Pokaż wyniki od 1 do 20 z 102

Wątek: Uzależnienie od kupowania pieluszek ;)

Mieszany widok

Chustomanka Awatar margolcia
    Miejscowość
    Józefów

Domyślnie

My dopiero zaczynamy przygodę pieluchami wielo i nawet nie sądziłam, że tak szybko się wciągnę. Na początku miałam listę kieszonek i otulaczy i zdecydować miał zdrowy rozsądek, czyli cena. Niestety cały zaplanowany kapitał przeznaczyłam na kilka śliczniutkich pieluch, którymi wciąż nie przestaję się zachwycać i już wymyślam nowe zamówienia i szukam promocji... Mam z tych pieluch większą radochę, niż jakbym sobie nową kieckę sprawiła

Chusteryczka Awatar Kilerek_81
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

U mnie znowu nałóg powrócił. Dziecie me dąży do pozbycia się pieluchy a ja kupuję

Chustonówka

Domyślnie

U mnie kupowanie pieluch stało się nałogiem i koniecznością, bo większość nas niestety uczulała.. Ostatnio kupiłam Bambino, po uczulających Dada i chwiowo chyba się zatrzymam.. A chust to mi zawsze mało

Chustomanka Awatar wiki100
    Miejscowość
    Lublin jeszcze

Domyślnie

zapisuję się do klubu uzależnionych Jak nie kupuję to chociaż przeglądam bazarek. No i co jest w tym wszystkim najgorsze- KOSZTY WYSYŁKI
    Chudzinka- Ufoludek - 2001, Krasnoludek - 2009, Pimpuś -2012

Chustofanka Awatar Syginek

Domyślnie

Stwierdzilam, ze musze sie zapisac. Grosiu jeszcze po 2 stronie brzucha, wyprowadzic sie zamierza za 9 tygodni a ja mam juz ok 30 roznych pieluch do tego prawie 10 otulaczy.
    Tetry i prefoldow na szczescie nie policzylam.

Mam postepowa rodzinke, niedawno zaczelam dostawac pytania co chce dla Grosia z okazji pojawienia sie na swiecie, taaak zrobilam cala liste pieluch

Chusteryczka Awatar melodi
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

hahahaaa a myślałam,że tylko ja mam ten problem
    '12 Norbi 86 > 66 kg !!!

'Masz w sobie coś, co możesz pokazać tylko wybranym.'

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Przygranicze

Domyślnie

to i ja stwierdzam że jednak z uzależnienia nie wyszłam pomimo że sama szyję pieluchy i pomimo wydatków świątecznych i to nie małych bo duży kilku dniowy zjad rodziny się szykuje to nie mogłam się oprzeć i zamówiłam pieluszkę GroVia za 86zł /`1szt ( z przesyłką) mam nadzieję tylko że warto

ale co zrobić , więcej dzieci n ie będzie więc korzystam
    P 2000, M 2005 , M 2011, L 2015

Uprawnienia umieszczania postów