Strona 36 z 90 PierwszyPierwszy ... 2628293031323334353637383940414243444686 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 701 do 720 z 1791

Wątek: NappiMe. DARMOWA DOSTAWA!

Chustomanka Awatar Agis
    Miejscowość
    Malbork

Domyślnie

Monika, tak mi się rzuciło w oczy, że w nowej kolekcji pieluszki mają tylko białe napy. Tak już będzie na stałe czy kolorowe powrócą? Przy pulu z jasnym tłem to mi nie przeszkadza, ale w sowach np. już troszkę tak.
    http://agisowo.blogspot.com/

Jaś 12.2010 Matylda 01.2014

Chustoguru Awatar MonikaK
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Martulec bardzo ok

Agis tak już będzie. Firma się rozwija, tych pieluszek już nie jest kilka sztuk. Białe napki to dla nas ogromne ułatwienie (zwłaszcza w zamawianiu i doszywaniu kolejnych sztuk..). W moim odczuciu pasują do wszystkich wzorów. Ale oczywiście każdy ma swój gust
    Ignacy 2009, Antoni 2011, Szymon 2014, Józek 2016, Franciszek 2018... fasolka 2020

https://manymum.blogspot.com/

Chusteryczka Awatar Martulec

Domyślnie

osobiście podobają mi się białe napki, jednobarwne też są ok. natomiast bardzo nie lubię jak na jednej pieluszce są wielokolorowe napy. mam wrażenie fuszerki wtedy

Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Martulec Zobacz posta
    osobiście podobają mi się białe napki, jednobarwne też są ok. natomiast bardzo nie lubię jak na jednej pieluszce są wielokolorowe napy. mam wrażenie fuszerki wtedy
    O właśnie- ile osób tyle opinii. Jednak już kilkakrotnie spotykaliśmy się ze stwierdzeniem że białe napy wyglądałyby bardziej profesjonalnie.
    Ostatnio edytowane przez MonikaK ; 23-02-2013 o 19:37 Powód: literówka
    Ignacy 2009, Antoni 2011, Szymon 2014, Józek 2016, Franciszek 2018... fasolka 2020

Chustonoszka Awatar Podlasianka
    Miejscowość
    Białystok

Domyślnie

Rzuciłam okiem na wszystkie nowe pieluszki i moim zdaniem białe napki dobrze prezentują się na każdym wzorze. Także na sowach
    „Ekologia zaczyna się od pościelenia łóżka, wzięcia prysznica, umycia zębów po jedzeniu i zmycia naczyń. Nie mówcie mi o wielkiej ekologii. Jeśli zrobicie podstawowe rzeczy wokół siebie, to panujecie nad swoim życiem. Pierwsza rzecz w ekologii, to zadbać o to, co jest wokół. Nie można myśleć o całej ziemi i o wszystkich ludziach, a nie robić nic w swoim życiu.” (W. Wharton)

Chustomanka Awatar Agis
    Miejscowość
    Malbork

Domyślnie

Biały to uniwersalny kolor, więc pasuje do wszystkiego. Tyle, że ja właśnie lubię kolorowe napki i to właśnie różne kolory na jednej pieluszce
    http://agisowo.blogspot.com/

Jaś 12.2010 Matylda 01.2014

Chustomanka Awatar nel
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Ja nawet nie zwrocilam uwagi, jakie do tej pory mialam napiki na Twoich pieluszkach ide sprawdzic

A maki jeszcze beda?
    córka (czerwiec 2011) i syn (wrzesień 2013)

moje zdjęcia

Chustonoszka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Agis Zobacz posta
    Biały to uniwersalny kolor, więc pasuje do wszystkiego. Tyle, że ja właśnie lubię kolorowe napki i to właśnie różne kolory na jednej pieluszce
    Dokładnie Też jestem fanką różnorodnych napek

Chusteryczka Awatar Martulec

Domyślnie

Kolor napek wywołał ogromne emocje
    Chciałam jeszcze zapytać czy formowanka rybki będzie jeszcze, bo widzę że wyprzedana, a mamy z takiego samego materiału pościelkę

Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nel Zobacz posta
    Ja nawet nie zwrocilam uwagi, jakie do tej pory mialam napiki na Twoich pieluszkach ide sprawdzic

A maki jeszcze beda?
    Będą

Cytat Zamieszczone przez Martulec Zobacz posta
    Kolor napek wywołał ogromne emocje
    Chciałam jeszcze zapytać czy formowanka rybki będzie jeszcze, bo widzę że wyprzedana, a mamy z takiego samego materiału pościelkę
    Będzie

