Pokaż wyniki od 1 do 20 z 1791

Wątek: NappiMe. DARMOWA DOSTAWA!

Mieszany widok

Chustonoszka Awatar Podlasianka
    Miejscowość
    Białystok

Domyślnie

Wruuuu, ale masz słodkiego synusia! Pieluszkę świetnie prezentuje, no i te udka, te faldki ))
    „Ekologia zaczyna się od pościelenia łóżka, wzięcia prysznica, umycia zębów po jedzeniu i zmycia naczyń. Nie mówcie mi o wielkiej ekologii. Jeśli zrobicie podstawowe rzeczy wokół siebie, to panujecie nad swoim życiem. Pierwsza rzecz w ekologii, to zadbać o to, co jest wokół. Nie można myśleć o całej ziemi i o wszystkich ludziach, a nie robić nic w swoim życiu.” (W. Wharton)

Chustoholiczka Awatar wruuuu
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Podlasianka Zobacz posta
    Wruuuu, ale masz słodkiego synusia! Pieluszkę świetnie prezentuje, no i te udka, te faldki ))
    Dzięki oj jest 10 kg coraz bardziej ruchliwego szczęścia jeszcze mi tą swoją żabką ukochaną tak bił tą pieluszkę przed włożeniem (że 3 dziury zrobił )

Miejscowość
    Białystok

Domyślnie

A to widzę, że fan żabek Ci się trafił W jakim jest wieku? (nigdy nie wiem, jak o to pytać, jak malucha wiek liczy się w miesiącach ) Mam nadzieję, że pielusi nic nie będzie. Pozdrawiam ciepło!
    „Ekologia zaczyna się od pościelenia łóżka, wzięcia prysznica, umycia zębów po jedzeniu i zmycia naczyń. Nie mówcie mi o wielkiej ekologii. Jeśli zrobicie podstawowe rzeczy wokół siebie, to panujecie nad swoim życiem. Pierwsza rzecz w ekologii, to zadbać o to, co jest wokół. Nie można myśleć o całej ziemi i o wszystkich ludziach, a nie robić nic w swoim życiu.” (W. Wharton)

Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Tak jak pokazuje mój suwaczek prawie 9 miesięcy

Chustoguru Awatar MonikaK
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Wruu jasne, poczekam synuś przesłodki
    Ignacy 2009, Antoni 2011, Szymon 2014, Józek 2016, Franciszek 2018... fasolka 2020

https://manymum.blogspot.com/

Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MonikaK Zobacz posta
    Wruu jasne, poczekam synuś przesłodki
    Dzięki

Chustomanka Awatar dita

Domyślnie

nie potestowałyśmy sobie dzisiaj za bardzo. Malutka sikała jak szalona. 15 - 30 minut i pielucha totalnie przesikana Chyba zęby jej idą... I jeszcze na dodatek przechodzi bunt nocnikowy

Jedyny plus z tej całej sytuacji, to mogę szczerze z ręką na sercu powiedzieć, że mamy ciągle za mało pieluszek i otulaczy

Miejscowość
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wruuuu Zobacz posta
    Tak jak pokazuje mój suwaczek prawie 9 miesięcy
    Wstyd, że nie zauważyłam No to muszę przyznać, ze synuś duży Ale i moja gwiazdeczka była w tym wieku nie mała

Uprawnienia umieszczania postów