Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 30

Wątek: off topic - kubełek zamiast wanienki

Chustofanka

Domyślnie

moja siostra to zakupiła i okazało się wielkim (a na pewno kosztownym) niewypałem (nie było wtedy jeszcze podrób). Nie była w stanie domyć wszystkich fałdek. Może jak dziecko jest szczuplejsze, a nie podobne do zawodnika sumo, to łatwiej.
    Jagoda VI 2004, Tymon XI 2007

Chustomanka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

ja używam i jestem bardzo zadowolona!!!!!!!!!!!!!!

a pomysł z basenikiem dmuchanym bardzo mi sie podoba

Chusteryczka Awatar Iwanna.T

Domyślnie

Mam malutkie mieszkanie i wiaderko do mnie przemawia swoją poręcznością i wygodą użytkowania. Dzieć na razie w brzuchu, więc innych spostrzeżeń nie mam

A planuję używać od urodzenia do czasu, aż małemu będzie niewygodnie, wtedy pójdzie do brodzika prysznicowego.
    Asinus asino pulcherrimus

Chustoguru Awatar ala
    Miejscowość
    tu i tam

Domyślnie

używamy tummy tub i jesteśmy zadowoleni antoś ma juz 7 miesięcy i nadal sie w nim kąpie, bryka sobie fajnie i bardzo sie cieszy
    wbrew pozorom można umyc wszytskie fałdki, pupke, główkę

my mamy tummy tub z podstawką - koszt nowego kompletu ponad 200zł
    DOULA

najczęściej zaglądam z telefonu, więc proszę o cierpliwość w odpisywaniu

yena
    Guest

Domyślnie

Moja Tośka też wiaderkowa - ciągle używamy z powodzeniem, a niedługo skończy 9 miesięcy. Nie było nic lepszego do nauki samodzielnego wstawania jak wiaderko. Jakoś od dwóch miesięcy kąpiemy ją na stojąco, bo siedzieć nie chce i lejemy dużo więcej wody. A jako noworodek nawet zasypiała w czasie kąpieli! No i wszystkie gazy szły równo, aż bulgotało Polecam wiaderko gorąco.

yena
    Guest

Domyślnie

Właśnie przeczytałam opinię PZ. Jeden wielki bzdet. Nawet mi przeszło przez myśl, że ktoś się pod jego nicka podszył
    Kąpiel w wiaderku jest dla dziecka bardzo atrakcyjna - zapewniam

Domyślnie

Używam tego wiaderka już 5 miesięcy i jestem bardzo zadowolona. Polecam. Oprócz tego zapisalismy się ze Stasiem na basen, bo uwielbia pływu pływu, które czasem urządzamy w wannie. Bo jednak wiaderko nie daje możliwosci zabawy z wodą poza chlapaniem może i wystawianiem nóg ponad wodę (wychodzą z wody tuż przed buzią).

Domyślnie

La Loba a w czym pływa Staś?

Pytam, bo chcemy zapisać młodego na zajęcia dla szkrabów od 3 m-ca życia i myślimy nad pieluszkami do pływania Bambino Mio.

(sorki za prawie ot, ale to też związane z kąpaniem )

Domyślnie

pływa w pływaczkach imse vimse.
    ale jeszcze nigdy nie zrobił w czasie pływania kupy, więc nie wiem, co będzie, jak zrobi...
    http://picasaweb.google.com/beata.blizi ... 2610752050

Domyślnie

hmm, może większe potrzeby maluchy wstrzymują na czas kąpieli ?

Wsadzasz coś jeszcze do tych majteczek, jakieś takie cienkie są (jak bambino mio), utrzymają siuśki w środku??

PS: Młody już po tej stronie brzucha i korzysta z przyjemności kąpieli. Na początku przysypiał w wiaderku (zresztą praktycznie nic innego nie robił, ale co może robić noworodek ), teraz rozgląda się z zainteresowaniem (a nie ma jeszcze miesiąca). Odrobiny akrobacji wymaga od nas jedynie dokładne umycie głowy, bo Igor jej jeszcze samodzielnie nie trzyma (więc musimy jednocześnie podtrzymywać i myć). Ale da się

Uprawnienia umieszczania postów