Pokaż wyniki od 1 do 13 z 13

Wątek: Udało mi się zapieluchować kolejne dziecko :)

Mieszany widok

Chustoguru Awatar livada
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mayka1981 Zobacz posta
    Gratuluję!

Sama należę do tych, co to się popukały najpierw w głowę i że co jak co ale na pieluchy to kasę znajdę - a jak mi sie śmieci przestały w kuble mieścić to się przypomniało o wielorazówkach... więc nie ma co nawracać na siłę, wystarczy zasiać ziarenko a wykiełkuje w swoim czasie
    Ja też patrzyłam na wielopoeluchujących jak na nieszkodliwych wariatów... Że też im się chce! A potem jakoś zaczęłam szperać, szukać, na gazetowym forum rówieśniczym weszłam w wątek Olik o wielo... I jak Młoda miała dwa miesiàce, odeszłyśmy całkiem od pampków
    Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)

Chusteryczka Awatar paulina
    Miejscowość
    90419

Domyślnie

nas zapieluchowalo forum, po kiepskich poczatkach z tetra, masia pożyczyła nam formowanki a teraz już nie ma odwrotu tylko na noc jeszcze daję moltexy ale zamierzam kupić coś mega mocnego
    Kokoszka, 12.2010
    Kokos, 11.2013
    Fi, 3.2016

Chusteryczka Awatar miss_kumcia
    Miejscowość
    Legnica

Domyślnie

a u nas mężczyzna wiedzie prym w opowiadaniu o pieluchach w pracy jakoś tak się złożyło,że kilku jego kolegów spodziewa się potomka i K. chwali się,że przeszliśmy na wielo. Najpierw patrzą na niego jak na wariata,ale po dłuższych rozmowach stwierdzają,że to faktycznie ekonomiczne i być może kogoś zapieluchujemy w przyszłości
    Gad 2011

Chustoguru Awatar annia
    Miejscowość
    Warszawa Tarchomin

Domyślnie

Postscriptum moje jest następujące: szwagierka siostry urodziła dziś córcię i siostra zastanawia się, czy by małej nie sprezentować wielorazowego pakietu startowego!
    ['] 07.2008
    Dotka 06.2010
    Agutka 07.2013
    Katka 08.2017

Uprawnienia umieszczania postów