Wruuuu, ale masz słodkiego synusia!Pieluszkę świetnie prezentuje, no i te udka, te faldki
))
Wruuuu, ale masz słodkiego synusia!Pieluszkę świetnie prezentuje, no i te udka, te faldki
))
„Ekologia zaczyna się od pościelenia łóżka, wzięcia prysznica, umycia zębów po jedzeniu i zmycia naczyń. Nie mówcie mi o wielkiej ekologii. Jeśli zrobicie podstawowe rzeczy wokół siebie, to panujecie nad swoim życiem. Pierwsza rzecz w ekologii, to zadbać o to, co jest wokół. Nie można myśleć o całej ziemi i o wszystkich ludziach, a nie robić nic w swoim życiu.” (W. Wharton)
A to widzę, że fan żabek Ci się trafiłW jakim jest wieku? (nigdy nie wiem, jak o to pytać, jak malucha wiek liczy się w miesiącach
) Mam nadzieję, że pielusi nic nie będzie. Pozdrawiam ciepło!
„Ekologia zaczyna się od pościelenia łóżka, wzięcia prysznica, umycia zębów po jedzeniu i zmycia naczyń. Nie mówcie mi o wielkiej ekologii. Jeśli zrobicie podstawowe rzeczy wokół siebie, to panujecie nad swoim życiem. Pierwsza rzecz w ekologii, to zadbać o to, co jest wokół. Nie można myśleć o całej ziemi i o wszystkich ludziach, a nie robić nic w swoim życiu.” (W. Wharton)
Wruu jasne, poczekamsynuś przesłodki
![]()
Ignacy 2009, Antoni 2011, Szymon 2014, Józek 2016, Franciszek 2018... fasolka 2020
https://manymum.blogspot.com/
nie potestowałyśmy sobie dzisiaj za bardzo. Malutka sikała jak szalona. 15 - 30 minut i pielucha totalnie przesikanaChyba zęby jej idą... I jeszcze na dodatek przechodzi bunt nocnikowy
Jedyny plus z tej całej sytuacji, to mogę szczerze z ręką na sercu powiedzieć, że mamy ciągle za mało pieluszek i otulaczy![]()