Strona 38 z 90 PierwszyPierwszy ... 2830313233343536373839404142434445464888 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 741 do 760 z 1791

Wątek: NappiMe. DARMOWA DOSTAWA!

Chustomanka
    Miejscowość
    Gdynia

Domyślnie

super, że formowanki powoli ruszają
    daj znać Monika jak beda miały się już znaleźć na sklepowych półkach
    Ostatnio edytowane przez _agata89 ; 28-02-2013 o 12:27

Chustoguru Awatar MonikaK
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Będą gdzieś za około 2 do 3 tygodni.
    Cenę jeszcze liczę
    Ignacy 2009, Antoni 2011, Szymon 2014, Józek 2016, Franciszek 2018... fasolka 2020

https://manymum.blogspot.com/

Chustoguru Awatar Pat
    Miejscowość
    Warszawa-Białołęka

Domyślnie

A ile planujesz wzorów formowanek? Tak mniej więcej

Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

na pewno 5 nowych, możliwe że 6. Może powtórzę też z tej ostatniej kolekcji coś, ale to po 1-2 sztuki.
    Ignacy 2009, Antoni 2011, Szymon 2014, Józek 2016, Franciszek 2018... fasolka 2020

Chustomanka Awatar katsos
    Miejscowość
    Gdynia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MonikaK Zobacz posta
    Dziewczyny jakbyście chciały się dzielić zdjęciami na małych modelach to ja bardzo chętnie
    Także zamelduję, że pieluszka dotarła. Kotki są śliczne. Mój Model urodzi się dopiero za jakiś czas, więc ewentualne zdjęcia możemy pokazać dopiero za jakiś czas.

Cytat Zamieszczone przez dita Zobacz posta
    mi się marzą białe ptaki i rybkowa ferajna i jeszcze parę innych, a raczej wiele, wiele, wiele innych
    O tak, o ile dobrze pamiętam wzór, i mnie urzekła rybkowa ferajna.
    10 marca 2013

Chustomanka
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

U nas też już są nowe pieluszki
    Faktycznie, w niektórych pul jest trochę sztywniejszy, ale np. ptaszki są tak miękkie jak pieluszki z poprzedniej kolekcji.
    A co do naszej ulubionej, to chyba jednak żabki
    Pięknie kontrastują z białym tłem. Prześliczne!

Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

katsos bardzo się cieszę rybkowa ferajna będzie na pewno, to jeden z moich ulubionych wzorków

Losanna ten PUl jest w całej serii taki sam ciesze się że jesteś zadowolona!

Chusteryczka Awatar Martulec

Domyślnie

Właśnie pieluszka przeszła u nas pierwsze testy.
    Dla mnie pierwsze w ogóle bo wcześniej NappiMe nie używaliśmy. A SZKODA!!!!
    Monika, duże brawa, pięknie leży, nie odstaje, nie robi efektu dużej pupy. I nie przecieka Wzorki są prześliczne!
    Czekam na formowanki

Taka uwaga ode mnie, spotkałam się z Twoimi pieluszkami gdzieś podczas poszukiwań różnych marek i wiesz, dlaczego nie zdecydowałam się spróbować - bo na zdjęciach wyglądają na krótkie w stanie i dość szerokie.
    Ale od teraz będę polecać całym sercem.

Chustomanka
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

W takim razie muszę się lepiej przyjrzeć Po wyjęciu z pralki tak mi się wydawało. Może jak wyschną, to będzie inaczej

Chustomanka Awatar dita

Domyślnie

katsos bardzo się cieszę rybkowa ferajna będzie na pewno, to jeden z moich ulubionych wzorków

huuuura

tylko żeby dla każdego starczyło
    i jeszcze boćki

a nasze pieluszki już wyprane i suche, jutro testujemy nowe wzory

Chustoholiczka Awatar wruuuu
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Obiecałam zdjęcia z rozpoczęcia przygody z żabkami a więc wstawiam aczkolwiek nic mi ostro nie wyszło pogoda nie bardzo a nie wpadłam na to żeby lampy użyć ech (przydał by się lepszy aparat) co więcej mały nie usiedzi na miejscu i wyszło jak wyszło Co gorsza dałam mu zabawkę z rzepą i mi małe dziurki porobił na PULu ancymonek mały tak z nią szalał Moniko ratuj ! co mi radzisz złapać to jakoś nitką czy co

Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Martulec Zobacz posta
    Właśnie pieluszka przeszła u nas pierwsze testy.
    Dla mnie pierwsze w ogóle bo wcześniej NappiMe nie używaliśmy. A SZKODA!!!!
    Monika, duże brawa, pięknie leży, nie odstaje, nie robi efektu dużej pupy. I nie przecieka Wzorki są prześliczne!
    Czekam na formowanki

Taka uwaga ode mnie, spotkałam się z Twoimi pieluszkami gdzieś podczas poszukiwań różnych marek i wiesz, dlaczego nie zdecydowałam się spróbować - bo na zdjęciach wyglądają na krótkie w stanie i dość szerokie.
    Ale od teraz będę polecać całym sercem.
    ojej jak mi miło i nie ukrywam że bardzo mnie cieszą takie opinie dzięki za uwagę o zdjęciach, w sumie ciężko oddać produkt na zdjęciu niestety..

