Chcę kurtkę do noszenia z przodu i z tyłu, ale nie zimową tylko przeciwdeszczową i przeciwiatrową. Jest coś takiego na rynku?
Chcę kurtkę do noszenia z przodu i z tyłu, ale nie zimową tylko przeciwdeszczową i przeciwiatrową. Jest coś takiego na rynku?
Justyna.
Doradca Noszenia w Chuście i Nosidłach Miękkich Akademii Noszenia Dzieci (Kraków, czasem Krosno)
Adam 16.10.2009, Blanka 3.11.2011, Emil 6.09.2014
Świat to lustro. Twój świat zewnętrzny jest dokładnym odbiciem twojego wnętrza
Igor 27.09.2009
Eryk 17.03.2012
Adam 24.04.2015
Nika 02.02.2018
Kuba 31.12.2019
Kaja 21.09.2021
Mi się bardzo podobają (ze zdjęć) czeskie soft shelle Angel Wings, ale na żywo nie widziałam... Gdzieś na forum jest wątek.
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)
kurtka suse's kinder jest bardzo fajna, wprawdzie całoroczna ale po wypięciu polaru ze środka idealna na chlodne letnie dni. Wierzchni materiał nie przepuszcza wiatru i deszczu. Mozna w niej nosić z przodu, z tyłu i na bokach ponoć też. Jest droga ale ze względu na to, że mozna z niej korzystać przez cały rok, warto zainwestowac.
Pola 2011
Waham się trochę przed takim zakupem. Zimę przeżyłam z polarem Pentelki i na to mój zwykły płaszcz. Cała zima w chuście w ten sposób. Wydaje mi się, że jak córcia bedzie już miała ponad rok i będę ją nosić w zimie, to lepsza będzie opcja, by założyć dziecko na kurtkę w MT, aby mogła sobie pospacerować jak tylko zapragnie a potem bez problemów z powrotem do mamy![]()
Czy ktoś ma doświadczenie w tej kwestii ??
Zapomniałam dodać, że polar Pentelki mi nie wystarczy, bo zaczęłam nosić na plecach. A jako, ze nie chce drugiego polaru to pomyslalam o jakiejs wiatrowce....
Może ktoś doradzi, czy z roczniakiem w zimie lepiej go wkładać pod czy na kurtkę?
Ostatnio edytowane przez Meta ; 05-05-2012 o 09:19
Justyna.
Doradca Noszenia w Chuście i Nosidłach Miękkich Akademii Noszenia Dzieci (Kraków, czasem Krosno)
Romo, po pierwsze NIE piszemy hurtem postów jeden pod drugim - jeżeli przyjdzie Ci do głowy coś do dopisania, to do tego jest opcja edycji
Po drugie użyj wyszukiwarki, bo jest mnóstwo wątków - zarówno o tym, w czym zimą nosić, jak i o ubieraniu siebie i chuściocha zimą
Ja mam SK, takze jakbys chciala to moglabys sobie przymierzyc.
Justyna.