W Nati istne szaleństwo wzorów, z kolorami już gorzejKoniczynki czerwono-niebieskie nijak do siebie nie pasują, strasznie się gryzą i mi nie podeszły.
Stokrotki ładne, chyba najładniejsze z całej jutrzejszej trójki. Po co mi ten internet podłączyli![]()
Basia 29/08/2009Jacuś 15/08/2012
Bycie położną grozi tym, że pęknie ci serce, ale to nic złego,
ponieważ wydostanie się w ten sposób mnóstwo miłości.
Staniesz się dzięki temu lepszą położną. [Stephen, mąż Iny May Gaskin]
oo jakie piękne obiciówki
koniczyny niczego sobie ale znów nic dla mnie
Aś, Julek '08 i Alik '11
te koniczyny szare na czerwonym tle to wyglądają jak poprzyklejane do tkaniny![]()
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)
Chciałabym zapytać przy okazji, to czemu koniczynki już się zrobiły a moje jaskółki jeszcze nie skoro to te same kolory?
Nie wpisuję się w profil ideologiczny statystycznej chustomatki.
Nic mnie nie rusza, a stokrotki wręcz mnie odrzucają...
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
mnie się podobają szaro-czerwone koniczynki![]()
Marysia16.09.2010, (*)2011,Ryś
2.09.2019, Helenka
7.05.2021
tez bym wolała pasek
te niebiesko czerwone sa fajne-chyba![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Z tych trzech wzorów najładniejsze są koniczynki. Tylko kolorystycznie jakieś takie dziwne...
Tomek 1994, Franek 2002, Antek 2011
kolor tej chusty naprawdę fajnie wygląda... czy to taka sama czerwień jak w Lutei nocotton z lnem? oj, jak bardzo chciałabym to wiedzieć do jutra...
wzór koniczynek bardzo mi się podoba, niebieskich nie kupie bo w tym obłędnym błękicie mam jaskółki a nie chcę mieć dwóch chust w tych samych kolorach...
Kasia 11.2010, Mati 10.2013, Jadzia 6.2015, Michaś 11.20
MNie czerwono-szare też przypadły do gustui pewnie się skuszę
Tylko że o tej porze to ja jestem w drodze do domu
A dłużej w pracy zostac nie mogę, więc trzeba będzie się urwac. Tylko nie zmieniajcie nagle godziny
![]()
a ja będę miała niebiesko-czerwone jaskółki i jestem zachwyconadla mnie to połączenie jest super
Ta kolorystyka to typy z "koncertu życzeń", który się odbył jakiś czas temu na jednym z wątków. Było sporo osób, które chciały właśnie takie połączenie(ja wolę szaro-czerwone
)
Kiedyś gdzieś natalia pisała, że czerwień w jaskółkach to zupełnie nowa czerwień, a w koniczynkach jest ta jaskółkowa właśnie. Czyli zupełnie inna niż w lutei...
no to o 15stej dzis wysyp start![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
chyba ja ale ja mam małe zdolności w tym zakresie
Kasia 11.2010, Mati 10.2013, Jadzia 6.2015, Michaś 11.20