-
Chustomanka
Kupiłam swoją
Kolor Rubin. Pierwsze wrażenie - kolor przepiekny. Ani to nie jest czerwony, ani różowy, trudno opisać - może malinowy to najlepsze określenie. W dotyku chusta jest trochę szorstka (może dzięki temu dobrze się dociąga). Jest miękka, ale np. grecja jest bardziej miękka. Chusta pewnie i tak jeszcze zmięknie
Po opisach, że jest cienka spodziewałam się że będzie bardzo cieniutka, ale jest fajna, cienka, ale nie za cienka. Byłam wczoraj na dwóch spacerach - jeden bardzo długi, drugi krótszy i nosiłam 8 kg Helenkę. Nosiło się rewelacyjnie, nic się nie wrzynało. Polubiłam bardzo tę chustę
i do tego strasznie mi się wizualnie podoba. Oceniam na 5 z plusem
Plusem jest woreczek, bo zwykle mam problem do czego chustę zapakować i noszę siateczkę ze sobą, a teraz będę brać oryginalny plecaczek, świetny pomysł.
PS i tak jak ktos już pisał, metki ciut mniejsze bym dała
a te malutkie na środku z żabkami są rewelacyjne
A tu fotki z wczoraj z placu zabaw. Wiązanie nie jest idealne, bo lustra jeszcze w nowym mieszkaniu nie mam
a bez ciężko mi się wiąże na plecach..

Według mnie poniższe zdjęcie oddaje w miarę kolor, te zdjęcia wcześniejsze są robione w pełnym słońcu i kolor tez wyszedł inny niż jest faktycznie.

edit: zapomniałam o cenie napisać, gdyby nie przystępna cena, to o chuście mogłabym tylko pomarzyć
Ostatnio edytowane przez Mania ; 10-05-2012 o 11:47
Mama
Stasia (15.04.2006),
Róży (25.03.2009) i
Helenki (15.10.2011)
Uprawnienia umieszczania postów