No to gratuluję opieluchowania.
No to gratuluję opieluchowania.
Rozumiem Twoją radość
Była u mne ostatnio kuzynka mieszkająca w innym kraju, w pierwszej połowie wyczekanej ciąży. Rozmawiamy o tym i owym i nagle zaczyna coś o wielo - że właśnie zgłębia temat, jeszcze nie do końca się orientuje co i jak, ale muszę jej wszystko wytłumaczyć, bo nastawia się na wielopieluchowanie. I że przekonałam ją, że tak jest lepiej - co jest o tyle ciekawe, że przekonywania jako takiego nie było, odpowiedziałam pewnie na pytania, no i przekonywałam własnym przykładem... Więc tym bardziej się cieszę![]()
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)
fajnie bardzo, ja ciągle próbuję kogoś zapieluchować - bezskutecznie (póki co), ale walczę dzielnie![]()
Gratuluję! Mi się jeszcze nie udało, ale nie poddaje się. Uświadomiłam wiele mam, moze coś z tego wyszło a ja nie wiem?Koleżanka jest w ciąży, ale pewnie nie będzie wielopieluchowac,bo zapowiedziała, że będzie kupować małemu Dada z Biedronki. Może jak wyda kupę forsy to się przeprosi? Na Maćku jej sie pieluszki podobały i w ogóle, ale na na razie tylko tyle.... Choć nie wiem... ona z tych co jest przeciwna chustowaniu, zwolenniczka butli, miłośniczka wózków i kojców, ekspresowego powrotu do pracy, a dziecko należy zostawić jak płacze do wyryczenia z wycieńczenia
Kasia-mama Liwii (11.2007) i Maciusia (06.2011)
a sie pochwale, że też siostrę w wielo wciągnęłam, pomogłam wybrać zestaw startowy, dołożyłam się w wyprawce, trochę się o nią bałam jak to będzie jak już zacznie użytkować, ale jest bardzo pozytywnie
nawet ostatnio słyszę:
"potrzebowałabym jeszcze kilka pieluch"
wsiąknęła w wielo jak nic![]()
Gratuluję!
Sama należę do tych, co to się popukały najpierw w głowę i że co jak co ale na pieluchy to kasę znajdę - a jak mi sie śmieci przestały w kuble mieścić to się przypomniało o wielorazówkach... więc nie ma co nawracać na siłę, wystarczy zasiać ziarenko a wykiełkuje w swoim czasie![]()
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)