podpinam się, po ostatnich przymiarkach, też nam tak właśnie wyszło...
...a jeszcze mi się ojciec zniechęci...![]()
podpinam się, po ostatnich przymiarkach, też nam tak właśnie wyszło...
...a jeszcze mi się ojciec zniechęci...![]()
Doradca po kursie podstawowym Clauwi®[COLOR=darkred
Nadia - 26.07.2011
mei favourite toddler,najgrubszy i największy pas z jakim miałam do czynienia,no i niebagatelnie szerokie pasy naramienne.wg. mnie to jedyne nosidło dedykowane naprawdę pod ojca i to nie drobnego.na drugim miejscu jest nubigo,z tych raczej dla starszaków,ale pod kątem pasa biodrowego to reszta jest daleko w tyle za mft
Doux ma bardzo szeroki pas. Ojciec nosil z przodu teraz na plecach. Pas zapina sie na biodrach.![]()
to chyba ten pas musiał być zamawiany specjalnie jako szeroki,bo w regularnym szyciu jest przecietny,bardziej sztywny od większosci (prócz mft),ale na pewno nie szerszy niż własciwie większość nosideł ma.
wszystko to kwestia konkretnej budowy ciała i ewentualnie kłopotów zdrowotnych,ja zapinam ciut poniżej talii,nigdy na samych biodrach,nie jest to też zołądek,bo ten mam minimalnie wyzej talii,mój mąż też musi wysoko zapinać.
najgorzej,ze przy nosidłach tak jest,że jedno pasuje a drugie nie i trzeba przymierzać.może ojciec da sie namówić na spróbowanie mt?mimo że wydaje się,że nie ma różnicy to jednak jakaś jest w tych regualcjach i dopasowywaniu do sylwetki.
albo spróbuj pożyczyc mei favourite,w nim dziecko naprawdę wysoko siedzi,bo pas jest bardzo wysoki i sztywny.
opierając sie na forum to tutaj masz zbliżenia:
http://www.chusty.info/forum/showthr...=mei+favourite
Ja noszę w MT woolloomooloo i sobie chwalęTylko pas biodrowy mógłby być troszkę dłuższy
![]()
Łobuziak Chustofan 2010
Maleńka Chuścioszka 2012
my mamy MT Madame GooGoo. Mąż (190 cm, 100kg) nosi małą na razie z przodu tylko, ale wszystko jest ok i nie narzeka.