stalo sie
jestem uzalezniona
mam wystarczajaco duzo
ale chce wiecej
masakra
nawet przed mezem troche to ukrywam, lepiej niech nie wie
ale w sumie lepsze takie uzaleznienie niz jakies inne![]()
stalo sie
jestem uzalezniona
mam wystarczajaco duzo
ale chce wiecej
masakra
nawet przed mezem troche to ukrywam, lepiej niech nie wie
ale w sumie lepsze takie uzaleznienie niz jakies inne![]()
My dopiero zaczynamy przygodę pieluchami wielo i nawet nie sądziłam, że tak szybko się wciągnę. Na początku miałam listę kieszonek i otulaczy i zdecydować miał zdrowy rozsądek, czyli cena. Niestety cały zaplanowany kapitał przeznaczyłam na kilka śliczniutkich pieluch, którymi wciąż nie przestaję się zachwycać i już wymyślam nowe zamówienia i szukam promocji... Mam z tych pieluch większą radochę, niż jakbym sobie nową kieckę sprawiła![]()
U mnie kupowanie pieluch stało się nałogiem i koniecznością, bo większość nas niestety uczulała.. Ostatnio kupiłam Bambino, po uczulających Dada i chwiowo chyba się zatrzymam.. A chust to mi zawsze mało![]()
zapisuję się do klubu uzależnionychJak nie kupuję to chociaż przeglądam bazarek. No i co jest w tym wszystkim najgorsze- KOSZTY WYSYŁKI
![]()
Chudzinka- Ufoludek - 2001, Krasnoludek - 2009, Pimpuś -2012
Stwierdzilam, ze musze sie zapisac. Grosiu jeszcze po 2 stronie brzucha, wyprowadzic sie zamierza za 9 tygodni a ja mam juz ok 30 roznych pieluch do tego prawie 10 otulaczy.
Tetry i prefoldow na szczescie nie policzylam.
Mam postepowa rodzinke, niedawno zaczelam dostawac pytania co chce dla Grosia z okazji pojawienia sie na swiecie, taaak zrobilam cala liste pieluch![]()
hahahaaa a myślałam,że tylko ja mam ten problem![]()
'12 Norbi86 > 66 kg !!!
'Masz w sobie coś, co możesz pokazać tylko wybranym.'