Pokaż wyniki od 1 do 20 z 80

Wątek: MAMANIA I BABY BJORN - PADŁAM!!!

Mieszany widok

Chusteryczka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez modrooczka Zobacz posta
    Ja nie potrafię. Sama potrzebuję takiego kogoś, bo też będę musiała reklamę wisiadła dać na najliższym projekcie (stronie)
    No coś Ty?! I pozwolisz na to? Przecież powinnas stanąć na głowie, żeby nie umieszczać wisiadla, użyj siły perswazji, postaraj się cokolwiek, tak nie można!!!!!!!!!! Poszukaj godnego reklamodawcy, zgłoś się dk NAti albo Didka...
    K. 2009M. 2012

Chustoguru Awatar mamaslon
    Miejscowość
    WLKP

Domyślnie

no nati raczej na obroty nie ma co narzekac...moze oni
    Kruszynka 2010
    Doradca Akademii Noszenia Dzieci
    LULAMY Akademia Chustonoszenia
    Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
    BabyLedWeaning
    oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
    moje zwierzaki i

Chustomanka Awatar roni21
    Miejscowość
    Pruszcz Gdański

Domyślnie

nie mieliby sponsora -> wydali by malo -> nie starczylo by dla wiekszosci -> i tak bylo by zle bo jak mozna bylo tak ograniczac tak wartosciowe tresci...

znowu nie da sie dogodzic...

modrooczko proponuje isc na reklame i naprawic swiat... a zamiast isc w fu slady mamanii popros nati o pomoc
    juz widze jak sie rozpedza... obawiam tylko ze na drodze rozpedu stanie sciana
    -Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński
    -A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.

Chustoholiczka Awatar modrooczka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Mnie chodzi nie tyle o zbawianie świata, co o wiarygodność. Jaką wiarygodność ma ekologiczna firma zabawkowa promująca się badziewnym, plastikowym gadżetem? Albo portal metody NPR sponsorowany przez producenta prezerwatyw? Można wydawać co się chce, i mieć sponsorów jakich się chce, ale trzeba sie liczyc z tym, że wiarygodność trzeszczy, czego najlepszym dowodem są wpisy dziewczyn, którym nie podobała się reklama.
    Córki: 2004, 2005, 2007 i 2010

Chustomanka Awatar roni21
    Miejscowość
    Pruszcz Gdański

Domyślnie

sa tez wpisy dziewczyn, ktore sa realistkami i nie oceniaja ksiazki po okladce

naprawde by Ci przeszkadzalo ze sponsorem portalu o npr bylby sposor prezerwatyw? ja bym bardziej zwatpila w wiarygodnosc gdyby ten producent prezerwatyw wystepowal w charakterze eksperta od npr a nie poprostu wykladal kase... wtedy wiarygodnosc by napewno trzeszczala. Kasiazka w dalszym ciagu jest autorki, osoby ktora ja napisala a nie prezesa firmy BB.
    Ostatnio edytowane przez roni21 ; 27-04-2012 o 16:46
    -Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński
    -A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.

Chusteryczka Awatar AS

Domyślnie

Targetem książki są rodzice, wychowawcy. BB jest firmą dla rodziców. Nie widzę rozbieżności.
    O czyjej trzeszczącej wiarygodności mowa? Wydawnictwa? Autorki?
    Wydawnictwo wydaje książki. Akurat teraz, akurat to wydawnictwo wydaje książki dla rodziców. Jak zacznie wydawać kryminały, to co? Wykląć całą ich ofertę, bo zaczęli promować inne treści?
    Autorka być może poszła na kompromis, chciała coś powiedzieć tą książką i zgodziła się na taki, a nie inny wybór sponsora. Trzeszczy Ci jej wiarygodność? Nie czytaj - jest mnóstwo innych poglądów, głoszonych przez inne osoby.
    Czy irytuje mnie krytyka Mamanii? Chyba ocena moralna działania firmy, która ma wykonać pewne określone usługi i zarobić na nich, jak każda inna.
    Ania - dawniej AS_MS_?, mama MichuChichu 22.11.2008 i Manfreda-Mandziuka vel Borysa Szyca 28.10.2010
    i

