Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: chustomama ze Szczecina;)

Mieszany widok

Chustonówka Awatar szabek
    Miejscowość
    Szczecin

Domyślnie chustomama ze Szczecina;)

Witam wszystkie chustomamy i chusto taty Od jakiegos czasu dogladam forum i postanowilam w koncu sie przywitac! Moja przygoda z chustowaniem zaczela sie jakies 1,5 miesiaca temu, gdy Lenka miala 4 miesiace. Zaczelysmy sie chustowac zeby sie wiecej przytulac choc na poczatku nie bylo latwo bo mala troche protestowala ale dzis juz uwielbiamy spacerki na dworzu. Jak na razie motamy 2x i kieszonke, bo nic innego nam nie wychodzi... Szczegolnie wiazanie na plecach - poczekam az mala sama usiadzie. Poza tym jestem (nie)szczesliwa posiadaczka chusty kolkowej, ktora okazala sie dla nas trudniejsza niz tkana. Poza tym szukam nosidla na lato ale calkowicie nie wiem co wybrac. Mam nadzieje ze bardziej doswiadczone chustomamy mi pomoga

Chusteryczka
    Miejscowość
    Gliwice

Domyślnie

Chustofanka Awatar MamaHani
    Miejscowość
    Szczecin

Domyślnie

Witamy kolejną szczeciniankę

I od razu zapraszamy na nasze podforum, tam znajdzeisz info między innymi o spotkaniach Klubu Kangura, na które serdecznie zapraszam:
    http://chusty.info/forum/forumdisplay.php?f=210

Chustonówka Awatar szabek
    Miejscowość
    Szczecin

Domyślnie

Szykowalam sie wlasnie was odwiedzic w ta sobote ale doczytalam sie o Flash Mobbie w galaxy wiec mam nadzieje wstapic w czerwcowa druga sobote

chialam jeszcze dodac ze zarażacie tymi chustami niesamowicie, na poczatku mialam tylko Nati eco ecru, teraz juz leci do mnie amitola i juz szykuje sie na jakas zare... ehhh pojde z torbami

Chustofanka Awatar MamaHani
    Miejscowość
    Szczecin

Domyślnie

Po drodze jest jeszcze plenerowe spotkanie 22.05 -ale oczywiście zapraszamy kiedy Ci pasuje.

I zabieraj chusty ze sobą, będzie co pomacać

Uprawnienia umieszczania postów