Pokaż wyniki od 1 do 20 z 135

Wątek: Jutro wielki wysyp u Nati

Mieszany widok

Chustoguru Awatar Olapio
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

a kiedy byl poczatek konkursu? moze projekt im sie tak spodobal ze od razu zaczeli tkanie nie patrzac na wyniki

Chustomanka Awatar kashinka
    Miejscowość
    Royston, UK

Domyślnie

wzor koniczyny - swietny, kolory
    stokrotki moga wypuszczaj w jakichkolwiek kolorach, nie podchodza mi, bluszcz hm..... przyznam ze wole ten od szyszek chmilowych, bo wlasnie z chmielem zielony mi sie kojarzyl.

nie wiem jak sie farbuje wiskoza bambusowa, ale ja te szaro czerwone bym ufarbowala.
    moje dzieci: Jacob (2003), Alexander (2004), Mila (2006), Nicolas (2007) i Maya (lipiec 2012)
    Doradca po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ® Dresden

Chustoguru Awatar livada
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Czerwono-szara chusta, dokładnie w tych kolorach - moje marzenie Ale koniczyny, no nie wiem sama...
    Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)

Chustoholiczka Awatar Aksamitka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez livada Zobacz posta
    Czerwono-szara chusta, dokładnie w tych kolorach - moje marzenie Ale koniczyny, no nie wiem sama...
    Na FB napisane,że to te same kolory co Jaskółek

Chustoguru Awatar livada
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Aksamitka Zobacz posta
    Na FB napisane,że to te same kolory co Jaskółek
    No tak... Ja nawet chciałam te jaskółki zamawiać, ale jak się namyśliłam to już nie było... Czyli wiem na co będę polować
    Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)

Chustoholiczka Awatar Bonita
    Miejscowość
    W-wa

Domyślnie

W Nati istne szaleństwo wzorów, z kolorami już gorzej Koniczynki czerwono-niebieskie nijak do siebie nie pasują, strasznie się gryzą i mi nie podeszły.
    Stokrotki ładne, chyba najładniejsze z całej jutrzejszej trójki. Po co mi ten internet podłączyli
    Basia 29/08/2009 Jacuś 15/08/2012

Bycie położną grozi tym, że pęknie ci serce, ale to nic złego,
    ponieważ wydostanie się w ten sposób mnóstwo miłości.
    Staniesz się dzięki temu lepszą położną. [Stephen, mąż Iny May Gaskin]

Chustopróchno Awatar marjen

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez livada Zobacz posta
    Cytat Zamieszczone przez Natalia Zobacz posta
    Jeśli mamy kupić przędzę na konkretny model kolorystyczny chusty, czekać na jej wybarwienie itd., to czas oczekiwania wynosi nawet ok. 6 miesięcy. W tym przypadku przędze były prawie gotowe, to była tylko kwestia technicznego opracowania wzoru. Chcieliśmy tkać inny wzór, ale ostatecznie poszły koniczynki.
    kolor tej chusty naprawdę fajnie wygląda... czy to taka sama czerwień jak w Lutei nocotton z lnem? oj, jak bardzo chciałabym to wiedzieć do jutra...

wzór koniczynek bardzo mi się podoba, niebieskich nie kupie bo w tym obłędnym błękicie mam jaskółki a nie chcę mieć dwóch chust w tych samych kolorach...
    Kasia 11.2010, Mati 10.2013, Jadzia 6.2015, Michaś 11.20

Chusteryczka
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

MNie czerwono-szare też przypadły do gustu i pewnie się skuszę Tylko że o tej porze to ja jestem w drodze do domu A dłużej w pracy zostac nie mogę, więc trzeba będzie się urwac. Tylko nie zmieniajcie nagle godziny

Chustofanka
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

a ja będę miała niebiesko-czerwone jaskółki i jestem zachwyconadla mnie to połączenie jest super

Uprawnienia umieszczania postów