"Jak urodzić i nie zwariować"
http://www.youtube.com/watch?v=qCswm7K_pEU
A swoją drogą ciekawe czy wisiadła są tam takie modne czy to jakiś product placement?
Ale film i tak chcę zobaczyć![]()
"Jak urodzić i nie zwariować"
http://www.youtube.com/watch?v=qCswm7K_pEU
A swoją drogą ciekawe czy wisiadła są tam takie modne czy to jakiś product placement?
Ale film i tak chcę zobaczyć![]()
Asieńka (2011) Justysia (2014) Czaruś (2017)
O matko, faktycznie inwazja klonów
Ale teksty mnie powaliły
Też chcę zobaczyć![]()
ale w 1:37 pani z prawej strony ma chyba ergo... dobrze widzę?
Hancymon - 03.2010 Ingulec - 07.2013
ani nawet nie obejrzałam, aczkolwiek skoro o wisiadłach już mowa.... to czy było już o Beyonce? na czas remontu mieszkamy u moich rodziców, a mama namiętnie () czytuje "Party". no i tam mniej wiej taka fota się pojawiła: http://koktajl.fakt.pl/Beyonce-z-cor...,148399,1.html
i po raz kolejny sobie zadałam pytanie: dlaczego ludzie bogaci, których stać w zasadzie na wszystko, i mają miliony doradców, i jak mniemam chcą dla swego dziecka jak najlepiej nie są w stanie wywiedzieć się że nosząc w wisiadle męczą swoje dziecko i robia mu krzywdę, he??? osz fak chce mi się powiedzieć...
bo wisiadlo ma atesty i takie tam bla bla
A bo to pierwsi celebryci z BB i dzieckiem w nim zainstalowanym w necie?
Ja do dziś pamiętam Jolie i Pitta z ich BB i bliźniakami na lotnisku a reszta latorośli za łapę. I tak mi się to podobało.
Okazuje się, że BB jest najpopularniejszym i chyba najszybciej kojarzonym przez ludzi nosidłem.
Jak ktoś nie wie, że są nosidła ergonomiczne to kupuje najlepsze w sklepach czyli BB - mają najlepsze atesty i mnóóóóóóstwo nagród. Ergonomiki są tak naprawdę w specjalistycznych sklepach, to nie jest towar powszechnie znany i dostępny. To jakby wiedza tajemnaA chusty to już wiedza dla wybitnie wtajemniczonych
![]()
Doradca Noszenia ClauWi®
Mama dwóch córek: H. (03.2008) i K. (08.2011)
Doradca Noszenia ClauWi®
Mama dwóch córek: H. (03.2008) i K. (08.2011)
He he, jak dziś pamiętam, jak moja mam mi wytykała, że kupiłam dla dziecka gadżety (chusta), a nie rzeczy bardzo potrzebne (leżaczek-bujaczek)
Edit. Wracając do BB i celebrytów to się zastanawiam, czy to nie jest aby po prostu reklama. Wiadomo, że mnóstwo osób kieruje się tym co mają i robią ich idole![]()
Ostatnio edytowane przez marzen@ ; 04-05-2012 o 13:45
Ja wczoraj w Książu gadałam z jakaś "gwiazda TVN" czy jakoś tak. Babka miała dziecko w takim własnie wisiadełku. A ja mojego w chuście. Laska stwierdziła, że nie może zawiazac dziecka w chustę, bo jest za duże (4 miesiące dziecko) i mu nie wygodnie. Poza tym miała tylko chustę elastyczną, stwierdziła, że dziecko sie nie zmieści
...i nie wiedziała, ze jest więcej jak jedno wiązanie chusty.....
ale w czym do dziecko było: nie wiem, nie rozpoznałam.
Moim światem jest Jędrzej, miłość mojego życia, nasz syn Jakub Nataniel (09.03.2012)...
... i moje pięć szynszyli
nosz kurcze, a popacz zatem co z nas za ludzie??? NADLUDZIE???dodam tylko iż sama wymarałam chusty w necie, nikt z moich znajomych nie nosił, nie spotkałam na swej drodze żadnego doradcy.... ot trafiłam na "Kawałek szmaty" i "nieopatrznie" obejrzałam 2 galerie ze zdjęciami
może po prostu celebrytom przydałoby się forum siakieś zrzeszające młodych/nowych rodziców
![]()
No cóż nosić w BB tak jak Beyonce to jest coś!! Mażenie każdej modnej mamyI jakby jeszcze nosiła przodem do świata to taka mama po zwróceniu jej uwagi że robi krzywdę dziecku odpowiedziałaby że przecież Beyonce tak nosi!!
Firma ma kasę na reklamę i sponsoring także czemu miałaby z tego nie skorzystać.
A forum-sekta tylko dla wybranych![]()