Strona 41 z 90 PierwszyPierwszy ... 31333435363738394041424344454647484951 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 801 do 820 z 1791

Wątek: NappiMe. DARMOWA DOSTAWA!

Chustoguru Awatar MonikaK
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Kulesława uff, dobrze że dotarły

miss_kumcia piękne! Ależ Aleksander super wyszedł? mogę wykorzystać na fb i w galerii?
    Ignacy 2009, Antoni 2011, Szymon 2014, Józek 2016, Franciszek 2018... fasolka 2020

https://manymum.blogspot.com/

Chusteryczka Awatar Martulec

Domyślnie

Przyszła dzisiaj nowa dostawa Pięknie dziękuję.

Chustonówka
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Dziękuję

Chusteryczka Awatar miss_kumcia
    Miejscowość
    Legnica

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MonikaK Zobacz posta
    Kulesława uff, dobrze że dotarły

miss_kumcia piękne! Ależ Aleksander super wyszedł? mogę wykorzystać na fb i w galerii?
    a proszę,możesz a miałam już kiedyś zapytać- wysyłałam Ci zdjęcia z naszej sesji w pieluszkach do galerii na stronę sklepu,ale nie wiem czy dotarły?
    Gad 2011

Chustoholiczka Awatar wruuuu
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Wyraźniej z moją ruchliwą żabą się nie da

Moniko możesz wrzucić na stronę sklepu na fb niekoniecznie ewentualnie jedno z tych co jest zbliżenie tyłeczka jak chcesz
    Ostatnio edytowane przez wruuuu ; 06-03-2013 o 23:03 Powód: Problemy ze zdjęciami ;)

Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

miss_kumcia doszły tamte. Musze galerię uzupełnić kiedyś, trochę tych zdjęć czeka..
    wruu dziękuję, super model i super zdjęcia
    Martulec bardzo mnie to cieszy

Dziewczyny chciałam Was uprzedzić- niestety będziemy musieli zmienić ceny, pieluszki pójdą trochę do góry. Nie wiem czy będzie to w przyszłym tyg już, ale na pewno do końca tego weekendu ceny pozostaną bez zmian.
    Ignacy 2009, Antoni 2011, Szymon 2014, Józek 2016, Franciszek 2018... fasolka 2020

Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

wruu dziękuję, super model i super zdjęcia

Dziewczyny chciałam Was uprzedzić- niestety będziemy musieli zmienić ceny, pieluszki pójdą trochę do góry. Nie wiem czy będzie to w przyszłym tyg już, ale na pewno do końca tego weekendu ceny pozostaną bez zmian.
    Oj to nie dobrze.... i jak tu zachęcić nowe osoby do wielopieluchowania (a właśnie stanęłam przed takim zadaniem, bo jedna koleżanka powiedziała mi ostatnio, że będzie chciała porozmawiać ze mną o tych "pampersach wielorazowych" co używam, że może też by się zdecydowała ...) i nie zrazić ich na początku wysokimi kosztami .... Bo chyba to najbardziej razi po oczach ...

Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

wruuu pampersy na prawdę wychodzą duzo drożej niż zakupiona wyprawka.
    Niestety koszty produkcji nie maleją, wręcz przeciwnie. to samo koszty utrzymania firmy. Nasze pieluszki mają bardzo atrakcyjne ceny w porównaniu do innych, a staramy się by były jak najwyższej jakości.

Chustomanka
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Jak bardzo w górę?

Chusteryczka Awatar Martulec

Domyślnie

To dobrze że się obkupiliśmy. Choć jeszcze kilka wzorów kusi, oj kusi...

Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Najprawdopodobniej kieszonka będzie po 59, otulacz po 57.

Chustomanka
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

To zrozumiałe - rosną koszty materiałów, prowadzenia firmy.. Szkoda że to głupie państwo nigdy nie wspiera tych, którzy chcą być eko i żyć zdrowo.. Mogliby chociaż podatek obniżyć na pieluszki wielo i już byłoby o wiele taniej..

