Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz nosidełko?

Głosujących
43. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • 1 - niewygodne

0 0%
  • 2

0 0%
  • 3

0 0%
  • 4

3 6.98%
  • 5 - bardzo wygodne

40 93.02%
Pokaż wyniki od 1 do 20 z 57

Wątek: ergonomiczny NUBIK

Mieszany widok

Chustomanka Awatar jujama
    Miejscowość
    okolice Legionowa :)

Domyślnie

Za recenzję niech służy fakt, że to najczęściej użytkowany u nas środek transportu zarówno dla Julka, jak i Jacka. Noszę i ja i mąż. Normalnie wszystko w jednym.
    Mam tą nowszą wersję z pianką (chyba comfort ).
    Jestem zachwycona. Jakość wykonania świetna, pikne i wygodne nubigo ladies.
    Ta daaam...

JUlcza (16.04.2006), JAcusiowa (9.05.2008) i MAćkowa (14.12.2012) mama Magda
    http://jama-jujamy.blogspot.com/

Chusteryczka Awatar Zelda
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

dziekuje!!
    Kubuś (7.7.2005) i Ninusia (13.7.2007)
    Nubik - nosidła ergonomiczne, MT
    moj blog

POŁOŻNA))))) i DOULA - wsparcie dla przyszłych rodziców
    MASAŻ SHANTALA oraz Doradca Laktacyjny CNoL - Lublin i okolice, zapraszam
    DORADZTWO CHUSTOWE - Doradca po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule®
    gosia_nubik

Chustomanka Awatar tamyk
    Miejscowość
    Mikołów

Domyślnie

Nubigo dostał mąż od dzieciątka, ale z pewnym wyprzedzeniem. Mamy model paralotniowy bo mąż lata. Był zachwycony, zaskoczony a teraz nie wyobraża sobie noszenia w czymkolwiek innym. Nawet nie chce testować tego co przychodzi! Bez problemu zakładanie, idealne dopasowanie do jego rozmiarów, Idzie widać tez wygodnie z ochotą ciamka materiał i podskakuje z radości jak tylko go widzi. Wyprofilowana pupka super sie sprawdza. Haft idealny. Wszyscy dopytują gdzie to kupiłam i nie mogą uwierzyć, że to ręcznie szyte. Wygląda bardzo profesjonalnie. Dzięki wielkie Gosiu!
    Idusia grudzień 2008, Jasinek luty 2011, Lelo kwiecień 2014

Chusteryczka Awatar rzezuchama
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

To i ja wreszcie napiszę
    Najpierw zobaczyłam na stronie Gosi takiego nubiGa, jakby dla nas stworzony był (Zwierzaki! LWY!!!) Potem obmacałam nubiGo Bubusity i powaliła mnie jakość wykonania, i to, że on taki mięciutki i miły. A potem poszło jak burza!! Gosia uwinęła się w jakimś straszliwie ekspresowym tempie i nasze własne nosidło jeszcze przed świętami u nas było (a ja nastawiłam się na dłuuugie czekanie z nieśmiałą nadzieją, że może na wyjazd w lutym się uda...)
    No i teraz, bo po świętach udało nam się trochę ponosić:
    REWELACJA!!!
    Wykonanie niezwykle staranne, panel przyjemnie miękki i świetnie się układający (mam wersję bez "pupowpadki"), pasy wszystkie bardzo wygodne, szerokie, dobrze (dużo) wypełnione. Pas biodrowy rewelacyjnie odbiera dzieckowi kilogramów!

I najważniejsze! Znów mogę nosić Stacha! Pierwszy raz w nim nosiłam 2h ciurkiem i bolały mnie tylko ... ręce od siat z zakupami przedświątecznymi A mój Maluśkiewicz (chłe chłe) chyba 15kg już przekroczył.
    Mąż też zadowolony, mówi, że wygodnie.
    A Stachu... cóż, jak zobaczył swoje ZOO, bez mrugnięcia okiem zgodził się oddać swoje ulubione motylki (AP) młodszej koleżance
    Więc Gosiu - wielkie bardzo raz jeszcze podziękowania od nas wszystkich!

I gorąco polecam dla każdego większego dziecia!

Fota z testowania na gorąco, jak tylko za listonoszem zamknęły się drzwi!
    Marta, mama Stasia - 2007 i Józina - 2010
    Stasiek poleca
    Błogosławiony, który nie mając nic do powiedzenia nie obleka tego w słowa. Julian Tuwim

Chustofanka

Domyślnie

To ja też się pochwalę i przyłączę do achów i echów )))) Naprawdę super wygodne i dopracowane jak dla mnie dorównuje wygodą do O&A
    a urodą to nie ma knkurencji bo każdy swoje wymarzone pomysły Gosi przekazuje i Gosia to przeszywa na materiał
    2,5 latek jako model waga piórkowa

Ostatnio edytowane przez Basik11 ; 09-01-2010 o 17:43

Chustomanka Awatar MamUsza
    Miejscowość
    Bolesławiec

Domyślnie

Byłam drugą właścicielka NubiGo "tańczące miasto"
    Tu link do strony Gosi .
    Byłam baaardzo zadowolona, ale niestety rozmiar nie dopasował wężowi więc zamówiłam siostrę bliźniaczkę dwujajową, która juz sie dla nas uszyła.
    Link - już sie doczekać tego cuda nie mogę .

Nosidło to oceniam bardzo wysoko- ślicznie uszyte. Pasy wygodne i mięciutkie, gumka przy zapince ładnie trzyma, a pasy slicznie dociągają

Gosia, to osoba o anielskiej cierpliwości- tyle jej namarudziłam, a Ona nawet wydawała sie usmiechac w e-mailach

A tu maje foty z miasteczkiem, nie długo umieszcze nowe fotki z kolejnym "cacuszkiem"

Pozdrawiam Gosiu!
    Cafe Draże Lubań- Zajęcia dla dzieci i rodziców | Nasza kreatywna codzienność - Tuqtu | moja fotografia

Domyślnie

I ja mam swojego Nubika! Mmay wersję z żyrafką. Nosidło jest super wykonane, panel ładnie opatula dziecko i całkiem nieźle się nosi. Nosdiło bardziej dla mojego męża, więc wszystko ok. Bo dla mnie ciut za długa jest ta miękka część w pasach naramiennych i jak noszę na plecach, to troszkę za luźno. Mamy wersję komfort i wszystko jest mięciutkie i nic się nie wbija. Chociaż jak bym szyła to nosidło dla siebie, to z węższymi pasami.
    W ogóle bardzo profesjonalnie wygląda, jest gumka zabezpieczająca. Porządnie potestujemy wiosną i w wakacje
    Michał 28.09.2007
    Tomek 15.12.2009
    http://marteczkowo.blogspot.com/

Uprawnienia umieszczania postów