Pokaż wyniki od 1 do 20 z 1791

Wątek: NappiMe. DARMOWA DOSTAWA!

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar miss_kumcia
    Miejscowość
    Legnica

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez karolciaczika Zobacz posta
    A będą w sklepie jeszcze takie pieluszki z żabkami?Bo jak wchodziłam na stronę sklepu to nie widziałam tego wzoru a jest prześwietny
    Zabki byly wzorem limitowanym,wyprodukowanym specjalnie dla dziewczyn z forum i wszystkie sie sprzedaly. Ten wzor jest niedostepny w sklepie. Nie wiem czy MonikaK z racji zainteresowania bedzie chciala go wlaczyc do nastepnej kolekcji,to juz pytanie do niej
    Gad 2011

Chustoguru Awatar MonikaK
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dita Zobacz posta
    nie potestowałyśmy sobie dzisiaj za bardzo. Malutka sikała jak szalona. 15 - 30 minut i pielucha totalnie przesikana Chyba zęby jej idą... I jeszcze na dodatek przechodzi bunt nocnikowy

Jedyny plus z tej całej sytuacji, to mogę szczerze z ręką na sercu powiedzieć, że mamy ciągle za mało pieluszek i otulaczy
    oj i tak bywa, zęby muszą wyjśc

Cytat Zamieszczone przez karolciaczika Zobacz posta
    A będą w sklepie jeszcze takie pieluszki z żabkami?Bo jak wchodziłam na stronę sklepu to nie widziałam tego wzoru a jest prześwietny
    Cytat Zamieszczone przez miss_kumcia Zobacz posta
    Zabki byly wzorem limitowanym,wyprodukowanym specjalnie dla dziewczyn z forum i wszystkie sie sprzedaly. Ten wzor jest niedostepny w sklepie. Nie wiem czy MonikaK z racji zainteresowania bedzie chciala go wlaczyc do nastepnej kolekcji,to juz pytanie do niej
    dokładnie jak odpisała miss_ kumcia (dzięki ). żabki były limitem, na ten moment nie planujemy dodruku, ale jeszcze nie myślę o następnej serii.

Ja Wam zdam relacje z moich testów- wczoraj założyłam Antkowi formowankę + otulacz na noc. Do tej pory ZAWSZE (co bym nie założyła, nawet wełnę, po której maił uczulenie dodatkowo) się przemaczał jeśli w nocy go nie przewinęłam. A dziś ubranko i otulacz suchy Formowanka aż pływała
    także jak dla mnie póki co ten nowy PUL zdał wszystkie testy
    Ignacy 2009, Antoni 2011, Szymon 2014, Józek 2016, Franciszek 2018... fasolka 2020

https://manymum.blogspot.com/

Chustoholiczka Awatar wruuuu
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MonikaK Zobacz posta
    Ja Wam zdam relacje z moich testów- wczoraj założyłam Antkowi formowankę + otulacz na noc. Do tej pory ZAWSZE (co bym nie założyła, nawet wełnę, po której maił uczulenie dodatkowo) się przemaczał jeśli w nocy go nie przewinęłam. A dziś ubranko i otulacz suchy Formowanka aż pływała
    także jak dla mnie póki co ten nowy PUL zdał wszystkie testy
    U mnie też ten PUL sobie lepiej radzi niż ten we wcześniejszych kieszonkach, z którymi często mieliśmy problem przy moim dużym sikaczu a wiec dość, że wzorki SUPER to jeszcze PUL lepszy

Chustoguru Awatar MonikaK
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wruuuu Zobacz posta
    U mnie też ten PUL sobie lepiej radzi niż ten we wcześniejszych kieszonkach, z którymi często mieliśmy problem przy moim dużym sikaczu a wiec dość, że wzorki SUPER to jeszcze PUL lepszy
    Bardzo mnie to cieszy! Bardzo!
    Ignacy 2009, Antoni 2011, Szymon 2014, Józek 2016, Franciszek 2018... fasolka 2020

https://manymum.blogspot.com/

Chustomanka Awatar margolcia
    Miejscowość
    Józefów

Domyślnie

A czy będą w sklepie jeszcze dostępne kocurki? Pisałam dziś zapytanie przez sklep, ale tak pewnie pójdzie szybciej...

Chustomanka
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez margolcia Zobacz posta
    A czy będą w sklepie jeszcze dostępne kocurki? Pisałam dziś zapytanie przez sklep, ale tak pewnie pójdzie szybciej...
    Pozwolę sobie odpowiedzieć (bo też o nich myślę ) - dostawa ma być za ok. 2-3 tyg. Jest to napisane we wcześniejszych postach MonikiK.

Chustomanka Awatar margolcia
    Miejscowość
    Józefów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Losanna Zobacz posta
    Pozwolę sobie odpowiedzieć (bo też o nich myślę ) - dostawa ma być za ok. 2-3 tyg. Jest to napisane we wcześniejszych postach MonikiK.
    Super Czekam zatem z niecierpliwością!!

Uprawnienia umieszczania postów