Miejscowość
    Białystok

Domyślnie

Podoba mi się ostatnia odpowiedź Moniki: będzie, będą
    „Ekologia zaczyna się od pościelenia łóżka, wzięcia prysznica, umycia zębów po jedzeniu i zmycia naczyń. Nie mówcie mi o wielkiej ekologii. Jeśli zrobicie podstawowe rzeczy wokół siebie, to panujecie nad swoim życiem. Pierwsza rzecz w ekologii, to zadbać o to, co jest wokół. Nie można myśleć o całej ziemi i o wszystkich ludziach, a nie robić nic w swoim życiu.” (W. Wharton)

Chustomanka
    Miejscowość
    Gdynia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Podlasianka Zobacz posta
    I to się nazywa wychodzenie naprzeciw oczekiwaniom klienta

A ja musze się przyznać, że tak mi wszystko pasowało i pięknie wyglądało w tych pieluszkach, że nawet nie zwróciłam uwagi na kolor nap

Miejscowość
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez _agata89 Zobacz posta

A ja musze się przyznać, że tak mi wszystko pasowało i pięknie wyglądało w tych pieluszkach, że nawet nie zwróciłam uwagi na kolor nap
    U mnie było tak samo Dopiero dzisiaj, po przeczytaniu posta Agis zwróciłam uwagę na kolor napek

Chusteryczka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

No to skłoniłyście mnie do refleksji na temat nap w pieluszkach I dochodzę do wniosku, że poza pieluszkami handmade z tutejszego forum nie spotkałam się z kolorowymi napami, poza Bumgenius gdzie kolor nap jest dostosowany jednolicie do koloru gładkiego pulu. W nowej kolekcji Moniki zdecydowanie wolę białe napy bo na pieluszkach jest dużo bieli i przy jasnym tle nie dominują napy nad wzorkiem pulu.
    Doradca Noszenia ClauWi®
    Mama dwóch córek: H. (03.2008) i K. (08.2011)

Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez _agata89 Zobacz posta

Ale będzie za około 2-3 tygodnie

U mnie było tak samo Dopiero dzisiaj, po przeczytaniu posta Agis zwróciłam uwagę na kolor napek
    tez mam wrażenie że tego się tak bardzo nie zauważa

Cytat Zamieszczone przez egla30 Zobacz posta
    No to skłoniłyście mnie do refleksji na temat nap w pieluszkach I dochodzę do wniosku, że poza pieluszkami handmade z tutejszego forum nie spotkałam się z kolorowymi napami, poza Bumgenius gdzie kolor nap jest dostosowany jednolicie do koloru gładkiego pulu. W nowej kolekcji Moniki zdecydowanie wolę białe napy bo na pieluszkach jest dużo bieli i przy jasnym tle nie dominują napy nad wzorkiem pulu.
    O, mam takie samo odczucie. te wzory są na tyle bogate, że kolorowe napki je trochę w moim odczuciu zaśmiecały. Przyznaję, to mój M. mnie mocno namawiał na to by były białe, ale efekt mi przypadł mocno do gustu

Chusteryczka Awatar Wyga
    Miejscowość
    Wągrowiec

Domyślnie

A mi się dzisiaj przypomniało, że zrobiłam zamówienie i trzeba zapłacić
    Monika, przepraszam za poślizg ale od soboty mam młyn nad młyny..

Skoro tracisz grunt, to się wznosisz! Leć!

Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Wyga Zobacz posta
    A mi się dzisiaj przypomniało, że zrobiłam zamówienie i trzeba zapłacić
    Monika, przepraszam za poślizg ale od soboty mam młyn nad młyny..
    spoko, rozumiem

Dziś wielka torba paczek poleciała do domków, mam nadzieję że w środę będą u Was i czekam na opinie

Chusteryczka Awatar miss_kumcia
    Miejscowość
    Legnica

Domyślnie

Nasze sie piora wlasnie

Wszystkie sa ladne! I jak je zobaczylam to jakos tak nawet konto mniej piszczy,ze tyle wydalam,bo bylo warto

Tylko jak bedzie jakas nowa seria to maz mnie wyrzuci z domu
    Gad 2011

Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

A wytrzymały na pupie w pociągu te jedne?
    Super że na żywo nie rozczarowały
    Uzupełniłam leciutko magazyn, nie ma wprawdzie kotów, ale zaplątały mi się np jedne maki czy też podniebne ptaszki także gdyby ktoś chciał to jest w sklepie

Chusteryczka Awatar miss_kumcia
    Miejscowość
    Legnica

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MonikaK Zobacz posta
    A wytrzymały na pupie w pociągu te jedne?
    Super że na żywo nie rozczarowały
    Uzupełniłam leciutko magazyn, nie ma wprawdzie kotów, ale zaplątały mi się np jedne maki czy też podniebne ptaszki także gdyby ktoś chciał to jest w sklepie
    ta wytrzymała,ale już niespodzianka w niej była... przynajmniej chrzest bojowy miała
    Gad 2011

Uprawnienia umieszczania postów