Pokaż wyniki od 1 do 20 z 1791

Wątek: NappiMe. DARMOWA DOSTAWA!

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar wruuuu
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Małe dziurki mi ta żabka - zabawka jego zrobiła ..... :/ na szczęście na uszach to nie będzie przeciekać, ale z drugiej strony akurat w miejscu, które się naciąga...boję się, żeby większe się nie zrobiły .... chyba lepiej zaszyć

edit. Do galerii na stronie sklepu? czy na fb?
    Ostatnio edytowane przez wruuuu ; 01-03-2013 o 20:44

Chustoguru Awatar MonikaK
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

na strone sklepu, może byc też na fb, lub jak wolisz. Jak na uszach to może zaszyj?
    Ignacy 2009, Antoni 2011, Szymon 2014, Józek 2016, Franciszek 2018... fasolka 2020

https://manymum.blogspot.com/

Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MonikaK Zobacz posta
    na strone sklepu, może byc też na fb, lub jak wolisz. Jak na uszach to może zaszyj?
    A możemy się wstrzymać z tymi zdjęciami, bo ja z nich nie jestem dumna a będzie siostra robić mi w przyszłym tygodniu kilka fotek małemu profesjonalnym aparatem to obiecuję, że podeślę coś lepszego niestety ja na punkcie ostrości jestem trochę

Chustonoszka Awatar Podlasianka
    Miejscowość
    Białystok

Domyślnie

Wruuuu, ale masz słodkiego synusia! Pieluszkę świetnie prezentuje, no i te udka, te faldki ))
    „Ekologia zaczyna się od pościelenia łóżka, wzięcia prysznica, umycia zębów po jedzeniu i zmycia naczyń. Nie mówcie mi o wielkiej ekologii. Jeśli zrobicie podstawowe rzeczy wokół siebie, to panujecie nad swoim życiem. Pierwsza rzecz w ekologii, to zadbać o to, co jest wokół. Nie można myśleć o całej ziemi i o wszystkich ludziach, a nie robić nic w swoim życiu.” (W. Wharton)

Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Podlasianka Zobacz posta
    Wruuuu, ale masz słodkiego synusia! Pieluszkę świetnie prezentuje, no i te udka, te faldki ))
    Dzięki oj jest 10 kg coraz bardziej ruchliwego szczęścia jeszcze mi tą swoją żabką ukochaną tak bił tą pieluszkę przed włożeniem (że 3 dziury zrobił )

Miejscowość
    Białystok

Domyślnie

A to widzę, że fan żabek Ci się trafił W jakim jest wieku? (nigdy nie wiem, jak o to pytać, jak malucha wiek liczy się w miesiącach ) Mam nadzieję, że pielusi nic nie będzie. Pozdrawiam ciepło!
    „Ekologia zaczyna się od pościelenia łóżka, wzięcia prysznica, umycia zębów po jedzeniu i zmycia naczyń. Nie mówcie mi o wielkiej ekologii. Jeśli zrobicie podstawowe rzeczy wokół siebie, to panujecie nad swoim życiem. Pierwsza rzecz w ekologii, to zadbać o to, co jest wokół. Nie można myśleć o całej ziemi i o wszystkich ludziach, a nie robić nic w swoim życiu.” (W. Wharton)

Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Tak jak pokazuje mój suwaczek prawie 9 miesięcy

Chustoguru Awatar MonikaK
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Wruu jasne, poczekam synuś przesłodki
    Ignacy 2009, Antoni 2011, Szymon 2014, Józek 2016, Franciszek 2018... fasolka 2020

https://manymum.blogspot.com/

Miejscowość
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wruuuu Zobacz posta
    Tak jak pokazuje mój suwaczek prawie 9 miesięcy
    Wstyd, że nie zauważyłam No to muszę przyznać, ze synuś duży Ale i moja gwiazdeczka była w tym wieku nie mała

Uprawnienia umieszczania postów