No cena jest łoo![]()
Jezeli dobrze zrozumialam ten kawalek:
to mozna jedydnie zamowic te chuste jako osoba prywatna. Vendorki moga jedynie zalapac sie na resztki. Tu duzyOferta skierowana jest do osób indywidualnych. Jeżeli ilość zamówień nie będzie zbyt wielka i towar będzie jeszcze dostępny na sklepie w dniu 6.05.2012r., w godzinach 9-15 dystrybutorzy będą mogli złożyć również swoje zamówienia poprzez sklep internetowy.dla Nati. Nie dosc, ze przedsprzedaz to i na miejscu piewszym stawiaja osoby indywidualne - SUPER.
Marcel 3 lata
dla Polek wsio rawno, czy kupią bezpośrednio u nati, czy u którejś z dziewczyn, ale dla zagranicy pewnie jest różnica, czy za wysyłkę z Polski każdy zapłaci indywidualnie, czy vendorka kupi kilka sztuk i jednak koszty wysyłki będą inne... (tak mi się wydaje, chyba że vendorki dają później koszmarne narzuty - tego nie wiem)
2 + 7 (2005-2018)
kurcze ładne, i wzór i kolory, tylko ta cena ...
Mama Kubusiai Basi
ja bym sobie i wzięła...ale cena jest masakryczna, juz 450za ostatnie irysy to było dużo
Cholera, fajne kolory, jedwab, ale cena - wiadomo. Chyba nie zaryzykujęI tak minie całe moje chustonoszenie, a ja Nati nie popróbuję. Chyba czas coś pożyczyć
![]()
Kajetan Iwo (31.01.2008) Kalina Jagoda (16.05.2011)
UWIERZYŁAM W ŻYCIE POZAFORUMOWE
dobrze że:
1. ani kolor - róż mnie nie rusza;
2. ani wzór...
A cena - hmmmm spoooora.
szkoda ze taka cena
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i