Cytat Zamieszczone przez Losanna Zobacz posta
    W takim razie muszę się lepiej przyjrzeć Po wyjęciu z pralki tak mi się wydawało. Może jak wyschną, to będzie inaczej
    przyjrzyj się

Cytat Zamieszczone przez dita Zobacz posta
    huuuura

tylko żeby dla każdego starczyło
    i jeszcze boćki

a nasze pieluszki już wyprane i suche, jutro testujemy nowe wzory
    jak tam testy?

Cytat Zamieszczone przez wruuuu Zobacz posta
    Obiecałam zdjęcia z rozpoczęcia przygody z żabkami a więc wstawiam aczkolwiek nic mi ostro nie wyszło pogoda nie bardzo a nie wpadłam na to żeby lampy użyć ech (przydał by się lepszy aparat) co więcej mały nie usiedzi na miejscu i wyszło jak wyszło Co gorsza dałam mu zabawkę z rzepą i mi małe dziurki porobił na PULu ancymonek mały tak z nią szalał Moniko ratuj ! co mi radzisz złapać to jakoś nitką czy co

Ależ super mi się zdjęcia bardzo podobają! Mogę do galerii dorzucić? a co do PULa to podejrzewam ze laminatu nie zniszczył, czyli ciec nie powinno. Podeślij mi zdjęcia na maila to podumamy, bo jeszcze się z tym nie spotkałam

Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Małe dziurki mi ta żabka - zabawka jego zrobiła ..... :/ na szczęście na uszach to nie będzie przeciekać, ale z drugiej strony akurat w miejscu, które się naciąga...boję się, żeby większe się nie zrobiły .... chyba lepiej zaszyć

edit. Do galerii na stronie sklepu? czy na fb?
    Ostatnio edytowane przez wruuuu ; 01-03-2013 o 19:44

Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

na strone sklepu, może byc też na fb, lub jak wolisz. Jak na uszach to może zaszyj?

Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

na strone sklepu, może byc też na fb, lub jak wolisz. Jak na uszach to może zaszyj?
    A możemy się wstrzymać z tymi zdjęciami, bo ja z nich nie jestem dumna a będzie siostra robić mi w przyszłym tygodniu kilka fotek małemu profesjonalnym aparatem to obiecuję, że podeślę coś lepszego niestety ja na punkcie ostrości jestem trochę

Chustonoszka Awatar Podlasianka
    Miejscowość
    Białystok

Domyślnie

Wruuuu, ale masz słodkiego synusia! Pieluszkę świetnie prezentuje, no i te udka, te faldki ))
    „Ekologia zaczyna się od pościelenia łóżka, wzięcia prysznica, umycia zębów po jedzeniu i zmycia naczyń. Nie mówcie mi o wielkiej ekologii. Jeśli zrobicie podstawowe rzeczy wokół siebie, to panujecie nad swoim życiem. Pierwsza rzecz w ekologii, to zadbać o to, co jest wokół. Nie można myśleć o całej ziemi i o wszystkich ludziach, a nie robić nic w swoim życiu.” (W. Wharton)

Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Podlasianka Zobacz posta
    Wruuuu, ale masz słodkiego synusia! Pieluszkę świetnie prezentuje, no i te udka, te faldki ))
    Dzięki oj jest 10 kg coraz bardziej ruchliwego szczęścia jeszcze mi tą swoją żabką ukochaną tak bił tą pieluszkę przed włożeniem (że 3 dziury zrobił )

Chustonoszka Awatar Podlasianka
    Miejscowość
    Białystok

Domyślnie

A to widzę, że fan żabek Ci się trafił W jakim jest wieku? (nigdy nie wiem, jak o to pytać, jak malucha wiek liczy się w miesiącach ) Mam nadzieję, że pielusi nic nie będzie. Pozdrawiam ciepło!
    „Ekologia zaczyna się od pościelenia łóżka, wzięcia prysznica, umycia zębów po jedzeniu i zmycia naczyń. Nie mówcie mi o wielkiej ekologii. Jeśli zrobicie podstawowe rzeczy wokół siebie, to panujecie nad swoim życiem. Pierwsza rzecz w ekologii, to zadbać o to, co jest wokół. Nie można myśleć o całej ziemi i o wszystkich ludziach, a nie robić nic w swoim życiu.” (W. Wharton)

Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Tak jak pokazuje mój suwaczek prawie 9 miesięcy

Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Wruu jasne, poczekam synuś przesłodki

Uprawnienia umieszczania postów