Kupiłam swojąKolor Rubin. Pierwsze wrażenie - kolor przepiekny. Ani to nie jest czerwony, ani różowy, trudno opisać - może malinowy to najlepsze określenie. W dotyku chusta jest trochę szorstka (może dzięki temu dobrze się dociąga). Jest miękka, ale np. grecja jest bardziej miękka. Chusta pewnie i tak jeszcze zmięknie
Po opisach, że jest cienka spodziewałam się że będzie bardzo cieniutka, ale jest fajna, cienka, ale nie za cienka. Byłam wczoraj na dwóch spacerach - jeden bardzo długi, drugi krótszy i nosiłam 8 kg Helenkę. Nosiło się rewelacyjnie, nic się nie wrzynało. Polubiłam bardzo tę chustę
i do tego strasznie mi się wizualnie podoba. Oceniam na 5 z plusem
Plusem jest woreczek, bo zwykle mam problem do czego chustę zapakować i noszę siateczkę ze sobą, a teraz będę brać oryginalny plecaczek, świetny pomysł.
PS i tak jak ktos już pisał, metki ciut mniejsze bym dałaa te malutkie na środku z żabkami są rewelacyjne
A tu fotki z wczoraj z placu zabaw. Wiązanie nie jest idealne, bo lustra jeszcze w nowym mieszkaniu nie mama bez ciężko mi się wiąże na plecach..
Według mnie poniższe zdjęcie oddaje w miarę kolor, te zdjęcia wcześniejsze są robione w pełnym słońcu i kolor tez wyszedł inny niż jest faktycznie.
edit: zapomniałam o cenie napisać, gdyby nie przystępna cena, to o chuście mogłabym tylko pomarzyć

Kolor Rubin. Pierwsze wrażenie - kolor przepiekny. Ani to nie jest czerwony, ani różowy, trudno opisać - może malinowy to najlepsze określenie. W dotyku chusta jest trochę szorstka (może dzięki temu dobrze się dociąga). Jest miękka, ale np. grecja jest bardziej miękka. Chusta pewnie i tak jeszcze zmięknie
a bez ciężko mi się wiąże na plecach..
Odpowiedz z cytatem
na próbce gdyby trochę nośniejsza była by w moim stosie 
no i małym kurczakiem
w efekcie - nie ma efektu "wypchanego kolana" i jest przyjaźniejsza - bo jakby nie ma w niej tyle powietrza ile w natkach i jest milsza.
to naprawdę jest chusta, którą można bez cienia wstydu dawać w prezencie świeżoupieczonym Rodzicom!
fajny jest. nie mój, co prawda, ale jest udany