Pokaż wyniki od 1 do 20 z 102

Wątek: Uzależnienie od kupowania pieluszek ;)

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar ewaibartek
    Miejscowość
    Warszawa-Bródno

Domyślnie

chyba jestem całkowicie wyleczona
    to co mnie kiedys rajcowało ( nowa kolekcja Yetty) teraz jakos nie mam ochoty miec wszystkiego
    to co mam mi wystarczy
    Bartek 02.05.2007 Ksawery 07.08.2010 Sara 28.04.2012

dianek
    Guest

Domyślnie

ja jestem strasznie uzależniona od kupowania wszystkiego co mi się podoba
    pieluchy wielo i ciuchy królują... tylko że ja po prostu zaczęłam tym handlować
    bo mnie nie bawi aż tak bardzo noszenie tego, ale przede wszystkim to kupowanie i oglądanie jak przyjdzie...

nie wiem czy to już się do leczenia nie nadaje, na razie robię z tego pieniądze - jak będą straty to będę myśleć nad leczeniem

Chustomanka
    Miejscowość
    Zachodniopomorskie

Domyślnie

dianek moje leczenie przynosi efekty

Mimo,że dupinki do pieluchowania jeszcze nie ma, a ja tak szalałam,że szok. Pomogło przeliczenie ile czego mam i szybko wykasowałam plik o nazwie "jakie pieluszki jeszcze kupić" pewnie nałóg powróci jak mały się urodzi, ale tymczasowo mam spokój

Chustomanka Awatar kamilam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kali Zobacz posta
    dianek moje leczenie przynosi efekty

Mimo,że dupinki do pieluchowania jeszcze nie ma, a ja tak szalałam,że szok. Pomogło przeliczenie ile czego mam i szybko wykasowałam plik o nazwie "jakie pieluszki jeszcze kupić" pewnie nałóg powróci jak mały się urodzi, ale tymczasowo mam spokój

Nałóg napewno powróci w miarę jak dziecię rośnie zmieniają się preferencje mamy więc jedno sie sprzedaje a inne kupuje Ja tak mam ale na wiosnę będzie koniec, portfel odpocznie do następnego malca

Lidka 29/10/2010 i dwa aniołki

Bazarek: http://www.chusty.info/forum/showthr...99#post3469899

Hand made rękawiczki wełniane: http://www.chusty.info/forum/showthr...14#post3469914

Uprawnienia umieszczania postów