    .....bo jest w nas miłość czasem...o jakiej się nie śniło....

Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

jest bardzo fajna mile mnie zaskoczyła, niestety na razie więcej wzorków takich nie mieli więc jest tylko ten. Może na przyszłość będzie coś jeszcze?
    Marciula jeśli chodzi o formowanki to nie mogę nigdy nic na 100% obiecać. Szyjemy zawsze większa partię ale materiały produkowane są dłuuuugo, jeśli producent ich aktualnie nie ma. Teraz naszyliśmy więcej, ale na jak długo wystarczy to nie wiem
    Ignacy 2009, Antoni 2011, Szymon 2014, Józek 2016, Franciszek 2018... fasolka 2020

Chustoguru Awatar Pat
    Miejscowość
    Warszawa-Białołęka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Losanna Zobacz posta
    Super A jeszcze powiedz mi, czy ona jest z tych grubszych? Czy raczej dość cienka (jak kieszonki nappime) i chłonna?
    Formowanki z froty bambusowej generalnie nie są cienkie. Policz sobie liczbę warstw froty, a wyobraźnia zadziała Nie ma co ich porównywać z kieszonkami, które nie mają żadnej warstwy chłonnej.
    Formowanki są ZGRABNE, ale są grube, bo taka jest natura użytych materiałów. Są przy tym mega chłonne Coś za coś.

Chustomanka
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pat007 Zobacz posta
    Formowanki z froty bambusowej generalnie nie są cienkie. Policz sobie liczbę warstw froty, a wyobraźnia zadziała Nie ma co ich porównywać z kieszonkami, które nie mają żadnej warstwy chłonnej.
    Formowanki są ZGRABNE, ale są grube, bo taka jest natura użytych materiałów. Są przy tym mega chłonne Coś za coś.
    Wiem, wiem Myślałam tylko, że skoro kieszonki nappime są wyjątkowo cieniutkie, to i w tych formowankach został zastosowany podobny patent
    A co do bambusowych zwierzątek - bardzo polecam. Mam formowankę z tym wzorkiem od konkurencji i jest.. jakby to ująć.. taki satynowany? (Moniko pomóż ładnie opisać Twoją pieluszkę) i bardzo delikatny. Przy tym śliczny wzorek. W ogóle śliczne wszystkie formowanki. Kumcia, dziękuję za poradę

Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Dziś pierwszy dzień wiosny. Za oknem śnieg i chmury. Może przywołamy razem wiosnę? Na tą okazję tylko dziś do północy 10% rabatu na wszystko! Wystarczy w miejsce kuponu wpisać Wiosna.

Chustoguru

Domyślnie

łoł a wysłałaś już moje zamówienie? bo jak nie to biegnę do sklepu

Chustomanka
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Dziś pierwszy dzień wiosny. Za oknem śnieg i chmury. Może przywołamy razem wiosnę? Na tą okazję tylko dziś do północy 10% rabatu na wszystko! Wystarczy w miejsce kuponu wpisać Wiosna.
    Ojej, a ja wczoraj zrobiłam większe zamówienie

Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Losanno jakiś gratisik Ci wcisnę ok ? bo faktycznie większe to twoje zmaówienie
    Asiu będę szła na pocztę po powrocie M z pracy bo się nie dotłukę z chłopakami i wszystkimi paczkami teraz

Chustoguru

Domyślnie

Losanno jakiś gratisik Ci wcisnę ok ? bo faktycznie większe to twoje zmaówienie
    Asiu będę szła na pocztę po powrocie M z pracy bo się nie dotłukę z chłopakami i wszystkimi paczkami teraz
    to ja zamawiam przez sklep i dorzuć do kieszonek

Chustomanka
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Losanno jakiś gratisik Ci wcisnę ok ? )
    Dzięki Ci, Pani!

Chusteryczka Awatar Martulec

Domyślnie

no i okazuje się że nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu... też zamówiłam wczoraj no nic,będą jeszcze inne promocje

Chustomanka
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

MonikoK przyszły moje pieluchy. Kieszonki jak zawsze
    Ale formowanki są cudowne! Bardzo mi się podoba to, że są dłuuugie. Nie mam wątpliwości, że posłużą tak długo jak będzie trzeba.

I dziękuję za gratis Bardzo nam się przyda

A jeszcze małe pytanie co do stanu magazynowego - kiedy uzupełnisz stare wzorki, bo wydaje mi się, że gdzieś pisałaś, że starsze też będą?

Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Losanna bardzo się cieszę
    dzis dorzucę do sklepu to z nowej serii co się pokończyło. Stare wzory wrócą z nowa produkcją PULa, myślę że za ok 1,5-2 m.

Chustomanka
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

A nie masz przypadkiem jakiejś jednej ukrytej kieszonki w słoniki?
    (Te słoniki z piłeczkami)

Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Mam tylko Indyjskie słonie na ten moment. I mogę mieć jedne Nocne słonie.

Chustomanka
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Mam tylko Indyjskie słonie na ten moment.
    Myślę nad Indyjskimi słonikami. Candy też już nie masz?
    A miało nie być więcej kieszonek

Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

W sumie Candy mogę mieć

Chustonówka

Domyślnie

No a do mnie lecą pieski i kotki, się czaiłam czaiłam i jakoś nie mogłam oprzeć się doczekac nie mogę :>

Chustomanka Awatar slomka81
    Miejscowość
    Jawiszowice

Domyślnie

W sumie Candy mogę mieć
    Monia czyżbyś Candy ukryła.....na przyszłość
    Mam Candy i muszę przyznać, że to jeden z moich ulubionych wzorków i łowicka, ale ta wcześniejsza jest śliczna ale z nowych też mam swoich faworytów czekam na jakiś przypływ środków i znowu coś upoluję
    Marta mama Werci (9lat), Juli (5 lat) i Kubusia (marzec 2017....)...spełnionych marzeń
    .....bo jest w nas miłość czasem...o jakiej się nie śniło....

Uprawnienia umieszczania postów