a kiedy byl poczatek konkursu? moze projekt im sie tak spodobal ze od razu zaczeli tkanie nie patrzac na wyniki
wzor koniczyny - swietny, kolory
stokrotki moga wypuszczaj w jakichkolwiek kolorach, nie podchodza mi, bluszcz hm..... przyznam ze wole ten od szyszek chmilowych, bo wlasnie z chmielem zielony mi sie kojarzyl.
nie wiem jak sie farbuje wiskoza bambusowa, ale ja te szaro czerwone bym ufarbowala.
moje dzieci: Jacob (2003), Alexander (2004), Mila (2006), Nicolas (2007) i Maya (lipiec 2012)
Doradca po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ® Dresden
Czerwono-szara chusta, dokładnie w tych kolorach - moje marzenieAle koniczyny, no nie wiem sama...
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)
W Nati istne szaleństwo wzorów, z kolorami już gorzejKoniczynki czerwono-niebieskie nijak do siebie nie pasują, strasznie się gryzą i mi nie podeszły.
Stokrotki ładne, chyba najładniejsze z całej jutrzejszej trójki. Po co mi ten internet podłączyli![]()
Basia 29/08/2009Jacuś 15/08/2012
Bycie położną grozi tym, że pęknie ci serce, ale to nic złego,
ponieważ wydostanie się w ten sposób mnóstwo miłości.
Staniesz się dzięki temu lepszą położną. [Stephen, mąż Iny May Gaskin]
kolor tej chusty naprawdę fajnie wygląda... czy to taka sama czerwień jak w Lutei nocotton z lnem? oj, jak bardzo chciałabym to wiedzieć do jutra...
wzór koniczynek bardzo mi się podoba, niebieskich nie kupie bo w tym obłędnym błękicie mam jaskółki a nie chcę mieć dwóch chust w tych samych kolorach...
Kasia 11.2010, Mati 10.2013, Jadzia 6.2015, Michaś 11.20
MNie czerwono-szare też przypadły do gustui pewnie się skuszę
Tylko że o tej porze to ja jestem w drodze do domu
A dłużej w pracy zostac nie mogę, więc trzeba będzie się urwac. Tylko nie zmieniajcie nagle godziny
![]()
a ja będę miała niebiesko-czerwone jaskółki i jestem zachwyconadla mnie to połączenie jest super