no
jeszcze mam 6 formowanekale już spakowane
![]()
no
jeszcze mam 6 formowanekale już spakowane
![]()
Gad 2011
Piękny stos!! Wiedziałam, że trochę nazbierałaś ale faktycznie sporojeszcze otulacze powinny być i woreczki
Zdjęcie cudne, wrzucisz na nasza tablicę na fb?![]()
Ignacy 2009, Antoni 2011, Szymon 2014, Józek 2016, Franciszek 2018... fasolka 2020
https://manymum.blogspot.com/
Wow, wow, wow!!! Jestem pod wielkim wrażeniem tego pięknego stosu!![]()
„Ekologia zaczyna się od pościelenia łóżka, wzięcia prysznica, umycia zębów po jedzeniu i zmycia naczyń. Nie mówcie mi o wielkiej ekologii. Jeśli zrobicie podstawowe rzeczy wokół siebie, to panujecie nad swoim życiem. Pierwsza rzecz w ekologii, to zadbać o to, co jest wokół. Nie można myśleć o całej ziemi i o wszystkich ludziach, a nie robić nic w swoim życiu.” (W. Wharton)
Łoooo matko! Przebijasz nawet mnie maniaczkę pieluchową poszczególnych marek
Cudny stosik i koniecznie wrzuć Monice na FB![]()
Doradca Noszenia ClauWi®
Mama dwóch córek: H. (03.2008) i K. (08.2011)
Wow piękny stosikChyba wydrukuję zdjęcie i powieszę na ścianie
![]()
miss_kumcia, żaby mi się dzisiaj przyśnią - to pewne!![]()
Społecznie: www.dobrzeurodzeni.pl
miss_kumcia stos ma piękny to faktsama mam mniej urodziwy
Dziewczyny na fb dziecisawazne jest konkurs, do wygrania nasza pieluszka![]()
Ignacy 2009, Antoni 2011, Szymon 2014, Józek 2016, Franciszek 2018... fasolka 2020
uroczy dzidziuśpieluszkę też taką mamy
![]()
aaaa MarciulaAleż synka masz ślicznego! ależ mi się marzy taka kruszyna.. wyświetla mi się jedno zdj. tak ma być? Mogę do galerii? (musze kiedyś ją uzupełnić, ale na razie padam na twarz i nie wiem w co ręce ostatnio wkładać
)
W jakich sklepach moge kupic NappiMe? Czailam sie na Jablka z nowej kolekcji i nigdzie juz nie maMoglam kupowac od razu, a nie sie zastanawiac
![]()
A. 02.2010, T. 06.2012
[...]
/Meta
Ostatnio edytowane przez Meta ; 09-04-2013 o 10:12 Powód: cenzura
„Ekologia zaczyna się od pościelenia łóżka, wzięcia prysznica, umycia zębów po jedzeniu i zmycia naczyń. Nie mówcie mi o wielkiej ekologii. Jeśli zrobicie podstawowe rzeczy wokół siebie, to panujecie nad swoim życiem. Pierwsza rzecz w ekologii, to zadbać o to, co jest wokół. Nie można myśleć o całej ziemi i o wszystkich ludziach, a nie robić nic w swoim życiu.” (W. Wharton)
[...]
/Meta
[...]
/Meta
[...]
/Meta
[...]
/Meta
Ostatnio edytowane przez Meta ; 09-04-2013 o 10:13 Powód: cenzura
Dziewczyny mam kilka pieluszek tzw 2 kategorii. Mają takie mini zaciągnięcie (przy przebijaniu napek). na pewno otulacz jabłuszka, kieszonka podniebne ptaszki, otulacz Pieski (ten ma większą wadę). Wrzucę zdjęcia i ceny ale na spokojnie jak M z pracy wróci.
DPieluszki kolejne się robią, powtórzymy wszystkie ostatnie wzory, bo dużo osób pyta. Będą też stare rybki, chmurki, dzienne słonie, autka, krasnale. Będzie tez mała niespodziankaAle prosimy o chwilę czasu, produkcja materiałów trwa, myślę że trzeba liczyć miesiąc na to by pieluszki trafiły do sklepu.
to o której godzinie co bym mogła polować na kieszonki![]()