Indio kupfer
April
ślimaki kaszmirowe, NSIv1, kobalt-zimt, pawie 2007
to mam naszykowane na wszelka ewentualność![]()
z wełna trzeba uwazać, bo gryzie. Ja bym na merynosa stawiala jak juz, albo kaszmir
z wełenek dla noworodka stare paski nati będą super(różowe i fioletowe) !nie były takie szerokie jak obecne Nati no i były dość cienkie (nosiły super). Didkowe wełny mogą kąsać, no i uczulać. Musiałabys przetestować na sobiea włąsnie jeszcze terre miałam dla Miśki ale w koncu poleciała dalej.
o chryste!!!!
ja z myslą o noworodku wrzucam pieniążki do skarbonki - max 200zł to całe moje chustowe szaleństwo.
pewnie że chciałabym mieć cały stos ale powiedzcie mi skąd brać na to pieniądze skoro wokół tyle wydatków....
może macie swoje sposoby np. zbieranie puszek, złomu, co?chętnie posłucham i wcielę w życie
aha gdybym miała więcej pieniążków na ten cel pewnie kupiłabym Indio.
A jaka chusta była by tą jedyną gdybyście miały wybrać sposród całego stosu?
Ostatnio edytowane przez Gardenia ; 18-04-2012 o 12:28
mama przedszkolaków
jedna to pawie 2007
elipsy ojj nie! ja tam bym sie bala nawet noworodka w nie motaćto nie chusta to gaza hihi
dla swojej Miski na poczatek miałam:
jedwabik NSI ale okazal sie za gruby. maleńswa nie dalam rady w niego zamotać. te jedwabie co masz są cieńsze wiec będa super.
pożyczonego lodena , cieniutki, łatwo sie motał, ale jakos go nie polubiłam
kieselka - spisał sie super i hihi na pewno bedzie dalej dobrze służył
pawie bawełniane - wstyd ale jeszcze Miśki w nie nie motałam
w miedzy czasie kilka nowych zakupiłam, kilka sprzedałamno ale na poczatek te 4 mialam przewidziane.
najwazniejsze to mieć coś cieniutkiego i nie za szerokiego, co by opanować ogromne ilości materiału. Moja Michaśka sie malusia urodziła stąd miałam nieco kłopotów z pierwszymi motaniami. Nooo ale u Ciebie raczej tego problemu nie będzie i nawe jak nie dasz rady w coś zamotać od razu to po miesiącu juz bankowo będzie OK
edit: teraz zobaczyłam listę tego co masz!wow! boski stos!
ja mam 4 szmaty w stosiku i już nie mogę się doczekać elipsy j/k i apricot/rubin na początek i jeszcze nino atlantic w dotyku jak jedwab, a na później eibe. Niczego więcej mi nie potrzeba![]()
kupfer - oł jes- super dla noworodka
ale juz zara she była moim chyba najwiekszym rozczarowaniemm (razem z forumowymi makami)
pieknie sie mieniła, lała przez rece, ale cholenie niewygodnie było mi w niej nosic.
a najlepiej.. no cóz, hameryki w moim przypadku nie odkryje
w eibe