Strona 16 z 90 PierwszyPierwszy ... 6891011121314151617181920212223242666 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 301 do 320 z 1791

Wątek: NappiMe. DARMOWA DOSTAWA!

Chustoguru Awatar MonikaK
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

nel mieliśmy kiedyś taki wzór
    Ignacy 2009, Antoni 2011, Szymon 2014, Józek 2016, Franciszek 2018... fasolka 2020

https://manymum.blogspot.com/

Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Dorzuciłam kilka pieluszek do sklepu, są też otulacze z nowej serii, ale na zdjęcia do nich musimy cierpliwie poczekać do jutra
    Ignacy 2009, Antoni 2011, Szymon 2014, Józek 2016, Franciszek 2018... fasolka 2020

Chustoholiczka Awatar wruuuu
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MonikaK Zobacz posta
    Dorzuciłam kilka pieluszek do sklepu, są też otulacze z nowej serii, ale na zdjęcia do nich musimy cierpliwie poczekać do jutra
    A czy możemy liczyć na jakieś aktualne zdjęcie otulacza w środku? Bo z tego co kiedyś czytałam są tam podobno zakładki z welurku syntetycznego a na stronie chyba jest jakaś starsza wersja ... Czy te zakładki są, że tak powiem nieprzemakalne? Czy mogą nasiąknąć od mokrego wkładu, który przytrzymują?

Chustomanka Awatar nel
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

nel mieliśmy kiedyś taki wzór
    dobrze, ze dopiero kompletuję mój pieluszkowy stosik ale może zostały wam jakieś ostatki tego wzoru?
    córka (czerwiec 2011) i syn (wrzesień 2013)

moje zdjęcia

Chustoguru Awatar Pat
    Miejscowość
    Warszawa-Białołęka

Domyślnie

miss_kumcia tak nie po równo zapinam z jednej strony na środkowe, z drugiej jedną napkę luźniej. Wycieków brak
    A miss_kumci nie chodziło przypadkiem o te napy w pionie?

Chusteryczka Awatar miss_kumcia
    Miejscowość
    Legnica

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pat007 Zobacz posta
    Tak,chodzilo mi o dlugosc pieluszki,a nie szerokosc
    Gad 2011

Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wruuuu Zobacz posta
    A czy możemy liczyć na jakieś aktualne zdjęcie otulacza w środku? Bo z tego co kiedyś czytałam są tam podobno zakładki z welurku syntetycznego a na stronie chyba jest jakaś starsza wersja ... Czy te zakładki są, że tak powiem nieprzemakalne? Czy mogą nasiąknąć od mokrego wkładu, który przytrzymują?
    wruu będa zdjęcia środka. Zakładki sa z welurku/ mikropolarku, to 100% poliestru więc nie powinny "nasiąkać" ale ja osobiście nigdy zakładek nie używam, bo jakoś mi się nie bardzo chce ale wiem że niektórzy bardzo lubią.

Cytat Zamieszczone przez nel Zobacz posta
    dobrze, ze dopiero kompletuję mój pieluszkowy stosik ale może zostały wam jakieś ostatki tego wzoru?
    To już baaaardzo dawno temu było także żadnych ostatków nie mam

Cytat Zamieszczone przez Pat007 Zobacz posta
    Cytat Zamieszczone przez miss_kumcia Zobacz posta
    Tak,chodzilo mi o dlugosc pieluszki,a nie szerokosc
    O widzicie, źle zrozumiałam. Na długośc mam na środkowych napkach.

Chustomanka Awatar slomka81
    Miejscowość
    Jawiszowice

Domyślnie

Monika a Candy z polarkiem będzie dostępny, bo strasznie się łamię, czy coś kupić, czy czekać jak z tą alergia zastanawiam się jeszcze, czy na przykład dodatek sody do prania może uczulić? mimo dobrego płukania?
    Bo w tetrze bambusowej wcale pupa nie jest ładniejsza....już nie wiem, co z tym zrobić....

Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

slomka no wyszło małe popląta nie i matrioszki prawie całe są z mikropolarem, a candy z welurem
    i przez najbliższe dwa tyg raczej nie będzie inaczej.
    Ale co do pupy- wietrz, ja stawiam na zęby. ja w takiej sytuacji smarowałam pupę i dawałam papierek.

