Pokaż wyniki od 1 do 20 z 1791

Wątek: NappiMe. DARMOWA DOSTAWA!

Mieszany widok

Chustoguru Awatar MonikaK
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Nowa frota jest duuuużo grubsza. Właśnie dlatego nie szyję już kompletów wkładów, bo 6 warstw to bym chyba nawet nie upchnęła w kieszonce ja uwielbiam składany na 3 warstwy bo szybko schnie i dobrze chłonie. A dwa wkłady - dwa standardowe lub standardowy + long to już jest na prawdę super chłonność I pupa nie jest jeszcze jakaś duża ta frota jest dużo bardziej chłonna od tamtej
    Ignacy 2009, Antoni 2011, Szymon 2014, Józek 2016, Franciszek 2018... fasolka 2020

https://manymum.blogspot.com/

Chustofanka Awatar borussia
    Miejscowość
    okolice Bydgoszczy

Domyślnie

dla mnie najładniejsze są:

białe ptaki
    burzowe chmury
    siedmiu krasnoludków

a wkład składany rzeczywiście jest ekstra gruby pomimo że jednowarstwowy, od wczoraj mamy testowy i jak przyszedł to próbowałam go rozdwoić bo myślałam że jest z 2 warstw uszyty a tu zonk - 1 warstwa ale za to jaka
    Codziennie budzę się piękniejsza, ale dziś to już chyba przesadziłam

Pierwsza 12.2003
    Druga 09.2010

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MonikaK Zobacz posta
    Nowa frota jest duuuużo grubsza. Właśnie dlatego nie szyję już kompletów wkładów, bo 6 warstw to bym chyba nawet nie upchnęła w kieszonce ja uwielbiam składany na 3 warstwy bo szybko schnie i dobrze chłonie. A dwa wkłady - dwa standardowe lub standardowy + long to już jest na prawdę super chłonność I pupa nie jest jeszcze jakaś duża ta frota jest dużo bardziej chłonna od tamtej
    ooo, to muszę spróbować
    Przy okazji priv piszę
    robię sobie odwyk

Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

To prawda- ta frota jest ekstra gruba i chłonna

Kochani donoszę, że... mamy niespodziankę
    jeśli dobijemy do 400 osób na facebooku do 1 czerwca to oprócz kieszonki PUL i wkładu bambusowego wylosujemy jeszcze jedną pieluszkę do wyboru: kieszonkę, otulacz bądź formowankę Taki prezent na dzień dziecka
    Ignacy 2009, Antoni 2011, Szymon 2014, Józek 2016, Franciszek 2018... fasolka 2020

Chustoguru Awatar Pat
    Miejscowość
    Warszawa-Białołęka

Domyślnie

A ja nie mam konta na Facebook'u (i mi się nie spieszy, żeby mieć) ... Może jakaś alternatywa? Dodanie linka na swoim blogu itp.?

P.s. Ja właśnie czekam na dostawę swoich Nappime - listonosz dziś się nie postarał. Nie wiem, jak ja weekend przeżyję...

Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Pat007 masz rację- pomyślę przez weekend o konkursie kompletnie poza facebookowym
    Mam nadzieję, że w pn listonosz się spisze

Chustoguru Awatar Pat
    Miejscowość
    Warszawa-Białołęka

Domyślnie

Ja też mam nadzieję, bo tylko przebieram nogami...

Domyślnie

Moniko, jeszcze tak o wkładach mówiąc - czyli zamiast tego poprzedniego podwójnego wkładu teraz bym musiała wziąć składany? Czy raczej long plus standard? żeby efekt był podobny jak z tym dawnym?
    robię sobie odwyk

Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Przy 10 miesięczniaku proponuję long + standard. JAkby nie było na sklepie to przez mail można, bo mam

Chustofanka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Wróciliśmy z urlopu i pobiegłam sprawdzić na stronę czy to przypadkiem nie my wygraliśmyt, ale tym razem niet....buuu. Czekamy na następne losowanie może nam się uda

Uprawnienia umieszczania postów