Ja tezza pierwszymi, ale z moim klockiem sklad chusty wazniejszy wiec musial byc len grrrrrrrr
Ja tezza pierwszymi, ale z moim klockiem sklad chusty wazniejszy wiec musial byc len grrrrrrrr
Marcel 3 lata
Czy ja wiemMi sie caprica bardzo, ale to bardzo podoba
Zarowno w rozyczkach jak i smokach! No i eden caprica tez cuuuudny - bo ten len ma taki fajny polysk i nadaje chuscie szlachetnosci
IMO bawelna nosi rewelacyjnie, wrecz porownywalnie do lnuMotalam obie rozyczki, zeby zdecydowac, ktora puscic w swiat i bylo mi super wygodnie w bawelnie!! mimo, ze Hugo wazy ze 12kg
Poza tym, jezeli ta czern bedzie taka jak w drugim rzucie rozyczek, to kontrast az taki wielki nie bedzieBo ponoc to jednak dwie zupelnie inne chusty wyszly?!
Iwona - mama Hugo (29 wrzesien 2010)
Doula
Doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
smoki to jest chusta o jakie marzę od dawna
niestety nie mam kogo nosić....
jest oszałamiająca jak dla mnie! gratuluję zakupu![]()
By dziecko się uczyło, To dla dobra sprawy, Wpójmy mu, że Świat, cały, Jest bardzo ciekawy.
Każda dziedzina wiedzy warta jest zachodu. Najlepiej gdy ich pozna, wiele już za młodu.
by Anonim z sieci
Tu i Teraz.
jest coś w tej chuście, co bardzo zachęca, mimo, że nie jestem super fanką tego typu wzorów.
Marysia16.09.2010, (*)2011,Ryś
2.09.2019, Helenka
7.05.2021
Pierwsze zdjecia w akcji. Ps. czekam na lepsze
http://www.thebabywearer.com/forum/s...=1#post5639583
Marcel 3 lata
wow, wyglada narazie si![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Gdyby nie czerwona kartka w kalendarzu tez bym miala dzis swoje, a tak jutro ech - jaki dlugi dzien przede mna...![]()
Marcel 3 lata
Choc nie lubie zbytnio czerwonego to te smoki podbiły moje serce.
Może przy kolejnym chuściochu![]()