jak w temacie.
niebieskie cos.
jak w temacie.
niebieskie cos.
Zu(09) ZO (* 13) Bru(14)
jakie linie?
Asieńka (2011) Justysia (2014) Czaruś (2017)
już widziałam! najpierw kolejce, a potem w samolocie jużale nie wiem co to za chusta ani co to za wiązanie... dziwnie coś wygląda, ale może ja mało spostrzegawcza...
![]()
Ostatnio edytowane przez jul ; 29-04-2012 o 20:32
żona TEGO Jaśka
mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)
była pauza, a jak. Piszę, że na kołyskach się nie znam, ale głowę widzę gdzieś tak na lewej piersi pani mniej więcej - może nie tylko noszenie w chustach, ale jeszcze karmienie w chuście pokazująA może rzeczywiście ma być pionowe, tylko dziecko się jakoś omskło...
Nawet mój mąż rzuciwszy okiem stwierdził, że wiązanie-katastrofa i zaczął się zastanawiać o co chodzi - czy chustowanie takie modne, czy raczej taki sposób na promocję tańszego dla linii przewożenia dzieci bez wózków...
żona TEGO Jaśka
mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)
a mój mąż swierdził, że bardziej to wygląda jakby jakiś klocek tam miała a nie dziecko![]()
a tak przy okazji, to czy w samolocie można mieć dziecko w chuście?
Do momentu kiedy każą zapiąć pasy można.
Jeśli można mieć odpięte pasy, to można w chuście. Jeśli pasy zapinamy - zapinamy razem z dzieckiem.
Połączenie słów "samolot" i "chusta' wyjątkowo mnie wkurza, bo mam w pamięci, jak musiałam Ewkę śpiącą wyjmować z chusty, żeby przejść przez bramki. Przepisy![]()
"A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)