Chustoguru Awatar grimma
    Miejscowość
    joli bord - warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez AS Zobacz posta
    Targetem książki są rodzice, wychowawcy. BB jest firmą dla rodziców. Nie widzę rozbieżności.
    O czyjej trzeszczącej wiarygodności mowa? Wydawnictwa? Autorki?
    Wydawnictwo wydaje książki. Akurat teraz, akurat to wydawnictwo wydaje książki dla rodziców. Jak zacznie wydawać kryminały, to co? Wykląć całą ich ofertę, bo zaczęli promować inne treści?
    Autorka być może poszła na kompromis, chciała coś powiedzieć tą książką i zgodziła się na taki, a nie inny wybór sponsora. Trzeszczy Ci jej wiarygodność? Nie czytaj - jest mnóstwo innych poglądów, głoszonych przez inne osoby.
    Czy irytuje mnie krytyka Mamanii? Chyba ocena moralna działania firmy, która ma wykonać pewne określone usługi i zarobić na nich, jak każda inna.
    rozumiem ze odbierasz to jakos osobiscie i ok.
    wg mnie -> jesli prawdą jest ze wisidla są szkodliwe -> jesli wlasciciel Mamami/autorka ksiazki to wie -> reklamowanie jej w produkcie dla rodzicow jest nie ok.
    niedawno byl watek o wisidle w ofercie rossamana - ze jako to, Reni Jusis byla a oni wisidla sprzedają. ale rosman to nie wydawnictwo.
    "za każdym razem, kiedy sprawiasz przykrość swojemu dziecku, powinieneś wrzucić do skarbonki dolara na jego przyszłą terapię"

Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Wisiadła nie są zdrowe, co z tego że przeznaczone dla rodziców? Papierosy też są przeznaczone dla rodziców, też można by je zareklamować w "polskiej biblii AP"? Bo to firma jak każda inna?
    Idąc tym tokiem myślenia to wszystko można reklamować wszędzie. Móc można, tylko jak mówię, czasem razi. I oczywiście jednych razi, innych nie razi. Wiem, że trudno pozyskać reklamę, sama się zastanawiałam, gdzie jest granica reklam dla dzieci. Wodę akceptuję, a czy cola jest ok? No i raz jest ok, raz nie jest ok, zależy co robimy (promujemy uprawianie sportu - cola jest ok jako sponsor, promujemy ekologiczna żywność i już niekoniecznie). Ja nie oceniam moralności Mamanii, bo uwierz, guzik mnie ona obchodzi. Mnie razi niespójność przekazu.

Chustomanka Awatar randia
    Miejscowość
    Warszawa, Mokotów

Domyślnie

Mnie chodzi nie tyle o zbawianie świata, co o wiarygodność. Jaką wiarygodność ma ekologiczna firma zabawkowa promująca się badziewnym, plastikowym gadżetem? Albo portal metody NPR sponsorowany przez producenta prezerwatyw? Można wydawać co się chce, i mieć sponsorów jakich się chce, ale trzeba sie liczyc z tym, że wiarygodność trzeszczy, czego najlepszym dowodem są wpisy dziewczyn, którym nie podobała się reklama.
    Wiarygodność będzie kulała tylko dla tej garstki rodziców, którzy są świadomi w zakresie chustonoszenia, znają firmę BB i wiedzą, że promuje ona wisiadła. A właściwie tylko dla części tej garstki, bo będzie wiele osób takich jak jak, które wzruszą ramionami i będą się cieszyć, że książka jest. IMO ta ilość klientów jest niemal pomijalna.
    Cała reszta rodziców, nawet tych mających pojęcie o wyobrażeniu, uzna to za normalne, bo nosidło na zdjęciu przypomina ergonomiczne i jest podpisane jako ergonomiczne. Dziecku nogi nie wiszą, jest przytulone do rodzica i git, nie ma mowy o utracie wiarygodności.

Ale dlaczego krytyka Mamanii tak was irytuje? Uważam że powinno się dawać reklamy skierowane do tego samego targetu co książka i tyle. Rzeczywiście dużo emocji budzi ten temat. Jak dla mnie dziwne.
    Myślę, że nie irytuje, tylko nie przekonuje
    mama Tolka 01.08.2011 i Sary 27.04.2014

Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez peluche Zobacz posta
    No coś Ty?! I pozwolisz na to? Przecież powinnas stanąć na głowie, żeby nie umieszczać wisiadla, użyj siły perswazji, postaraj się cokolwiek, tak nie można!!!!!!!!!! Poszukaj godnego reklamodawcy, zgłoś się dk NAti albo Didka...
    Ale dlaczego krytyka Mamanii tak was irytuje? Uważam że powinno się dawać reklamy skierowane do tego samego targetu co książka i tyle. Rzeczywiście dużo emocji budzi ten temat. Jak dla mnie dziwne.

Chustoguru Awatar marta-la
    Miejscowość
    Otwock

Domyślnie

Pracowałaś kiedyś w dziale reklamy? Ja tak i Wiesz jak trudno znaleźć reklamodawce? Wiesz chcieć a móc to są róże sprawy

Uprawnienia umieszczania postów