Pokaż wyniki od 1 do 20 z 1791

Wątek: NappiMe. DARMOWA DOSTAWA!

Mieszany widok

Chustoguru Awatar MonikaK
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez _agata89 Zobacz posta
    super !!! a folkowe od razu w przecenie ;> a kratka nie hmm ;>
    To był błąd, dzięki za uświadomienie Już poprawiłam Kratka, jeże i folkowe nie są przecenione, bo to też w nowej kolekcji jest i PUL ten nowy
    Ignacy 2009, Antoni 2011, Szymon 2014, Józek 2016, Franciszek 2018... fasolka 2020

https://manymum.blogspot.com/

Chustomanka
    Miejscowość
    Gdynia

Domyślnie

ok rozumiem zakupy prawie zrobione

Chustomanka
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

MonikoK, czy ma przyjść potwierdzenie zamówienia? Bo jakoś do mnie nie dotarło jeszcze, a już jakiś czas temu zrobiłam zakupy.
    Może to przez serwer?

Chustonówka Awatar vessna
    Miejscowość
    LDZ

Domyślnie

Moniko czy będą też worki na pieluchy?

Chustoguru Awatar MonikaK
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Losanna przyjść powinno, ale serwer faktycznie ledwo wydala, dajcie mu czas, w razie czego proszę o pw jakby do jutra nie doszło.

vessna za jakiś czas będą ale z tej starej kolekcji. Tylko muszę znaleźć czas by je uszyć
    Ignacy 2009, Antoni 2011, Szymon 2014, Józek 2016, Franciszek 2018... fasolka 2020

https://manymum.blogspot.com/

Chusteryczka Awatar miss_kumcia
    Miejscowość
    Legnica

Domyślnie

I zakupy poczynione tylko zwariowalam i portfel troche piszy przy takich akcjach to ekonomika wielorazowek troche sie nie sprawdza

Limitowane zabki sa przepiekne dobrze,ze zapisalam sie i na otulacz i na kieszonke

Edit: mnie osobiscie podobaja sie wszystkie i dlatego musialam zrobic wieksze zakupy niz planowalam.. ta,kazde tlumaczenie jest dobre i jeszcze pozytywnie zaskoczona folkowymi kwiatkami,bo wzor mi sie nie podobal,a pieluszka na zdjeciu mnie urzekla i musialam ja kupic... Jestem chora, jestem chora...
    Gad 2011

Chustonoszka Awatar Podlasianka
    Miejscowość
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez miss_kumcia Zobacz posta
    I zakupy poczynione tylko zwariowalam i portfel troche piszy przy takich akcjach to ekonomika wielorazowek troche sie nie sprawdza

Limitowane zabki sa przepiekne dobrze,ze zapisalam sie i na otulacz i na kieszonke

Edit: mnie osobiscie podobaja sie wszystkie i dlatego musialam zrobic wieksze zakupy niz planowalam.. ta,kazde tlumaczenie jest dobre i jeszcze pozytywnie zaskoczona folkowymi kwiatkami,bo wzor mi sie nie podobal,a pieluszka na zdjeciu mnie urzekla i musialam ja kupic... Jestem chora, jestem chora...
    Folkowe kwiatki rzeczywiście są cudne! Dlugo się nad nimi zastanawiałam i pewnie, gdyby nie Monika, która podpowiedziała, że fajnie wyszły, bym ich nie kupiła. A tak się rozpływałam dzisiaj w zachwycie, że je mam

Chustonoszka Awatar Podlasianka
    Miejscowość
    Białystok

Domyślnie

Mówiłam, że wspaniałe? To jak już w NappiMe są, to i ja mogę się brać za ujawnianie pieluszek światu

Chustomanka
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Chyba trzeba będzie szybko uzupełnić magazyn. Zostały pojedyncze sztuki niektórych wzorków.

Chustomanka
    Miejscowość
    Gdynia

Domyślnie

jupi już wszystkie upolowane !!! zaszalałam trochę piękne są napisze pw za chwilkę

Uprawnienia umieszczania postów