Pokaż wyniki od 1 do 16 z 16

Wątek: Inwazja wisiadeł w trailerze filmu...

Mieszany widok

Chusteryczka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez martaj Zobacz posta
    To może chustoforum to sekta jakaś gdzie ja trafiłam... wciąga, mota i nawet swoich guru ma...
    Mój mąż jest podobnego zdania
    Ale na poważnie to naprawdę jak się nie spotka na swojej drodze kogoś z forum albo nie znając go doradcy chustowego to wszystko to, co wiąże się z chustowaniem graniczy z ruchem hippisowskim i fanaberią
    Doradca Noszenia ClauWi®
    Mama dwóch córek: H. (03.2008) i K. (08.2011)

Chustofanka Awatar marzen@
    Miejscowość
    Rzeszów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez egla30 Zobacz posta
    jak się nie spotka na swojej drodze kogoś z forum albo nie znając go doradcy chustowego to wszystko to, co wiąże się z chustowaniem graniczy z ruchem hippisowskim i fanaberią
    He he, jak dziś pamiętam, jak moja mam mi wytykała, że kupiłam dla dziecka gadżety (chusta), a nie rzeczy bardzo potrzebne (leżaczek-bujaczek)

Edit. Wracając do BB i celebrytów to się zastanawiam, czy to nie jest aby po prostu reklama. Wiadomo, że mnóstwo osób kieruje się tym co mają i robią ich idole
    Ostatnio edytowane przez marzen@ ; 04-05-2012 o 14:45

Chustonoszka Awatar Mikarin
    Miejscowość
    Wałbrzych

Domyślnie

Ja wczoraj w Książu gadałam z jakaś "gwiazda TVN" czy jakoś tak. Babka miała dziecko w takim własnie wisiadełku. A ja mojego w chuście. Laska stwierdziła, że nie może zawiazac dziecka w chustę, bo jest za duże (4 miesiące dziecko ) i mu nie wygodnie. Poza tym miała tylko chustę elastyczną, stwierdziła, że dziecko sie nie zmieści
    ...i nie wiedziała, ze jest więcej jak jedno wiązanie chusty.....
    ale w czym do dziecko było: nie wiem, nie rozpoznałam.
    Moim światem jest Jędrzej, miłość mojego życia, nasz syn Jakub Nataniel (09.03.2012)...
    ... i moje pięć szynszyli

Uprawnienia umieszczania postów