Miejscowość
    Jawiszowice

Domyślnie

slomka no wyszło małe popląta nie i matrioszki prawie całe są z mikropolarem, a candy z welurem
    i przez najbliższe dwa tyg raczej nie będzie inaczej.
    Ale co do pupy- wietrz, ja stawiam na zęby. ja w takiej sytuacji smarowałam pupę i dawałam papierek.
    własnie tak robię-smaruję i daję papierek....szkoda z tym Candy, bo ja jednak wolę mikropolarek, za welurkiem nie przepadam....więc poczekam lub wybiorę cos innego dzięki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez slomka81 Zobacz posta
    własnie tak robię-smaruję i daję papierek....szkoda z tym Candy, bo ja jednak wolę mikropolarek, za welurkiem nie przepadam....więc poczekam lub wybiorę cos innego dzięki
    a czym smarujesz? Moja mała w szpitalu raz się okropnie odparzyła od pampersów i wtedy pielęgniarka posmarowała ją chyba tormentiolem czy czymś takim. Brązowe było I od razu odparzenie zniknęło. Ale głowy nie dam sobie uciąć, co to było. Nie pamiętam, żyłam w strasznym stresie wtedy
    robię sobie odwyk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez slomka81 Zobacz posta
    a czym smarujesz? Moja mała w szpitalu raz się okropnie odparzyła od pampersów i wtedy pielęgniarka posmarowała ją chyba tormentiolem czy czymś takim. Brązowe było I od razu odparzenie zniknęło. Ale głowy nie dam sobie uciąć, co to było. Nie pamiętam, żyłam w strasznym stresie wtedy
    robię sobie odwyk

Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

uffff. są juz zdjęcia w sklepie, są też zdjęcia rozłożonego otulacza oraz rozłożonej kieszonki
    Zapraszam też do oglądania naszej nowej galerii http://nappime.pl/gallery/galeria-pieluszek
    będzie ona systematycznie uzupełniana, przyszłościowa rozdzielona tez na dwie. Ale już jakieś efekty są

Miejscowość
    Jawiszowice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wesoła_mrówka Zobacz posta
    Smaruję obecnie linomagiem ale tormentiol znam, bo ja Mała była maleńka i miała takie straszne odparzenie, to położna właśnie tormentiol poleciła i jak już jest bardzo źle, to go używam i wtedy jednorazówki, bo jakby on zabrudziła pieluchę wielo to chyba nie dałoby się sprać, bo jest gęsty i ciężko schodzi niestety...papierek mógłby go nie utrzymać
    Monika- przepraszam, że na tym wątku taki temat

Chusteryczka Awatar Zuz
    Miejscowość
    Gdynia

Domyślnie

Moniko a masz jeszcze pula rybek ferajna ?
    Coach dyplomowany SWPS

Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
    Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala

Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

slomka nie krępuj się
    Zuz mam, będą za ok 2 tyg w sklepie.

Z radością informujemy,że nasze pieluszki są dostępne w sklepie internetowym http://zachustowani.pl oraz w sklepie stacjonarnym Zielona Mama we Wrocławiu!

Domyślnie

a będziesz jeszcze kiedyś mieć piratkę? To nasza ulubiona pielucha Ostatnio koleżanka oglądała i pytała, gdzie kupiłam i że jak kiedyś będzie mieć dziecko, to taką chce
    robię sobie odwyk

Miejscowość
    Jawiszowice

Domyślnie

No i znalazłam Candy z polarkiem w "nowym" sklepie internetowym i oczywiście nie oparłam się....wyglądają cudnie....zobaczymy, jak na żywo

Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

cieszę się, że udało Ci się kupić tą wymarzoną

Domyślnie

Hej A wiesz, że wygrałam w konkursie rabat 15% na zakupy u Ciebie? Nawet nie wiesz jak się cieszę Powiedz mi, czy jest jakiś limit czasowy na wykorzystanie rabatu? I czy tylko na pieluszki, czy na moje ukochane wkładki też?
    Pozdrowionka!

Uprawnienia umieszczania postów