Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Lekka wiosenna kurtka dla dwojga? Jest coś takiego ?

Chustomanka Awatar Roma
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie Lekka wiosenna kurtka dla dwojga? Jest coś takiego ?

Chcę kurtkę do noszenia z przodu i z tyłu, ale nie zimową tylko przeciwdeszczową i przeciwiatrową. Jest coś takiego na rynku?
    Justyna.
    Doradca Noszenia w Chuście i Nosidłach Miękkich Akademii Noszenia Dzieci (Kraków, czasem Krosno)
    Adam
    16.10.2009, Blanka 3.11.2011, Emil 6.09.2014

Świat to lustro. Twój świat zewnętrzny jest dokładnym odbiciem twojego wnętrza

Chustoholiczka Awatar eesti
    Miejscowość
    Estonia/wcześniej Szczecin
    Igor 27.09.2009
    Eryk 17.03.2012
    Adam 24.04.2015
    Nika 02.02.2018
    Kuba 31.12.2019
    Kaja 21.09.2021

Chustoguru Awatar livada
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Mi się bardzo podobają (ze zdjęć) czeskie soft shelle Angel Wings, ale na żywo nie widziałam... Gdzieś na forum jest wątek.
    Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)

Chustomanka Awatar IwonaKM
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

kurtka suse's kinder jest bardzo fajna, wprawdzie całoroczna ale po wypięciu polaru ze środka idealna na chlodne letnie dni. Wierzchni materiał nie przepuszcza wiatru i deszczu. Mozna w niej nosić z przodu, z tyłu i na bokach ponoć też. Jest droga ale ze względu na to, że mozna z niej korzystać przez cały rok, warto zainwestowac.
    Pola 2011

Chustomanka Awatar Roma
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez IwonaKM Zobacz posta
    kurtka suse's kinder jest bardzo fajna, wprawdzie całoroczna ale po wypięciu polaru ze środka idealna na chlodne letnie dni. Wierzchni materiał nie przepuszcza wiatru i deszczu. Mozna w niej nosić z przodu, z tyłu i na bokach ponoć też. Jest droga ale ze względu na to, że mozna z niej korzystać przez cały rok, warto zainwestowac.
    Waham się trochę przed takim zakupem. Zimę przeżyłam z polarem Pentelki i na to mój zwykły płaszcz. Cała zima w chuście w ten sposób. Wydaje mi się, że jak córcia bedzie już miała ponad rok i będę ją nosić w zimie, to lepsza będzie opcja, by założyć dziecko na kurtkę w MT, aby mogła sobie pospacerować jak tylko zapragnie a potem bez problemów z powrotem do mamy

Czy ktoś ma doświadczenie w tej kwestii ??

Zapomniałam dodać, że polar Pentelki mi nie wystarczy, bo zaczęłam nosić na plecach. A jako, ze nie chce drugiego polaru to pomyslalam o jakiejs wiatrowce....

Może ktoś doradzi, czy z roczniakiem w zimie lepiej go wkładać pod czy na kurtkę ?
    Ostatnio edytowane przez Meta ; 05-05-2012 o 09:19
    Justyna.
    Doradca Noszenia w Chuście i Nosidłach Miękkich Akademii Noszenia Dzieci (Kraków, czasem Krosno)
    Adam

Wałkoguru
    Miejscowość
    Reykjavik

Domyślnie

Romo, po pierwsze NIE piszemy hurtem postów jeden pod drugim - jeżeli przyjdzie Ci do głowy coś do dopisania, to do tego jest opcja edycji

Po drugie użyj wyszukiwarki, bo jest mnóstwo wątków - zarówno o tym, w czym zimą nosić, jak i o ubieraniu siebie i chuściocha zimą

Chustomanka Awatar Roma
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Meta Zobacz posta
    Romo, po pierwsze NIE piszemy hurtem postów jeden pod drugim - jeżeli przyjdzie Ci do głowy coś do dopisania, to do tego jest opcja edycji

Po drugie użyj wyszukiwarki, bo jest mnóstwo wątków - zarówno o tym, w czym zimą nosić, jak i o ubieraniu siebie i chuściocha zimą
    (( Nie chciałam zrobić czegoś "nie tak".
    Justyna.
    Adam

Chustoholiczka
    Miejscowość
    KRAKÓW okolice

Domyślnie

Ja mam SK, takze jakbys chciala to moglabys sobie przymierzyc.

Chustomanka Awatar Roma
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez agatkan Zobacz posta
    Ja mam SK, takze jakbys chciala to moglabys sobie przymierzyc.
    Dziękuję pięknie za propozycję. Jak coś to sie do Ciebie zgłosze!
    Justyna.
    Adam

Uprawnienia umieszczania postów