Pokaż wyniki od 1 do 20 z 1791

Wątek: NappiMe. DARMOWA DOSTAWA!

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar Martulec

Domyślnie

osobiście podobają mi się białe napki, jednobarwne też są ok. natomiast bardzo nie lubię jak na jednej pieluszce są wielokolorowe napy. mam wrażenie fuszerki wtedy

Chustoguru Awatar MonikaK
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Martulec Zobacz posta
    osobiście podobają mi się białe napki, jednobarwne też są ok. natomiast bardzo nie lubię jak na jednej pieluszce są wielokolorowe napy. mam wrażenie fuszerki wtedy
    O właśnie- ile osób tyle opinii. Jednak już kilkakrotnie spotykaliśmy się ze stwierdzeniem że białe napy wyglądałyby bardziej profesjonalnie.
    Ostatnio edytowane przez MonikaK ; 23-02-2013 o 20:37 Powód: literówka
    Ignacy 2009, Antoni 2011, Szymon 2014, Józek 2016, Franciszek 2018... fasolka 2020

https://manymum.blogspot.com/

Chustonoszka Awatar Podlasianka
    Miejscowość
    Białystok

Domyślnie

Rzuciłam okiem na wszystkie nowe pieluszki i moim zdaniem białe napki dobrze prezentują się na każdym wzorze. Także na sowach
    „Ekologia zaczyna się od pościelenia łóżka, wzięcia prysznica, umycia zębów po jedzeniu i zmycia naczyń. Nie mówcie mi o wielkiej ekologii. Jeśli zrobicie podstawowe rzeczy wokół siebie, to panujecie nad swoim życiem. Pierwsza rzecz w ekologii, to zadbać o to, co jest wokół. Nie można myśleć o całej ziemi i o wszystkich ludziach, a nie robić nic w swoim życiu.” (W. Wharton)

Chustomanka Awatar Agis
    Miejscowość
    Malbork

Domyślnie

Biały to uniwersalny kolor, więc pasuje do wszystkiego. Tyle, że ja właśnie lubię kolorowe napki i to właśnie różne kolory na jednej pieluszce
    http://agisowo.blogspot.com/

Jaś 12.2010 Matylda 01.2014

Chustomanka Awatar nel
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Ja nawet nie zwrocilam uwagi, jakie do tej pory mialam napiki na Twoich pieluszkach ide sprawdzic

A maki jeszcze beda?
    córka (czerwiec 2011) i syn (wrzesień 2013)

moje zdjęcia

Chustonoszka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Agis Zobacz posta
    Biały to uniwersalny kolor, więc pasuje do wszystkiego. Tyle, że ja właśnie lubię kolorowe napki i to właśnie różne kolory na jednej pieluszce
    Dokładnie Też jestem fanką różnorodnych napek

Chusteryczka Awatar Martulec

Domyślnie

Kolor napek wywołał ogromne emocje
    Chciałam jeszcze zapytać czy formowanka rybki będzie jeszcze, bo widzę że wyprzedana, a mamy z takiego samego materiału pościelkę

Chustoguru Awatar MonikaK
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nel Zobacz posta
    Ja nawet nie zwrocilam uwagi, jakie do tej pory mialam napiki na Twoich pieluszkach ide sprawdzic

A maki jeszcze beda?
    Będą

Cytat Zamieszczone przez Martulec Zobacz posta
    Kolor napek wywołał ogromne emocje
    Chciałam jeszcze zapytać czy formowanka rybki będzie jeszcze, bo widzę że wyprzedana, a mamy z takiego samego materiału pościelkę
    Będzie
    Ignacy 2009, Antoni 2011, Szymon 2014, Józek 2016, Franciszek 2018... fasolka 2020

https://manymum.blogspot.com/

Uprawnienia umieszczania postów