A tak z innej beczki - przyglądam się tym wzorkom, konkretnie makom i tak myślę, że one są bardzo piękne i nietypowe. Mało jest takich nietypowych wzorów (także u konkurencji). (Poza tym maki kojarzą mi się z opakowaniem pewnych ekskluzywnych perfum )
    Wszyscy mają zwierzątka, kwiaty, owoce, itp. w różnych wydaniach i konfiguracjach. Natomiast maki (czy nawet nasz rodzimy folkowy wzór) jest bardzo nietypowy.
    Stąd tak pomyślałam, że można by było wprowadzić wersje limitowane - kilka takich wyjątkowych wzorów (w wyższych cenach - ale to może pozwoliłoby obniżyć ceny pozostałych pieluszek).
    Mogłyby być także tematyczne - np. z okazji nadchodzącego lata.. zimowe, itp.
    O żabki mamy dopytują do tej pory, generalnie masz większy popyt niż stan magazynowy
    MonikoK, czy pomyślisz o tym?

I jeszcze mam pytanko - czy można zamówić kotki w starej cenie, czy to już będzie w droższej wersji?

Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Losanno pomyslę, jest to jakiś pomysł
    Możesz zamówić w niższej cenie. Wszystkie zamówienia do końca weekendu są w starej cenie. Również zamówienia na maila/ pw z tego co ma być.

Chustoguru

Domyślnie

a będą białe ptaki?

Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

wruuu pampersy na prawdę wychodzą duzo drożej niż zakupiona wyprawka.
    Niestety koszty produkcji nie maleją, wręcz przeciwnie. to samo koszty utrzymania firmy. Nasze pieluszki mają bardzo atrakcyjne ceny w porównaniu do innych, a staramy się by były jak najwyższej jakości.
    Nie no tak tak, ja jak najbardziej rozumiem tylko napisałam, jak ludzie reagują jak mówię im cenę pieluszek, i jaki to jednorazowy wydatek na początek Wiadomo, że jak ktoś się nie uzależni od kupowania co chwilę nowych ładniejszych to się to na dłuższą metę opłaci

Chustoguru Awatar Pat
    Miejscowość
    Warszawa-Białołęka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Losanna Zobacz posta
    To zrozumiałe - rosną koszty materiałów, prowadzenia firmy.. Szkoda że to głupie państwo nigdy nie wspiera tych, którzy chcą być eko i żyć zdrowo.. Mogliby chociaż podatek obniżyć na pieluszki wielo i już byłoby o wiele taniej..

A tak z innej beczki - przyglądam się tym wzorkom, konkretnie makom i tak myślę, że one są bardzo piękne i nietypowe. Mało jest takich nietypowych wzorów (także u konkurencji). (Poza tym maki kojarzą mi się z opakowaniem pewnych ekskluzywnych perfum )
    Wszyscy mają zwierzątka, kwiaty, owoce, itp. w różnych wydaniach i konfiguracjach. Natomiast maki (czy nawet nasz rodzimy folkowy wzór) jest bardzo nietypowy.
    Stąd tak pomyślałam, że można by było wprowadzić wersje limitowane - kilka takich wyjątkowych wzorów (w wyższych cenach - ale to może pozwoliłoby obniżyć ceny pozostałych pieluszek).
    Mogłyby być także tematyczne - np. z okazji nadchodzącego lata.. zimowe, itp.
    O żabki mamy dopytują do tej pory, generalnie masz większy popyt niż stan magazynowy
    MonikoK, czy pomyślisz o tym?

I jeszcze mam pytanko - czy można zamówić kotki w starej cenie, czy to już będzie w droższej wersji?
    Lubimy chyba te same perfumy

Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

joasiu teraz będą tylko te co się pokończyły w sklepie, czyli te z najnowszej kolekcji.

Chustoholiczka Awatar Kudlata
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

czyli, że można zamówić w starej cenie te wyprzedane wzory?
    i czy pojawią się jeszcze wzory z poprzedniej kolekcji z nowym PULem?

Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kudlata Zobacz posta
    czyli, że można zamówić w starej cenie te wyprzedane wzory?
    i czy pojawią się jeszcze wzory z poprzedniej kolekcji z nowym PULem?
    tak można. Na maila lub na pw.
    Pieluszki ze starych kolekcji z nowymi PULami będą ale nie wiem kiedy, gdyż te materiały dopiero będą w produkcji.

Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Z okazji dnia kobiet dziś w sklepie przesyłka gratis! A wszystkim Kobietom życzymy Wszystkiego Najlepszego!

Uprawnienia umieszczania postów