Specem od kangurka nie jestem, ale co widzę od razu:
pupcia ładnie wpadnięta, więc i plecki zaokrąglone - to widać na drugim i trzecim zdjęciu. Na pierwszym niestety widać asymetrię nóżek - powinny być równiutko, no i pupa z głową nie są w jednej linii. Postaraj się wyrównać córcię i wtedy jeszcze raz wszystko dociągnąć, na pewno będzie super!
Powodzenia i miłego motania życzę!!!![]()
Jest naprawdę fajnie!
To co wyszło na spotkaniu - ta jedna nóżka u Waszego Kocurka inaczej się układa, ona ją inaczej układa i stąd ta nierówność z nóżka - coś tu jeszcze pomyślę.
A co do asymetrii kręgosłupa, musisz małą po prostu poprawiać i dociągać.
Ten bambus też jest bardziej śliski, więc próbuj i na tej i na Waszej natce. Zobaczysz gdzie Wam lepiej córcia się układa.
Marcinek luty 2009, Emi luty 2011, Bartuś marzec 2013
Doradca Noszenia ClauWi® www.chusty.opole.pl // Sklep: www.graszki.pl
"Kiedy dołączamy do dzieci w świecie zabawy, otwieramy drzwi do ich życia wewnętrznego i spotykamy się z nimi serce w serce." (L.J.Cohen)
następnym razem zwróciłam już uwagę na te łapki i było chyba lepiej. w tygodniu wybierzemy się na usg to może coś się wyjaśni.
w każdym razie jak już mi się uda zawiązać to mała chyba jest zadowolona![]()
Widzę, że chcesz wiązać idealnieale nie ma czegoś takiego jak perfekcyjnie zawiązana chusta
Napisz lepiej jak mała reaguje na noszenie
A w natce bardzo dobrze to wygląda! Odcinek szyjny trzeba dociągnąć jeszcze i pilnować nóżek by były równolegle i równo kręgosłup.
Marcinek luty 2009, Emi luty 2011, Bartuś marzec 2013
Doradca Noszenia ClauWi® www.chusty.opole.pl // Sklep: www.graszki.pl
"Kiedy dołączamy do dzieci w świecie zabawy, otwieramy drzwi do ich życia wewnętrznego i spotykamy się z nimi serce w serce." (L.J.Cohen)