Powiedzcie mi jeszcze dziewczyny, jakich wkładów używacie do nappime. Chciałam kupić oryginalne, ale akurat były wyprzedane w sklepie, jak zamaiwałm pieluszki.... Z jakimi innymi jeszcze Wam się sprawdzaja?
Powiedzcie mi jeszcze dziewczyny, jakich wkładów używacie do nappime. Chciałam kupić oryginalne, ale akurat były wyprzedane w sklepie, jak zamaiwałm pieluszki.... Z jakimi innymi jeszcze Wam się sprawdzaja?
Ale się rozpisałyście
marylove on jest ciut sztywniejszyNie powinno nic mu być od naciągania ale tak mega bardzo bym nie ciągała za każdym razem. on się fajnie układa, nie trzeba go zapinać na styk
ja zapinam tak jak poprzedni
Margolcia bardzo się ciesze że odkryłaś przyczynę! Wkłady niebawem będą (te przeszywane). Ale myślę że musisz kombinować, bo ja innych w ręku nie miałam więc nie podpowiem![]()
Ignacy 2009, Antoni 2011, Szymon 2014, Józek 2016, Franciszek 2018... fasolka 2020
https://manymum.blogspot.com/
Tak, to na pewno wina wkładów. Odkryłam, że w tej roli świetnie sprawdza się najzwyklejsza tetra. Nigdy wcześniej jej nie używałam jako wkładów, wczoraj nie miałam wyboru, bo zostały mi tylko milovii. Jeden wklad milovii od wewnątrz i tetra od zewnętrznej strony i pieluszka chłonie idealnie bez przeciekówCo najważniejsze, pieluszkę mogę fajnie wyregulować na pleckach. Wkłady milovii są wąskie i na pleckach troszkę odstają, a pieluszkę mogę w tym miejscu ułożyć szerzej i dobrze dopasować. No i jak zwykle najprostsze rozwiązanie okazało się najlepsze
![]()
Monika jak możesz to odpisz na maila, dzięki!